Karnistámasz megoldások rejtett világítás kiépítésére alkalmas LED stukkók esetén 3.

Beltéri stukkó , LED stukkó

Karnistámasz megoldások rejtett világítás kiépítésére alkalmas LED stukkók esetén 3.

A rejtett világítás kialakításánál az előző bejegyzésekben tisztáztunk néhány fontos kérdést, pl. azt, hogyan alakíthat ki egyenes vonalban indirekt világítást a függönysínnel felszerelt falon. Most arra a lényeges témakörre világítunk rá, hogyan építheti be Ön az oldalfali LED-es lécet a függönysínek elé.

Rejtett világítás kialakítására alkalmas LED stukkóinkhoz, melyek csak egy ragasztási felülettel rendelkeznek, rendelje webáruházunkból Ladánybene 321 U stukkónkat. A praktikus U-formájú alapprofilt a karnistámasz elé a mennyezetre rögzítheti, melynek külső oldalára az oldalfali LED-es rejtett világítás kialakítására alkalmas díszlécet ragaszthatja. Polisztirol stukkóink könnyűek, ezért a ragasztás nem igényel speciális szerszámokat, nem szükséges tipli és szög sem.

Ladánybene 321 U stukkó beépítése lépésről-lépésre

 

Ladánybene 321 U stukkó beépítése lépésről-lépésre

 

Ladánybene 321 U stukkó beépítése lépésről-lépésre

 

Stukkó termékeinkhez praktikus kiegészítőelemeket is gyártunk, melyek megkönnyítik a beépítés folyamatát. Ladánybene 321 U végelem nevű stukkónk pontosan beleillik a Ladánybene 321 U stukkó résébe, így az esztétikusan zárja le az alapprofilt.

A Ladánybene 321 U alapprofil 2 méter hosszú polisztirol stukkó, mely könnyű és igény szerint egyszerűen méretre vágható. A díszlécekhez hasonlóan ehhez is használjon egy éles szikét. A polisztirol stukkó beépítés után vízbázisú festékkel festhető.

 

Polisztirol stukkó világítástechnika Ladánybene 321 U

 

Polisztirol díszléceinkkel és azok kiegészítőelemeivel különböző egyedi stukkódíszítési ötleteket valósíthat meg. Vegyen elő papírt és tollat, rajzolja fel a díszlécek, sarokelemek és kiegészítőelemek helyét és jegyezze fel a szükséges stukkók mennyiségét. Válassza ki, melyik helyiségben milyen színhőmérsékletű LED szalagot, ill. LED izzót építene be.

Tovább a rejtett világítás kiépítése alkalmas LED stukkókhoz >>>

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket