Indirekt világítás díszléc Budapest 202 PLEXI PLUS

A rejtett világítás nappalijában egy árnyékmentes, hangulatos fényről gondoskodik. Beépíthet meleg fehér, hideg fehér vagy akár többszínű RGB LED szalagot. Minden színhőmérséklet más-más hatást kelt otthonában. A PLEXI PLUS elnevezésű termékek ára tartalmazza a plexi csíkot. A plexicsík a LED fényét akadálytalanul átengedi és védi a LED szalagot a por és rovarok ellen. A plexiléc könnyen tisztítható. A LED reflektorléc beépítésével optimalizálhatja a rejtett világítást, hiszen amellett, hogy megduplázhatja a LED szalag fényerejét, a reflektorléc hűti a LED-eket és megakadályozza a fény polisztirolon való átjutását.

A következő terméktáblázatban a Budapest 202 PLEXI rejtett világítás díszléc mellett megtalál minden méretben és mintában azonos kiegészítőelemet, valamint a beépítéshez szükséges kellékeket. Kérem figyeljen arra, hogy a díszlécek és reflektorlécek 2 m hosszú.

Kérem a díszlécnél a kívánt méterszámot, a kiegészítőelemeknél a darabszámot adja meg!

In stock
SKU
202-6142-plexi-csoport
Grouped product items
Termék név Mennyiség
Indirekt világítás díszléc Budapest 202 PLEXI PLUS

Cikkszám: 202-6142-plexi

Regular Price 1 838 Ft Special Price 1 563 Ft

méter (csak páros méter rendelhető)

Indirekt világítás belső sarokelem Budapest 202 PLEXI PLUS

Cikkszám: 202-6142-sb-plexi

2 410 Ft

db

Indirekt világítás külső sarokelem Budapest 202 PLEXI PLUS

Cikkszám: 202-6142-sk-plexi

2 410 Ft

db

Alumínium L profil LED szalaghoz

Cikkszám: aluminiumprofil

1 475 Ft

méter (csak páros méter rendelhető)

Indirekt világítás díszléc profilsimító Budapest 202 Plexi Plus

Cikkszám: 202-6142-ps-plexi

35 Ft

db

Polisztirol stukkó ragasztó

Cikkszám: mester-diszlec-stukko-ragaszto

1 847 Ft

db

Szilikonpisztoly

Cikkszám: szilikonpisztoly

2 894 Ft

db

FBS Szilikon Ragasztó csempe, fém, üveg, fafelületre

Cikkszám: fbs-szilikon-stukkó-ragasztó

5 837 Ft

db

Az árak az áfát tartalmazzák, a szállítási költség és adott esetben utánvételi díj külön fizetendő..
Minden méret milliméterben van megadva

Budapest 202 PLEXI díszléc rejtett világítás kialakításához

Stukkó díszlécbe épített indirekt világítás LED szalaggal a nappaliban

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

Kérem, győződjön meg róla, milyen fantasztikus lehetőséget kínálnak díszléceink. Fantáziája szárnyalni fog, ha a termékeket közelebbről megismeri. Termékeink garantálják Önnek az egyszerű és gyors beépítést, függetlenül attól, hogy LED izzókat vagy LED szalagokat szeretne.

Képzelje el, milyen lehetőségek állnak rendelkezésére: Csak egyszer kell kiépíteni a világítást és a csodálatos, modern stukkóval díszített szoba mellett egy kellemes, LED szalaggal ellátott rejtett világítást és LED izzóval kialakított direkt világítást hozhat létre.

Kérem kapcsolja be számítógépén a hangot és tekintse meg a videókat!

 

 

 

Itt találja a PLEXI kombi stukkóprofilokat a direkt és indirekt világítás kialakításához

A „Kombi stukkó a direkt és indirekt világítás kialakításáért” kategóriában megtalálja a Budapest 202 PLEXI rejtett világítás díszlécet a kombi profil oldalán kiegészítőelemként.

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

Budapest 202 PLEXI díszléc a rejtett világítás megvalósításáért

Klasszikus díszléc – rejtett világítás díszléc

A rejtett világítás mindenkit elkápráztat és gyakran felmerül a kérdés: Hogy csinálták? Most felfedjük a titkot Ön előtt:

A Budapest 202 PLEXI a rejtett világítás kialakítására alkalmas polisztirol díszléc. Kívül egy klasszikus díszléc díszíti a stukkót. A Budapest 202 díszléc mintája lépcsőkből és egy íves részből áll. A lekerekített lépcső a klasszikus stukkó harmóniájáért felel.

A stukkó belső része üreges. A díszléc felső része homorú, így a fény optimálisan a helyiségbe tükröződik. A fényforrás a stukkó alsó részében rejtőzik el. Ehhez az alsó részben – kívülről teljesen láthatatlan – 2 nútot dolgoztunk ki: az L-formájú nút a LED szalag, az U-formájú nút a kábel részére lett kialakítva, melyet a párhuzamos kapcsolás számára a LED szalag mellett kell továbbvezetni.

Hová kerül a plexicsík? - A rejtett világítás kialakítására alkalmas Budapest 202 PLEXI további 2 bemetszéssel rendelkezik: a díszléc és a rejtett világítás beépítése után a LED szalagra kerül a plexicsík.

 

Anyag: XPS polisztirol
Magasság: 130 mm
Mélység: 62 mm
Hossz: 2000 mm
Szín: fehér
Festhető: oldószermentes festékkel
Ragasztás módja: polisztirol ragasztó
Ragasztási mennyiség: 1 tubus 6-10 folyóméterre
alkalmas világítás: LED szalag

 

Hasznos információ

PLEXI PLUS díszlécek – új fejlesztés a rejtett világításhoz

Minden LED-es stukkó belső részében két nútot talál: az egyik a LED szalag és a reflektorléc, a másik az elektromos vezeték számára lett kialakítva. Most a rejtett világítás stukkókat egy plexicsíkkal bővítettük ki, mely LED szalagját védi a por és rovarok ellen! A por a LED-ek fényerejét korlátozza. Ezért kell a LED szalagot rendszeresen portalanítani. Korábban az ecsettel és porszívóval történő takarítás fárasztó és időigényes volt. Képzelje el, milyen kellemetlen lehetett – főleg allergiás ügyfeleinknek.

LED stukkó plexi plus takarítása helytelenül

 

LED stukkó plexi plus takarítása helyesen

 

Plexi léc indirekt világítás kialakításához alkalamas stukkkó díszléceben

 

Por és rovarok elleni védekezés plexiléccel a hosszú élettartamú LED szalagért

Új PLEXI PLUS díszléceinket rejtett világítás megvalósításához tehát plexiléccel kínáljuk. A plexicsík milliméterpontosan illik az arra kialakított nútba. A díszlécbe épített plexilécet könnyedén tisztíthatja egy mikroszálas törlőkendővel. Spórolja meg a LED szalag takarítás nehézségeit! A plexicsíkot egy védőfóliával szállítjuk a felületen keletkező esetleges karcolások elkerülése érdekében. A védőfóliát a plexicsík behelyezése előtt el kell távolítani.

Fontos intormáció

Rejtett világítás a Budapest 202 stukkó és LED reflektorléc használatával

A reflektorléc cégünk új fejlesztésű terméke. Anyagát és formáját tekintve egy L-alakú alumínium léc, mely egy egyedülálló termék a rejtett LED világítás élményének maximalizálásáért. A reflektorlécet védőfólia borítja, melyet beépítés előtt el kell távolítani.

 

Milyen előnyöket nyújt Önnek?

  1. Alacsonyabb energiafelhasználás mellett a foncsorozott felületének köszönhetően dupla fényerőt ad.

  2. Alumínium anyagának köszönhetően, hűti a beépített LED szalagot.

  3. Meggátolja, hogy a LED szalag átvilágítsa a stukkót és ezzel egyidejűleg eltüntesse a stukkó mintázatát.

Stukkó LED díszléc reflektorléc nélkül

 

LED stukkó díszléc reflektorléccel

 

Reflektorléc fólia eltávolíása

 

LED világítás díszcléc

 

A LED reflektorlécet rögzítse polisztirolragasztóval a díszléc belső oldalába. A LED szalagok öntapadós hátoldallal rendelkeznek, így azt csak a reflektorlécre kell helyezni. Spóroljon áramköltségén és biztosítsa a LED szalag hosszú élettartamát LED reflektorléc segítségével!

Budapest 202 PLEXI díszléc beépítése

Praktikus kiegészítőelemek a stukkó egyszerű beépítéséhez

Az oldal elején a terméktáblázatban találja az indirekt világítás kialakítására alkalmas Budapest 202 PLEXI díszlécet. A stukkó alatt különböző kiegészítőelemeket is felfedezhet, melyek megkönnyítik munkáját ötletei megvalósításában. A felsorolt stukkóelemek méretben és mintában a Budapest 202 PLEXI nevű termékkel megegyeznek:

  • Belső sarokelem: A belső sarokelem a derékszögű szobasarkokhoz és falakhoz lett kifejlesztve.

  • Külső sarokelem: A külső sarokelem megkönnyíti Önnek a munkát a szoba kéményénél, kandallójánál vagy falkiugrásánál.

  • Profilsimító: A profil negatív a stukkó negatív profilja – ebben az esetben a Budapest 202 PLEXI díszléc negatívprofilja. Ezzel a toldási hézagoknál kitüremkedő ragasztó egyszerűen eltávolítható anélkül, hogy a mintát újra gondosan spaklival ki kellene dolgoznia.

Indirekt világítás belső sarokelem Budapest 202 PLEXI PLUS

 

Indirekt világítás külső sarokelem Budapest 202 PLEXI PLUS

 

Indirekt világítás díszléc profilsimító Budapest 202 Plexi Plus

 

LED reflektorléc – a nagyszerű kiegészítő

Az állítás nem túlzás. A következő 3 kép alapján Ön is meggyőződhet róla!

A bal oldali képen a Budapest 202 PLEXI stukkót látja LED szalaggal beépítve. Az egész profil sárgásan fénylik. A jobb oldali képen ugyanazt a profilt látja LED reflektorléccel és LED világítással ellátva. Melyik tetszik Önnek jobban? A különbség a LED reflektorléc (középső kép) használatának hatására jön létre:

Stukkó LED díszléc reflektorléc nélkül

 

LED stukkó díszléc reflektorléccel

 

Reflektorléc fólia eltávolíása

 

LED világítás díszcléc

 

A reflektorléc még ennél is többet tud! A 3 legfontosabb előny:

  • A fényerő optikai megduplázása: A LED reflektorléc fényes felülete olyannyira tükrözi a fényt, hogy a beépített LED szalag fényereje szinte duplájára nő. Ez azt jelenti, hogy egy LED dimmer segítségével beállított kisebb fényerővel ugyanolyan fényt hoz létre. Ez a villanyszámlájára is pozitív hatással lesz, hiszen a LED-ek kevesebb energiát fogyasztanak, ezért áramköltsége csökken.

  • A rejtett világítás optimalizálása: A LED reflektorléc megakadályozza a fény polisztirolon való átjutását. Ezáltal a díszléc mintája bekapcsolt rejtett világításnál is jól látható és a rejtett világításban sokáig öröme lesz.

  • LED-ek hosszabb élettartama: a LED-ek üzemi hőmérséklete alacsony, ezért is alkalmasak a polisztirollécbe való beépítésre. A LED reflektorlécek gondoskodnak a meleg levezetéséről és a LED-ek hűtéséről. Ez azt jelenti, hogy a LED szalagok élettartama megnő és a rejtett világítást tovább élvezheti.

Az előnyök önmagukban is figyelemre méltóak, de együtt a LED reflektorlécek használata szinte kötelező egy ellenállhatatlan rejtett világítás kialakításához. Ön hogyan látja ezt? Meggyőztük Önt?

3+1 lépés a polisztirol stukkó beépítésénél

A kiegészítőelemek használatával időt spórol és a munkát szakszerűen végezheti el. Igen, Ön. Kérem, nézze meg a videót:

1. lépés:

Először ragassza fel a Budapest 202 díszléc sarokelemeit az arra kijelölt helyekre. Ezután mérje le a sarokelemek közötti távolságot, ennek megfelelően vágja méretre a díszlécet egy sűrű fogazású fűrésszel és ragassza fel a díszlécet a sarokelemek közé. Kész!

Tipp: A toldási hézagokra több polisztirol ragasztót vigyen fel, hogy a díszlécek egymás melletti felhelyezésekor egy kevés ragasztó kifolyjon. A Budapest 202 PLEXI profilsimítóval távolítsa el a nedves polisztirol ragasztót egy mozdulattal. Száradás után a hézagok simák.

2. lépés:

A polisztirol stukkókat egy tetszőleges színű vízbázisú festékkel festheti le. A vízzel hígítható, oldószermentes festékeket diszperziós festéknek is nevezzük. A rejtett világítás díszléc festésére a fehér szín a legalkalmasabb, hiszen a fehér szín nagyon jól tükrözi a fényt. Természetesen másik színű festéket is használhat, mely az otthonához jobban illik.

3. lépés:

A LED reflektorlécet is beépítheti saját kezűleg: mérje le gondosan a stukkóban a reflektorléc helyét és vigye fel a méreteket a reflektorlécre. Egy csípőfogóval vágja a kívánt méretre. Vigyen fel egy kevés polisztirol ragasztót a reflektorléc hátoldalára és ragassza be a helyére a reflektorlécet. Ha minden LED reflektorléc be van rögzítve, távolítsa el óvatosan az alumíniumlemez első oldaláról a védőfóliát.

A Budapest 202 PLEXI díszléc most már készen áll a LED szalag beépítésére.

 

4. lépés:

A LED szalagok és a hozzá tartozó elektronikai eszközök beszerelését bízza szakemberre. Ezt két okból tegye meg: Elsőként ilyen jellegű munkákat csak képzett szakember végezhet el, másfelől szakszerűtlen beépítésnél a garancia nem érvényes.

Kérem figyeljen arra, hogy a LED szalagok beépítése előtt tesztelnie kell az összes LED szalagot egy sötétített szobában úgy, hogy – párhuzamos kapcsolás esetén – minden LED szalag egyszerre világítson. Csak így veheti észre időben az esetleges színkülönbségeket. A megrendelt termékek csomagolásakor ügyelünk arra, hogy valamennyi LED szalag azonos gyártásból származzon. Ennek ellenére gyártástechnikai okokból néha előfordulnak kisebb eltérések. A színkülönbség LED szalag méretre vágása vagy beépítése utáni észlelése esetén a reklamációt sajnos nem tudjuk elfogadni.

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

Milyen fényerősséget válasszak a LED világításhoz?

LED világítás – a fényerősség mérése

Megmértük a díszléceinkbe épített LED fényforrás fényerejét. Ebben a videóban megmutatjuk az eredményeket. Mértük a fényerősséget egy olvasósarokban, egy festmény és egy íróasztal felett.

A LED szalag kiválasztása

LED shopunkban különböző LED szalagokat kínálunk. Először döntse el, hogy egyszínű vagy többszínű szalagot szeretne. Az egyszínű LED szalagokat meleg fehér színben (3000 K alatt) kínáljuk. A meleg fehér LED szalagokat általában családi otthonokban építik be. Hideg fehér LED szalagokat (5300 K felett) irodákban, dolgozószobákban, praxisokban vagy minimalista stílusban berendezett lakásokban használják.

 

LED szalag meleg fehér

 

LED szalag hideg fehér

 

LED szalag RGB

 

A LED szalag színhőmérsékletének beépítés előtti ellenőrzése

LED szalag beépítése

Kérem tesztelje a LED-eket a beépítés előtt. Az ellenőrzés az RGB szalagok és az egyszínű LED szalagok esetében is szükséges.

Gyártástechnikai okokból a LED-ek kisebb színárnyalat-különbsége lehetséges. Ezért kérem tesztelje a LED szalagokat beépítés előtt, mielőtt a fóliát a hátoldaláról eltávolítja. Amennyiben a fóliát már eltávolította vagy a LED szalagokat méretre vágta, sajnos nem tudjuk őket kicserélni.

A többszínű LED szalagot RGB szalagnak is hívjuk. Az RGB a piros (red), zöld (green) és kék (blue) színeket jelentik. A következő képek példákat mutatnak Önnek többszínű RGB szalaggal és meleg fehér LED szalaggal beépített rejtett világításra – természetesen polisztirol díszléceinket használva.

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

RGB LED szalag stukkó díszlécben

Spot LED világítás stukkó díszléccel

LED világítás stukkó díszléccel

Mennyezeti világítás LED szalag és LED spotokkal stukkó díszlécben

A LED szalag hosszát Ön választhatja meg. A LED szalagok egybefüggő maximális mérete 5 méter. Amennyiben Önnek több, mint 5 méter hosszú szalagra van szüksége, legalább KÉT szalagot küldünk, melyek mérete 1-5 m lehet. Tegyük fel, hogy 6 méter LED szalagot rendel, akkor vagy 1 m + 5 m vagy 2 m + 4 m vagy 3 m + 3 m-t küldünk. Kérem figyeljen a LED szalag rendelésénél a gyors csatlakozók és sarokelemek mennyiségére is. Természetesen rendelése csomagolásakor ügyelünk arra, hogy valamennyi LED szalag azonos gyártásból származzon.

A LED világítást beépítéskor 5 cm-enként a kijelölt helyen méretre vághatja, így a LED szalagot a helyiség adottságaira szabva építheti be.

Kérem figyeljen arra, hogy max. 5 m hosszú LED szalagokat csatlakoztathat soros kapcsolással dimmerhez. Ez is egy ok arra, miért csak 5 m LED szalag található egy csomagolásban. 5 méternél hosszabb LED szalag esetén feltétlenül párhuzamos kapcsolás szükséges, hogy elkerülje a teljesítmény- és fényveszteséget. A LED szalagok és az elektronika élettartama is csökkenne – ezzel együtt öröme a LED világításban is. Ha Ön tehát összesen 20 m LED szalagot rendel, 4 csomag LED szalagot küldünk Önnek egyenként 5 m-es kiszerelésben, melyeket párhuzamos kapcsolással kell beszerelni.

LED szalagok párhuzamos kapcsolása

Mint az előbb már hangsúlyoztuk, a LED szalagokat 5 m-nél hosszabb LED világításhoz párhuzamos kapcsolással kell beépíteni. A következő képeken lépésről lépésre nyomon követheti a LED szalagok beszerelését.

Kérem figyeljen arra, hogy a kapcsolási rajzok csak példák és csak otthona valós kapcsolási terve összeállításának segítségéül szolgálnak. Minden helyiség különböző! A valós kapcsolási tervet ezért mindenképpen a helyszínen villanyszerelő állítsa össze! Még egyszer felhívom figyelmét arra, hogy az 5 méternél hosszabb LED szalagok soros kapcsolás alatt túlterheltek és gyorsan elromlanak. Ezért tervezze meg szakember segítségével a rejtett világítás projektjét, hogy elkerülje a későbbi kellemetlenségeket.

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

Mire van szükségem a rejtett világítás megvalósításához?

A LED-es stukkóhoz szüksége van LED szalagra, tápegységre, esetleg egy dimmerre és tartozékokra, mint LED szalaghoz gyors csatlakozóra, sarokcsatlakozóra, stb. Mindenekelőtt döntse el, melyik LED szalagot szeretné beépíteni. Webáruházunkban minden LED szalag méterenkénti teljesítményét is megadtuk. Nézze meg a kiválasztott LED szalag termékoldalán a méterenkénti teljesítményt és szorozza be a Watt-számot a teljes hosszal (egész méterre felkerekítve). Így kapja meg a rejtett világítás összteljesítményét. Ennek függvényében választhatja ki a megfelelő trafót, adott esetben trafókat. Kérem figyeljen arra, hogy minden tápegység maximum 80%-ig terhelhető, ezért az összteljesítményt 0,8-cal osztani kell.

Példa:

Kiválasztottuk a LED szalag SMD 3528-at 120 LEDs/m meleg fehér színben (méterenkénti teljesítmény: 9,6 Watt). 27 m LED szalagot kell a díszlécbe beépíteni. Az összteljesítményt a trafóhoz a következőképpen számoljuk ki: 27 m x 9,6 W = 259,2 W, ezután 259,2 W / 0,80 = 324 W. Ez azt jelenti, hogy legalább 324 W tápegységre van szükség. Ebben az esetben 2 tápegység beépítése javasolt (1 x 250 W és 1 x 100 W).

A dimmer egyszínű LED szalaghoz max. 96 W-hoz elegendő. A példánkban szereplő összteljesítmény 259,2 W, ezért szükség van egy jelerősítőre (plusz 216 W). A LED szalag dimmer és a jelerősítő teljesítménye összesen 312 W, tehát elegendő a példánkban szereplő LED világítás összteljesítményéhez (259,2 W).

A következőkben néhány példaként szolgáló kapcsolási rajzot, dimmer, vezérlő, tápegység és LED szalag bekötéséhez szükséges információt talál.

Kérem figyeljen arra, hogy ezek a kapcsolási rajzok csak példaként szolgálnak. Minden helyiség más, ezért nem kínálunk minden megoldáshoz kapcsolási rajzot. Az Ön biztonsága érdekében azt ajánljuk, a rejtett világítás beépítéséhez vegye fel a kapcsolatot egy villanyszerelővel.

Példa kapcsolási rajz 10 m ill. 20 m RGB LED szalag bekötéséhez

Ezen a képen a 10 m és 20 m hosszú többszínű RGB szalag bekötési rajzát mutatjuk példaként. Mint a képen megfigyelheti, a 10 m RGB szalagot a vezérlővel párhuzamosan kell bekötni. 20 m-nél szükség van egy plusz jelerősítőre. További információkat a jelerősítőről az oldal alján talál.

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

Példa kapcsolási rajz 24 m LED szalag 5050-60 meleg fehér bekötéséhez

Alapvetően a különböző egyszínű LED szalagok beépítése ugyanaz. Mindig figyelni kell azonban a kiválasztott LED szalagok teljesítményére. Csak így lehet a megfelelő tápegységet kiválasztani és eldönteni, hogy szükség van-e jelerősítőre. A képen látható, hogy mindkét tápegységhez a dimmer és a jelerősítő van csatlakoztatva. A LED szalagokat a dimmerhez és a jelerősítőhöz kell bekötni.

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

2 tápegység + LED vezérlő + jelerősítő

A jelerősítő segítségével a dimmer és az RGB vezérlő kapacitását bővítheti. Ebben az esetben a beépítés egyszerűbb, ha két kisebb tápegységet használ. Az egyik tápegység az RGB vezérlőhöz / dimmerhez van kötve, a másik tápegység a jelerősítőhöz. Tekintse meg példa-kapcsolási rajzunkat.

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

RGB szalagok – több jelerősítő, több tápegység

Nagyobb mennyiségű RGB szalagnál valószínűleg több jelerősítőre van szükség. Így egyszerre kezelheti ugyanazzal a vezérlővel az összes LED világítást. Ilyen esetekben ajánlott több kisebb tápegység beépítése, ekkor a kiépítés egyszerűbb. Ehhez tekintse meg példa-kapcsolási rajzunkat. A jelerősítőt használhatja egyszínű LED szalaghoz is. Ebben az esetben az egyszínű LED szalaghoz RGB vezérlő helyett egy dimmer ajánlott.

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

2x3 lehetőség a direkt és indirekt világítás kombinálására

Budapest termékcsalád: díszlécek a direkt és indirekt világításhoz

A Budapest 202 egy komplett termékcsalád, mely a LED világítás kialakításához használható különböző díszlécekből áll.

A Budapest 202 (202-6142) egy stukkó a rejtett világítás megvalósításához. Egyre több ügyfelünk kereste a megoldást a LED szalag és LED izzók kombinálására. Ezért bővítettük a Budapest 202 termékcsaládot további díszlécekkel. A Budapest 202 (202-6142) stukkót alapvetően kombi díszlécként kétféle módon kombinálhatja:

1. LED világítás a fal mentén egyoldalas L-profillal

Budapest 190+202 díszléc
Fürdőszoba világítás LED-ekkel

Direkt spot és indirekt LED világítás Budapest polisztirol stukkó profil 190+202

Az L-formájú Budapest 190+202 díszléc direkt és indirekt világításhoz használható. A 190+202 cikkszám arra utal, hogy a díszléc alsó részének szélessége 190 mm és a kombi stukkó oldalát a Budapest 202 díszléc díszíti. A Budapest 190+202 stukkó alkalmas fürdőszoba LED-ekkel való megvilágítására és dekorációs világítás kialakítására.

Budapest 270+202 díszléc
Nappali világítás

Spot lámpa és LED világítás polisztirol profil Budapest 270+202

A Budapest 270+202 egy L-formájú stukkó direkt és indirekt világítás megvalósításához. A 270+202 cikkszám arra utal, hogy a díszléc alsó részének szélessége 270 mm és a kombi stukkó oldalát a Budapest 202 díszléc díszíti. A Budapest 270+202 stukkó alkalmas festmények és tárgyak megvilágítására a nappaliban.

Budapest 400+202
LED világítás a konyhában, irodában

Spot izzó és LED rejtett világítás polisztirol profil Budapest 400+202

A Budapest 400+202 egy L-formájú stukkó direkt és indirekt világítás megvalósításához. A 400+202 cikkszám arra utal, hogy a díszléc alsó részének szélessége 400 mm és a kombi stukkó oldalát a Budapest 202 díszléc díszíti. A Budapest 400+202 stukkó alkalmas konyhában (pl. reggelizőpult) és iroda megvilágítására.

2. LED világítás kétoldalas U-profillal

Budapest 190+2x202 díszléc
LED fürdőszoba világítás, dekorációs világítás

Budapest polisztirol díszléc LED rejtett világítás és spot lámpa kiépítéséhez 190+2x202

A Budapest 190+2x202 egy U-formájú stukkó direkt és indirekt világítás megvalósításához. A cikkszám 190+2x202 arra utal, hogy a díszléc alsó részének szélessége 190 mm és a kombi stukkó mindkét oldalát a Budapest 202 díszléc díszíti. A Budapest 190+2x202 stukkó alkalmas fürdőszoba és iroda LED-ekkel való megvilágítására.

Budapest 270+2x202 díszléc
LED világítás a nappaliban

Budapest polisztirol stukkó profil spot izzó és LED szalag világítás kiépítéséhez 270+2x202

A Budapest 270+2x202 egy U-formájú stukkó direkt és indirekt világítás megvalósításához. A 270+2x202 cikkszám arra utal, hogy a díszléc alsó részének szélessége 270 mm és a kombi stukkó mindkét oldalát a Budapest 202 díszléc díszíti. A Budapest 270+2x202 stukkó alkalmas festmények és tárgyak megvilágítására a nappaliban.

Budapest 400+2x202 stukkó
LED világítás konyhában, irodában

Direkt fény és rejtett világítás stukkó profil Budapest 400+2x202

A Budapest 400+2x202 egy U-formájú stukkó direkt és indirekt világítás megvalósításához. A 400+2x202 cikkszám arra utal, hogy a díszléc alsó részének szélessége 400 mm és a kombi stukkó mindkét oldalát a Budapest 202 díszléc díszíti. A Budapest 400+2x202 stukkó alkalmas konyhában (pl. reggelizőpult) és iroda megvilágítására.

LED-shop

LED webáruház

Nem kell a stílusos és energiatakarékos, új és egyedi közül választania. Mi komplett megoldást kínálunk Önnek!

Egyszerű beépítés és kedvező árak: A LED szalagokat Ön is beépítheti stukkójába! Minden hétfőn az indirekt világítás kialakítására alkalmas stukkókhoz és az ahhoz tartozó LED szalagokhoz 20%-kal olcsóbban juthat hozzá! Ragadja meg az alkalmat, most építse be indirekt világítását!

LED szalagok

LED szalag SMD 3528

Minden, amit a LED szalagokról tudni kell. Még nem ismeri ki magát a LED szalagok világában? Mi az az SMD?
Mit jelent az IP20? LED szalagot szeretne rejtett világításként? Alkossa meg Ön csodás rejtett világítását nappalijában!
Itt minden információt megtalál a különböző LED szalagokról!

LED-tápegység

LED Trafo

Kímélje pénztárcáját és csökkentse otthona áramfogyasztását LED tápegységgel! A LED szalagok és hozzá tartozó LED vezérlővel válasszon egy kedvező árú, energiatakarékos és mindenekelőtt környezetbarát megoldást, a rejtett világítást!

LED Dimmer

LED Dimmer

A LED vezérlőt egyszínű LED szalagnál a fényerősség beállítására használhatja. Többszínű RGB LED szalag esetén a világítás színét vezérlővel állíthatja be. Rejtett világítás modern megoldásai már nem lehetetlenek!

LED kellékek

LED kellékek

Szüksége van a LED szalaghoz tartozékokra? Komplett megoldást kínálunk Önnek: díszléceket, LED szalagokat és azok tartozékait rendelheti nálunk.

Rejtett világítás a Budapest 202 díszléccel

Rejtett világítás kialakítása a Budapest 202 díszléccel. Stílusok, színek és dekorációs ötletek számtalan lehetősége áll rendelkezésére – tekintse meg képeinket és gyűjtsön ötleteket! A Budapest 202 díszléccel a rejtett világítást egyszerűen létrehozhatja.

Budapest 202: indirekt világítás

Merítsen ihletet képeinkből és tervezze meg nappalija indirekt világítását! A színes LED szalagokat egyszerűen a rejtett világítás díszlécében kialakított nútba ragaszthatja. A Budapest 202 díszlécek és a LED szalagok is kiváló minőségű professzionális termékek. Most indirekt világítását Ön építheti be! Valósítsa meg ötleteit! A rejtett világítás a Budapest 202 díszléccel már nem luxus!

Kérem figyeljen arra, hogy rejtett és közvetlen világítását képzett szakember szerelje be. Az elenyésző hőtermelés miatt csak LED szalagok és LED izzók építhetők be a polisztirolba. Erre halogén fényforrások nem alkalmasak.

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket