Polisztirol mennyezeti lámpák LED spottal

Beltéri stukkó , LED stukkó

Polisztirol mennyezeti lámpák LED spottal

A mennyezeti lámpa minden helyiség központi, általában a legtöbb fényt adó világítóteste. A mennyezeti világításnak sok kritériumnak kell megfelelnie: legyen dekoratív, energiatakarékos, egyedi, tartós és stílusa illeszkedjen a beltéri díszítés többi eleméhez. Mindez lehetséges kedvező áron? Igen: Ismerje meg polisztirol lámpaszigeteinket és győződjön meg róla, hogy valóban egyedi mennyezeti világítást kínálunk Önnek!

Lámpaszigeteinket kiváló minőségű polisztirolból készítjük, melyek könnyűek, így beépítésük is egyszerű. A modern mennyezeti lámpasziget LED spottal, lámpakerettel és a hozzájuk tartozó kellékekkel felszerelt. A mennyezeti világításba épített LED spot színhőmérsékletét és a keret színét Ön választhatja meg, valamint rendeléskor jelezheti, hogy fix vagy billenthető kerettel szeretné lámpáját.

Mennyezeti LED lámpa Dombóvár 14/500x500 ív meleg fehér

 

LED spotlámpa Érd 10/1000x500 ív meleg fehér

 

Folyamatosan bővülő kínálatunkban különböző formájú, méretű és eltérő stukkómintával díszített lámpaszigetek érhetők el. Válasszon a négyzetes, nyolcszög alakú, téglalap, kerek és ovális alakú mennyezeti lámpák közül!

Az egységes, letisztult lakásdíszítés alapvetően fontos mindenki számára. Webáruházunkban Ön nem csak egy polisztirol lámpaszigetet választhat, hanem azonos mintájú holkerlécet és karnistakaró díszlécet is. Így egységes stukkódíszítéssel vihet harmóniát otthonába vagy üzlethelyiségébe.

Design Lámpa Nyíregyháza 21/500x500

 

Design Lámpa Nyíregyháza 21/1000x500-2

 

A polisztirol lámpaszigetet üzemünkben készre szereljük és festjük. Önnek azonban lehetősége van beépítéskor vagy a következő festés alkalmával a stukkólámpát más színű festékkel festeni, így a megújuló belső designhoz nem kell új lámpát vásárolnia. A keretek és a LED spotok igény szerint bármikor cserélhetők.

Tekintse meg lámpasziget kínálatunkat és díszítse otthonát a harmónia jegyében!

Tovább a mennyezeti LED lámpákra >>>

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket