Közvetlen és rejtett világítás 1 polisztirol stukkóban

Beltéri stukkó , LED stukkó

Közvetlen és rejtett világítás 1 polisztirol stukkóban

Direkt és indirekt világítás használatára alkalmas kombi profiljainkat olyan helyiségekbe terveztük, ahol egyaránt szükség van közvetlen és rejtett világításra, pl. nappaliban újság olvasásához és esti pihenéshez. Üzletében hasznos lenne a közvetlen fény pl. az információs pultnál, de a kellemes hangulatvilágításra is szüksége van? Itt a megoldás! Tekintse meg LED stukkó kínálatunkat és válasszon igényeinek megfelelő LED-es stukkót!

Kombi profiljaink polisztirolból készülnek és LED szalag, valamint LED spot beépítésére alkalmasak.

Az L alakú profilt a helyiség oldalfala és mennyezete közé építheti be a fal mentén. A díszlécbe a LED szalagot, a LED stukkó alsó részébe tetszőleges számú LED spotokat helyezhet.

 

L-formájú kombi stukkó profil

 

Az U alakú LED stukkót a mennyezet közepe felé vezetheti, ebben az esetben a kombi profil mindkét oldalába helyezhet LED szalagot. A LED spotok a polisztirol profil alsó részébe tetszőleges elrendezésben és mennyiségben építhetők be.

 

U-formájú kombi stukkó profil

 

A közvetlen és rejtett világítás kialakítására alkalmas LED stukkókat 3 különböző mintával és 3 méretben kínáljuk. A LED-es díszléc alsó része 190 mm, 270 mm és 400 mm széles.

Direkt spot és indirekt LED világítás Budapest polisztirol stukkó profil 190+202

 

Direkt spot és indirekt LED világítástechnika polisztirol profil Debrecen 190+205

 

Polisztirol díszléc indirekt és direkt kombinált világításhoz Győr 190+209

 

Budapest polisztirol díszléc LED rejtett világítás és spot lámpa kiépítéséhez 190+2x202

 

Debrecen polisztirol profil direkt és indirekt világítástechnika kiépítéséhez 190+2x205

 

Világítástechnika polisztirol díszléc Győr 190+2x209

 

A direkt és indirekt világítás használatára alkalmas LED stukkókhoz kiegészítőelemeket is gyártunk, melyek leegyszerűsítik a beépítés folyamatát. Ezekkel a nagyszerű és praktikus kiegészítőelemekkel minden egyedi ötletet megvalósíthat, például direkt és indirekt világítást vezethet tovább végelemmel rejtett világítás díszléchez vagy sarokelemeinkkel a direkt és indirekt világítást a helyiség sarkainál is továbbvezetheti.

Az üzemünkben gyártott LED stukkók és kiegészítőelemeik nem csak dekoratívak. A LED stukkók tervezésénél arra is ügyeltünk, hogy a LED világításhoz szükséges elektronikai eszközöket is elhelyezhesse a LED stukkóban. Ezenkívül olyan kiegészítőelemeket is kínálunk, melyeket szellőzőnyílással látunk el a légmozgás elősegítése érdekében. Mindez azért fontos, hogy a LED-es stukkóban lévő eszközök (tápegység vagy vezérlő) hosszú élettartamát biztosítsuk.

Vesse papírra közvetlen és rejtett világítással kapcsolatos elképzeléseit, így könnyebben látja a szükséges LED stukkó és kiegészítőelemei mennyiségét. A termékoldalakon nem csak a termékcsaládba tartozó LED stukkókat, hanem a beépítéshez szükséges stukkó ragasztót és szilikonpisztolyt is megrendelheti.

Hozzon létre egyedi, modern és elegáns LED világítást dekoratív LED stukkóink segítségével!

Tovább a direkt és indirekt világítás kialakítására alkalmas LED-es stukkókhoz >>>

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket