Karnistámasz megoldások rejtett világítás kiépítésére alkalmas LED stukkók esetén 2.

Beltéri stukkó , LED stukkó

Karnistámasz megoldások rejtett világítás kiépítésére alkalmas LED stukkók esetén 2.

A rejtett világítás kialakításához többféle polisztirol díszlécet kínálunk. Számos stílus, minta és méret közül választhat webáruházunkban. Ebben a bejegyzésben azt mutatjuk meg Önnek, hogyan tudja a függönysínnel felszerelt falon a LED világítást egy vonalban elvezetni. Az eredmény egy letisztult és kellemes hangulatvilágítás.

Oldalfali LED-es díszléceink nem rendelkeznek felső oldallal, így a LED szalag fénye a falon és a mennyezeten is visszatükröződik. A fenti képeken megfigyelheti, hogy a LED-es stukkók csak egy oldalát használhatja ragasztásra. Ilyen esetekben a Ladánybene 320 L és Ladánybene 320 U nevű termékeinket alkalmazhatja.

 

Karnistakarás LED beépítésre alkalmas stukkó díszléccel

 

A polisztirol Ladánybene 320 L stukkónk L formájú, melynek ragasztási felületét és stabilitását csatlakozóelemekkel növelheti. A Ladánybene 320 L oldalsó részére a kiválasztott rejtett világítás kialakítására alkalmas LED-es díszlécet ragaszthatja, alsó részébe akár LED szpotot is beépíthet. A stukkó belső részében a kellékeket (dimmer, adapter) is tárolhatja. Amennyiben az elektronikai eszközöket a stukkóban rejti el, úgy kínálatunkban található szellőzőrács beépítését javasoljuk. Így biztosíthatja a készülékek szellőzését és hűtését. A Ladánybene 320 L stukkó a termékcsaládba tartozó végelemmel esztétikusan lezárható.

Polisztirol stukkó világítástechnika Ladánybene 320 L

 

Polisztirol stukkó világítástechnika Ladánybene 320 U

 

A Ladánybene 320 U profil U alakú, mely elegendő ragasztási felülettel rendelkezik és nincs szükség csatlakozóelemek használatára. Ez a polisztirol stukkó az ablak, ill. függönykarnis mellett építhető be. Belső üregében ugyancsak elhelyezhetők az elektronikai eszközök és alsó részébe közvetlen fényt adó LED szpotok is beszerelhetők. A Ladánybene 320 U stukkó nagy előnye, hogy egy íróasztal vagy pult megvilágításához egyszerűen a mennyezetre ragasztható, két oldalára a helyiség oldalain használt díszléc építhető be. A közvetlen világítás megvalósításához helyezzen be tetszőleges számú LED szpotot.

Stukkó díszléc indirekt világítással Nyíregyháza 201 Plexi Plus

 

Stukkó díszléc indirekt világítással Kecskemét 204 Plexi Plus

 

Stukkó díszléc indirekt világítással Nagykanizsa 208 Plexi Plus

 

Az egységes hangulatvilágítás tehát könnyedén kialakítható néhány milliméterpontosan illeszkedő stukkóval és kiegészítőelemeivel. Ne felejtsen el LED webáruházunkból meleg fehér, hideg fehér vagy többszínű RGB LED szalagok és LED szpotok közül választani!

Tervezze és valósítsa meg igényeinek megfelelő rejtett világítást és élvezze otthona kellemes légkörét!

Megtekintem az oldalfali LED rejtett világítás kialakítására alkalmas stukkókat >>>

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket