Rejtett led világítás polisztirol díszlécekkel

LED világítás

Rejtett led világítás polisztirol díszlécekkel

Otthonunk belső tereinek egyedi kialakítására az ideális falszínek és ízlésünknek megfelelő bútorok kiválasztása mellett számos egyéb lehetőség is rendelkezésünkre áll. Egy rendkívül hatásos és látványos módja a beltéri díszítésnek a stukkózás. De bármennyi időt, pénzt és energiát is költünk a lakberendezésre, a kívánt hatást csak a megfelelő világítás mellett érhetjük el. Ön is úgy gondolja, hogy a beltéri stukkódíszítés valamint a szükséges világítástechnika kialakítása költséges és időigényes, ráadásul szakember segítsége nélkül nem megvalósítható? Mit szólna hozzá, ha lenne olyan megoldás, amely egyszerre teszi lehetővé a praktikus és esztétikus világítás, valamint a beltéri stukkódíszítés kialakítását? Engedje meg, hogy bemutassuk kifejezetten rejtett led világítás kialakításához kifejlesztett polisztirol díszléceinket!

Polisztirol díszléc led szalaghoz

A megfelelő világítás kialakítása során első lépésként tisztázni kell, hogy az adott helyiségben hol lesz szükség direkt azaz helyi világításra és hol érdemes inkább indirekt, azaz rejtett világítást alkalmazni. A rejtett világítás esetében nem látunk rá közvetlenül a fényforrásra, a fény reflektálódik egy adott felületről. Az így keletkező indirekt világítás a szemnek kellemes és hangulatos légkört teremt. Az indirekt világítás kiépítéshez a legmegfelelőbb fényforrás a led szalag. Kifejezetten rejtett világítás kialakításához tervezett polisztirol díszléceinkbe a led szalag egyszerűen beépíthető. A ledes díszlécek tehát lehetővé teszik a beltéri stukkózást és hangulatos rejtett világítást egy lépésben.

 

Stukkó díszléc Szigetvár 400 a dolgozószobában

 

A közhiedelemmel ellentétben a stukkó ma már nem elérhetetlenül drága. A modern technológiának köszönhetően a díszléc led szalaghoz polisztirolból készül. A rejtett világítás kiépítésére alkalmas stukkóprofilok ára így kedvező, súlyuk könnyű, beépítésük pedig akár szakember nélkül is egyszerűen kivitelezhető.

 

LED világítás sukkó díszlécekbe építve

 

Nappali világítás stukkó díszlécekkel

 

Mennyezeti rejtett led világítás stukkóval

A mennyezeti rejtett világítás kialakítása a legegyszerűbben polisztirol díszlécekkel és led szalaggal kivitelezhető. A led szalag előnyei:

  • hosszú élettartam ( 30.000 -50.000 óra )

  • hatékony fényerő

  • alacsony energiafelhasználás

  • kellemes fényhatás

A hangualtos mennyezeti rejtett led világításhoz csupán az ízlésének megfelelő stukkó díszlécet és led szalagot kell kiválasztania.

Led szalagokból különböző típusú és színű termékek kaphatók. Először azt érdemes eldöntenie, hogy milyen színű mennyezeti rejtett világítást szeretne. Webáruházunkban választhat egyszínű led szalagok és többszínű, azaz RGB szalagok közül. A led szalagok mellett természetesen led díszlécek széles választákát is kínáljuk.

A led világítás kialakítására alkalmas díszléceket úgy terveztük, hogy a led szalag beépítése egyszerűen kivitelezhet és praktikus legyen, a rejtett világítás pedig igényes és ízléses.

 

Nút a megtápláló vezetéknek

 

Nút a LED szalag számára

 

A led díszlécek belső részében több nút került kialakításra. A hátsó nútban a LED szalag áramellátásához használt betápláló vezeték egyszerűen és kényelmesen elrejthető. A második, szélesebb nút a LED szalag számára lett kialakítva. A kereskedelemben kapható, 11 mm széles LED szalagok pontosan ide illenek.

 

Nút a reflektorlécnek

 

Nút a plexicsík számára

 

Az alsó szélesebb nútba a LED szalag alá teheti az alumínium reflektorlécet. Ez az aluprofil biztosítja a tökéletes fényélményt. A LED szalag nútjának felső részén egy kis lépcső található. Erre a peremre helyezheti a plexilécet, mely a LED szalag porvédelmét oldja meg.

 

Minden általunk gyártott led díszléc rendelkezik a fent bemutatott nútokkal, melyek biztosítják a led világítás praktikus beépítését és gondoskodnak a tökéletes fényélményről.

Most már csak azt kell eldöntenie, hogy melyik polisztirol stukkó díszlécet választja a mennyezeti rejtett led világításhoz.

Led díszléc kínálatunk

Klasszikus led díszléc: ízléses és dekoratív mintájú led díszléceink remekül illenek a klasszikus stílusban berendezett otthonokba. Klasszikus mintájú led díszléceink 3 különböző méretben rendelhetőek

 

Indirekt világítás díszléc Budapest 202 PLEXI PLUS

 

Rejtett világítás díszléc Veszprém 203 PLEXI PLUS

 

Stukkó díszléc indirekt világítással Nyíregyháza 201 Plexi Plus

 

Modern led díszléc: korszerű mintájú led díszléceink remekül illenek a modern stílusban berendezett otthonokba.

 

Rejtett világítás stukkó Debrecen 205 PLEXI PLUS

 

Polisztirol díszléc rejtett világításhoz Eger 206 PLEXI PLUS

 

Stukkó díszléc indirekt világítással Kecskemét 204 Plexi Plus

 

Minimalista led díszléc: visszafogott stílusú led díszlécek, melyek minden enteriőrbe passzolnak

 

Indirekt világítás díszléc Győr 209 PLEXI PLUS

 

Indirekt világítás stukkó Kaposvár 210 PLEXI PLUS

 

Stukkó díszléc indirekt világítással Nagykanizsa 208 Plexi Plus

 

Stukkó díszléc indirekt világítással Miskolc 211

 

Stukkó díszléc indirekt világítással Harkány 212

 

Stukkó díszléc indirekt világítással Sárospatak 213

 

Stukkó díszléc indirekt világítással Kőbánya 214

 

A beépítés megkönnyítése érdekében led díszléceinkhez előregyártott külső és belső sarokelemeket is kínálunk. A toldásokon kitüremkedő ragasztó eltávolításához mindenképpen javasoljuk a díszléc mintájához pontosan illeszkedő negatívprofil használatát. A negatívprofil, más néven profilsimító lehetővé teszi, hogy a toldásokat tökéletesen el tudja dolgozni, így azok festés után nem fognak látszani. Beépítés után már csak a polisztirol led díszlécek festése van hátra egy vízbázisú festékkel.

Rejtett világítás kiépítésére alkalmas díszléceinket itt tekintheti meg >>

Direkt és rejtett led világítás ízléses díszlécekkel az egész házban

A rejtett led világítás led szalagokkal és polisztirol díszlécekkel rendkívül esztétikus és hangulatos. Az indirekt világítás egy kellemes hangulatvilágítás, mely megfelelő fényerejű tévénézéshez vagy éppen egy beszélgetéshez. Más tevékenységekhez, például főzéshez vagy olvasáshoz nagyobb fényerőre, célzott helyi világításra van szükség.

 

 

Rejtett és direkt világítás egyszerre

 

Rejtett és direkt világítás egyszerre

A kombi díszlécek lehetővé teszik led szalagok és led spot izzók egyidejű beépítést. A kombi ledes stukkók oldalsó díszlécébe led szalag, alsó részébe pedig LED spotok építhetők be, így a praktikus direkt világítás és a hangulatos indirekt világítás kombinálható.

 

 

Mennyezeti lámpa polisztirol stukkóval és led világítással

 

Mennyezeti lámpa polisztirol stukkóval és led világítással

Praktikus, egyedi, stílusos és energiatakarékos! A led szalaggal és led spot izzókkal ellátott stukkólámpák rendkívül látványos mennyezeti világítás kialakítását teszik lehetővé. Kínálatunkban számos különböző forma és stukkóminta közül választhat.

 

Homlokzati díszléc led rejtett világításhoz

 

Gödöllő 180 kültéri LED stukkó

 

A rejtett világítás nem csak beltérben hangulatos, hanem kültérben is igen mutatós. Egy homlokzati díszléc led rejtett világításhoz egyedülálló megjelenést adhat háza homlokzatának, ugyanis a homlokzatdíszítést és a homlokzatvilágítást is megoldja egyben. A homlokzati stukkóprofil kifejezetten kültéri led szalag beépítésére lett tervezve, ízléses mintája pedig remekül illik mind modern, mind klasszikus stílusú épületek homlokzatához.

Tudjon meg többet a kültéri led világítás kiépítésére alkalmas stukkóról >>

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket