Sokoldalú polisztirol habbetűk

Kültéri stukkó , Beltéri stukkó

Sokoldalú polisztirol habbetűk

Feltűnő faldíszítés, egyedi asztaldísz és színes gyerekszoba dekoráció. Jól látható utcanév és házszám, személyre szabott esküvői díszlet. A felsorolt ötleteken kívül még számos dekorációs elképzelés megvalósítható polisztirol habbetű választékunkkal beltérben és kültérben egyaránt.

Polisztirol 3D habbetű kínálatunkban megtalálhatók a magyar ABC betűi és a számok 0-tól 9-ig. Szériakínálatunkban 2-féle betűtípus és 3 különböző méret közül választhat, így biztosan megtalálja a dekorációs ötlet megvalósításához szükséges betűméretet. Webáruházunkban a beépítéshez szükséges ragasztót és szilikonpisztolyt is megrendelheti.

 

Habbetű: HoHoHo

 

 

Habbetű:  Xmas

 

 

Habbetű: Advent

 

Válassza polisztirol termékeinket, hiszen a habbetűk és a házszámok anyaguknak köszönhetően könnyűek és egyszerűen felragaszthatók a falra vagy a homlokzatra. A betűk és számok beltéri felhasználás esetén tetszőleges színű vízbázisú festékkel festhetők. A homlokzatra ragasztott habbetűk kéreganyag bevonattal is rendelhetők. A bevonat ellenállóvá teszi a homlokzatdíszt az UV-sugárzással, a szélsőséges időjárással és a mechanikai sérülésekkel szemben. A kérgesített betűk szintén tetszőleges színű festékkel festhetők, így biztosan egyedi és jól látható kültéri dekorációt hoz létre.

Díszítse otthona vagy üzlete falát feltűnő, dekoratív felirattal vagy gyermeke szobáját lakója nevével. Válasszon habbetűket különleges alkalmak felejthetetlen díszítéséhez, melyek később a megörökített pillanatok mellett díszíthetik polcát.

 

Habbetű: Winter

 

 

Habbetű: Ja

 

Az ingatlan nevének és címének láthatósága fontos és praktikus – legyen az üzlet, lakóház vagy egyéb épület. Rendeljen webáruházunkban polisztirol habbetűket és számokat, mert ezekkel az egyszerű kiegészítőkkel nagyszerű hatást érhet el a homlokzaton!

Stukkógyártóként a szériatermékek mellett egyedi elképzelések és logók elkészítését is vállaljuk.

Tovább az egyedi logókhoz >>>

Megtekintem a szériakínálat habbetűit és számait >>>

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket