Egyedi logók és cégtáblák

Kültéri stukkó , Beltéri stukkó

Egyedi logók és cégtáblák

Azzal biztosan Ön is egyetért, hogy az első benyomás nagyon fontos. Egy üzletről sokat elárul a külső megjelenés, az igényes reklámtáblák, figyelemfelkeltő cégfeliratok vonzóvá tehetik üzlethelyiségét, irodáját. Tegye láthatóvá irodája vagy üzlete nevét és hívja fel a figyelmet üzletére! Az üzlet homlokzatának megnyerőnek, dekoratívnak és esztétikusnak kell lennie ahhoz, hogy az ügyfelek és vendégek szívesen térjenek be Önhöz. Mi segítünk ebben, elkészítjük egyedi logóját és cégtábláját polisztirolból.

Az egyedi céglogók – csakúgy, mint széria stukkótermékeink – kiváló minőségű polisztirolból készülnek, melyek alkalmasak beltéri és kültéri használatra. A polisztirol logók, házszámok és habbetűk könnyűek, beépítésük egyszerű. A habbetűk a falra vagy homlokzatra gyorsan felragaszthatók.

Barday 3D logó

 

Dolce Vita 3D logó

 

Eterna 3D logó

 

Legyen szó beltéri, vagy kültéri felhasználásról, a kínálatunkban megtalálható 3D betűk és házszámok egyaránt megrendelhetők festve és/vagy kéreganyag bevonattal. A kérgesített felület tartósan védi a terméket az UV-sugárzással, a szélsőséges időjárással és a mechanikai sérülésekkel szemben. Így a polisztirol cégtábla sokáig díszítheti üzletét.

A polisztirol számok és betűk remek egyedi dekorációs elemek lehetnek esküvőkön vagy céges összejöveteleken. A habbetűk dekoratív kiegészítői lehetnek különleges ünnepi alkalmaknak vagy otthoni dekorációjának is.

A habbetű nem csak a homlokzatot és a falat díszítheti. A különálló betűket pultra vagy polcra is helyezheti. A 3D betűk polisztirol hátlappal is megrendelhetők, mint pl. a fenti képen látható „rieker” felirat.

Lorenzo Calvino 3D logó

 

Marc 3D logó

 

Paul Brial 3D logó

 

Stukkógyártóként tudjuk, milyen fontos a precíz munka és a határidők betartása. Számítógép-vezérlésű gépeink és képzett munkatársaink segítségével garantált a pontos végeredmény.

Használja ki a polisztirol előnyös tulajdonságait és készíttesse el velünk cégtábláját! Nincs más dolga, mint e-mailben elküldeni a méretekkel ellátott logót és a kiválasztott szín RAL kódját, valamint írja meg, hogy a feliratot ütésálló bevonattal gyártsuk-e. Mi készítünk Önnek egy árajánlatot, melynek írásbeli visszaigazolása és fizetési teljesítése után megkezdjük a gyártást.

Tervezze meg egyedi logóját, annak méreteit és színvilágát! A cégtábla készítés ma már kedvező áron megvalósítható.

Vegye fel velünk a kapcsolatot! Elérhetőségeinket az oldal alján találja.

Referenciaképeinket cégtáblák és logók készítéséről itt talál >>>

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket