Design mennyezeti lámpák LED szpottal és LED szalaggal

Beltéri stukkó , LED stukkó

Design mennyezeti lámpák LED szpottal és LED szalaggal

Egy helyiségbe betérve az egyik legszembetűnőbb berendezési tárgy a mennyezeti világítás. Miért ne lehetne az modern, dekoratív és egyedi? Rendeljen design stukkó lámpát, mely számos előnyt kínál Önnek!

Polisztirol stukkó lámpáinkat LED spot lámpával és LED szalaggal szereljük fel és fehér színűre festjük. A mennyezeti világítás különböző kivitelben érhető el. Választhat négyzet alakú és ún. eltolt mennyezeti lámpáink közül. A stukkó lámpák különböző mintájú rejtett világítás kialakítására alkalmas LED stukkóból gyártjuk.

A polisztirol stukkó lámpa a világítótest hagyományos funkcióját is ellátja, azaz közvetlen, erőteljes fényt ad le. A design lámpasziget különlegessége azonban abban rejlik, hogy a díszlécbe LED szalagot helyezünk, mellyel hangulatvilágítást kapcsolhat be. A beépítendő LED szalag színét természetesen Ön határozhatja meg. Meleg fehér, hideg fehér és többszínű RGB LED szalag közül választhat. A LED szalagok fényereje dimmer beépítésével szabályozható. A többszínű RGB LED szalagnak emellett színe is tetszés szerint változtatható.

 

Mennyezeti LED lámpa Budapest 303/202 meleg fehér

 

 

Mennyezeti LED lámpa Debrecen 304/205 meleg fehér

 

 

Mennyezeti Led lámpa Győr 308/209 meleg fehér

 

 

Mennyezeti LED lámpa Budapest 303/202 RGB LED

 

 

Mennyezeti LED lámpa Debrecen 304/205 RGB LED

 

 

Mennyezeti Led lámpa Győr 308/209 RGB LED

 

A feltűnő lámpadesignhoz társíthatja a lámpával azonos nevű rejtett világítás kialakítására alkalmas LED stukkót, mellyel a helyiség holkereit díszítheti. Ekkor egységes és harmonikus, mégis egyedi díszítést csempészhet otthonába.

Igazán extravagáns stukkó lámpával szeretné felvillanyozni otthonát vagy üzletét? Válassza a Design lámpa csillagos égbolt Budapest 202 nevű mennyezeti lámpánkat, mely ugyancsak négyzet alakú, de a spot izzók helyett 1 darab meleg fehér LED panel kerül beszerelésre fehér fix keretbe. A LED panelt kis hideg fehér LED-ek veszik körül, melyek a csillagos égbolt élményét hozzák el otthonába. Ezen kívül a lámpa díszlécébe szintén meleg fehér LED szalag kerül.

 

Design Lámpa csillagos égbolt Budapest 202

 

Minden stukkó lámpát készre szerelve juttatunk el Önhöz. Önnek már csak az elektronikai eszközök szakszerű bekötéséről és a mennyezeti világítás felragasztásáról kell gondoskodnia. A LED lámpák hálózatra kötését bízza képzett szakemberre, a polisztirol lámpasziget felragasztását viszont Ön is elvégezheti.

Válasszon design stukkó lámpáink közül és élvezze a közvetlen és rejtett világítás számos előnyét!

Megtekintem a LED spottal és LED szalaggal felszerelt mennyezeti lámpákat >>>

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket