Harmonikus homlokzatdíszítés és beltéri lakásdíszítés a ‚Budapest 108‘ stukkóval

Kültéri stukkó

Harmonikus homlokzatdíszítés és beltéri lakásdíszítés a ‚Budapest 108‘ stukkóval

Az ember mindig harmóniára törekszik – legyen szó a család és a karrier vagy az egészséges életmód és az ízletes, magyaros ételek közötti választásról, igyekszünk megtalálni az arany középutat. Nincs ez másként a hőn áhított lakásdíszítés, homlokzatdíszítés esetén sem. Megvásároljuk a vágyott lakást vagy családi házat, és szeretnénk a lehető legszebb formájában prezentálni. Szeretnénk az ingatlant stílusához illően díszíteni, de a túlzásokat elkerülni. A kevesebb olykor több. Nagyon igaz ez az állítás a stukkódíszítésre vonatkoztatva is. Az ízléses homlokzatdíszítéshez webáruházunkban több különböző funkciójú dekorációs elemet is kínálunk szériaérmékként azonos a mintával. A Budapest 108 típusú díszléc mintája lehetővé teszi a harmonikus homlokzatdíszítést és az esztétikus beltéri lakásdíszítést anélkül, hogy otthonos túldíszített lenne.

Annak érdekében, hogy könnyebben eligazodjon, a Budapest 108 mintájú stukkó készült kültéri és beltéri dekorációs lehetőségeket 3 blog bejegyzésben mutatjuk be.

I. Harmonikus homlokzatdíszítés a ‚Budapest 108‘ kültéri díszléc beépítésével

A Budapest 108 minta köré épülő cikksorozatunk első részében ötleteket és megoldásokat mutatunk kültéri épületdíszítés, ablakkeretezés és homlokzatdíszítés témában.

 

Budapest 108 kérgesített kültéri stukkó, homlokzati díszléc

 

 

Budapest 108 kérgesített kültéri stukkó, homlokzati díszléc

 

Ablakdíszítés ‚Budapest 108‘ homlokzati stukkó beépítésével

A ‚Budapest 108‘ stukkó egy egyszerű, mégis rendkívül dekoratív mintájú kültéri polisztirol díszléc, mely a kéregbevonatnak köszönhetően ellenálló a mechanikai sérülésekkel és az időjárás viszontagságaival szemben. A díszléc anyagának köszönhetően súlyát tekintve könnyű, így beépítési egyszerű és praktikus. A harmonikus mintavezetésnek köszönhetően a ‚Budapest 108‘ kínálatunkban az egyik legkedveltebb kültéri díszléc.

 

Homlokzatdíszítés Budapest 108/4140-es kültéri, kérgesített stukkó díszléccel

 

 

Ablakkeretezés Budapest 108/4140-es kültéri, kérgesített stukkó díszléccel

 

A ‚Budapest 108‘ kültéri kérgesített díszlécet gyakran használják ügyfeleink ablakkeretezés során az ablak szemöldök részének (az ablak felső, vízszintes oldalának) díszítéséhez. A következő képeken 2 különböző ablakkeret-megoldást mutatunk, melyeket a Budapest 108‘ kérgesített homlokzati stukkó felhasználásával készítettek el.

Az első képen egy egyszerű, klasszikus stílusú ablakkeret látható. Az ablakkeret mellett azonban számos más kültéri stukkó is díszíti a homlokzatot: dísztéglák az épület sarkán; látványos ablakkeret dísz a teraszajtó mentén; mintás ereszpárkány. Az élénk homlokzatfesték szintén nagy mértében hozzájárul az esztétikus összképhez.

A második képen egy stukkózás szempontjából díszesebb megoldást mutatunk. Első látásra nem is gondolná az ember, hogy a két képen ugyanazok a kültéri díszlécek láthatók. A különbség az apró részletekben rejlik. A második ablakkeretnél ugyanis a homlokzati stukkók mellett az ablakszemöldökön középdísz, a függőleges oldalakon pedig sordíszek is beépítésre kerültek.

Mindkét képen a ‚Budapest 108‘ és ‘Debrecen 100’ homlokzati stukkók láthatók. Az ablakszemöldök díszítéshez felhasznált ‚Budapest 108‘ kültéri dekorléc termékoldalán társított termékként megtalálja a díszléchez mintában és méretben illő végelemeket és középdíszeket. A Debrecen 100 díszléc termékoldalán pedig az oldalsó díszítéshez felhasznált sordíszeket.

 

Budapest 108-vb kérgesített homlokzati díszléc bal oldali véglezárás

 

 

Budapest 108-ék kérgesített homlokzati díszléc

 

 

Budapest 108-vj kérgesített homlokzati díszléc jobb oldali véglezárás

 

Íves ablakok díszítése kültéri dekorléc, stukkó felhasználásával

Szeretne házai íves ablakait stukkóval díszíteni vagy éppen szögletes formájú ablakokat optikailag kerekíteni? Hajlítható díszléceink segítségével mindkettő könnyedén megoldható! A ‚Budapest 108‘ kültéri dekorléc mintájával két hajlítható díszlécet is talál kínálatunkban. A belső ívre hajlítható stukkót 108-4140-ivb, a külső ívre hajlítható stukkót 108-4140-ivk cikkszám alatt találja meg webáruházunkban

 

Budapest 108 homlokzati díszléc, külső ívre hajlítható stukkó

 

 

Budapest 108 homlokzati díszléc, belső ívre hajlítható díszléc

 

A flexibilis, polisztirolból gyártott kéregbevonat nélküli stukkók egyszerűen, néhány mozdulattal a kívánt körívre hajlíthatók, hiszen a két méteres profilokat beirdalva szállítjuk. Ragasztás után vigyük fel ecsettel az irdalt felületre a glettragasztót és simítsuk el a léchez illő profilsimítóval. Ívelt felületek díszítése stukkóval még sosem volt ennyire egyszerű! Legyen szó ívelt ablakról vagy szögletes ablak ívelt díszítéséről, a hajlítható profilok ideális megoldást kínálnak!

 

Budapest 108/4041 ívre hajlítható díszléc

 

A hajlítható kültéri dekorlécek szokatlan formájú nyílászárók keretezésében is segítségére lehetnek. Ahogyan a következő képen jól látható, a mai homlokzatdíszítési trend már korántsem ragaszkodik a klasszikus megoldásokhoz. Egyre elterjedtebbek a szokatlan formák, a kreatív ötletek az épületdíszítés területén is. A képen látható szabályos körablak díszítéséhez ügyfelünk a ‚Budapest 108‘ belső ívre hajlítható díszlécet, a stukkóprofilhoz illő jobb- és baloldali kombi sarkokat, valamint középdíszt használt fel. Bár körablakoknál ez a fajtadíszítés mód ige szokatlan, a végeredmény mégis esztétikus és nem utolsó sorban igazán egyedi megoldás. A polisztirolból készült kültéri dekorlécek számtalan lehetőséget kínálnak hagyományos és modern homlokzatdíszítéshez. Néhány jó ötlettel és kültéri díszlécekkel háza homlokzata könnyedén egyedivé és széppé varázsolható.

Egyedi homlokzatdíszítés

Annak érdekében, hogy háza homlokzatát valóban könnyedén tudja saját elképzelései szerint díszíteni, számos előre gyártott kiegészítő terméket kínálunk ‚Budapest 108‘ díszléc termékcsaládjában. A végelemek, középdíszek és sarokelemek ízlés és igény variálhatók. Méretben és mintázatban mindegyik kiegészítő termék teljesen illik ‚Budapest 108‘ díszléchez. Ráadásul a stukkó termékoldalán tásított termékként az összes kiegészítőt egyszerre látja, nem kell a webáruházban egyesével kikeresnie őket.

Apró, de annál hasznosabb termékünk a profilsimító, más néven negatívprofil, melyet minden díszlécünkhöz kínálunk. A profilsimítóval a toldások mentén kitüremkedő fölösleges ragasztó pillanatok alatt eltávolítható. Így a toldás biztosan nem fog látszani a festés után. Szintén nagyon hasznos a profilsimító a hajlítható díszlécek beépítése során, hiszen a glettanyagot is a negatívprofil segítségével tudjuk elsimítani, hogy a díszléc mintája érvényesüljön.

 

Budapest 108 homlokzati díszléc bal oldali véglezárás

 

 

Budapest 108 homlokzati díszléc Df

 

 

Budapest 108 homlokzati díszléc jobb oldali véglezárás

 

 

Budapest 108 homlokzati díszléc bal oldali kombi sarok

 

 

Budapest 108 homlokzati díszléc profilsimító

 

 

Budapest 108 homlokzati díszléc jobb oldali kombi sarok

 

Nincs még ötlete, háza homlokzatának melyik részét milyen stukkóval díszítené? Nézzen körbe a kültéri stukkó termékeinket bemutató főkategóriában és gyűjtsön ötleteket! Az ablakkeretező díszlécek mellett számos párkányléc, ablakpárkány és dísztégla is megtalálható kínálatunkban.

 

Ablakkeretezés stukkó díszlécekkel

 

 

Polisztirol dísztégla, kváderkő

 

 

Homlokzat díszítés Budapest 108/4140 díszlécekkel

 

Budapest 108 ablak stukkó méretre gyártva

Kedvet kapott az épületdíszítéshez, de a kompakt, percek alatt kivitelezhető megoldásokat részesíti előnyben? Akkor a méretre gyártott timpanon ablastukkót Önnek találták ki! A ’Budapest 108’ díszléc mintájával két különböző formájú – csúcsos és egyenes- komplett ablakstukkót is kínálunk webáruházunkban. A komplett ablak stukkóinkat 570 és 1520 mm közötti kávaszélességhez kínáljuk szériatermékként 5 centiméteres méretlépcsőkben. Válassza ki a kívánt formát és az ablak vagy ajtó kávaszélességét. A komplett homlokzati elemek méreteit minden termékképen jelöljük. A helyszínen a komplett ablakdíszt csak fel kell ragasztani a homlokzatra és a kívánt színre festeni vízbázisú festékkel. Nem kell a kültéri díszléceket méretre vágnia, a kiegészítő elemeket illeszteni, csupán egy kész terméket egyetlen mozdulattal a homlokzatra ragasztanai. A homlokzatdíszítés stukkóval még sosem volt ennyire gyors és egyszerű!

 

Egyenes timpanon Budapest 108/4140-es díszléccel

 

 

Csúcsos timpanon Budapest 108/4140-es díszlécce

 

Oszlopdísztés és dekor oszlop a Budapest 108 díszléc mintájával

Következő blogbejegyzésünkben számos ötletet, lehetőséget mutatunk oszlopdíszítére szintén a Budapest 108 intájú termékeinkkel. Bemutatjuk az egyes oszlopelemeketoszloptestet, oszlopfőt és oszloptalpat- melyek segítségével esztétikusan díszíthetőek háza homlokzatán a betonoszlopok, valamint megismerheti dekorációs oszlopainkat, melyek a beépített LED világításnak köszönhetően igazi luxust teremtenek a teraszon.

 

Kérgesített oszlopfő a Budapest 108/4140 mintájával

 

 

Kérgesített oszloptalp a Budapest 108/4140 mintájával

 

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket