Klasszikus mennyezeti világítás vagy stukkó LED lámpa? – ez itt a kérdés

LED világítás

Klasszikus mennyezeti világítás vagy stukkó LED lámpa? – ez itt a kérdés

A fény az igazi éltető erő. Nappal a Nap elkényeztet minket fényével, még akkor is, ha néhány apró felhő próbálja elrontani örömünket. Mégis mit tudunk tenni a borús időben és este? Korábban ez problémát okozhatott, ma viszont már automatikusan nyúlunk a villanykapcsoló után. Legtöbben csak akkor gondolják végig ezt a mozdulatot, mikor a következő áramszámla sárga csekkje megérkezik, vagy újra kell gondolni lakásuk világítását. Ebben a cikkben mi most ehhez próbálunk segítséget nyújtani, s bemutatunk 3 egyszerű, ám annál csodálatosabb megoldást.

Klasszikus csillár egy kis hangulattal fűszerezve

Szeretné lakását felújítani, de megtartaná berendezését? A mostani mennyezeti lámpájához már annyira hozzánőtt, hogy eszébe sem jut megválni tőle? Ennek ellenére szeretné mégis valahogy feldobni? A megoldás egy szóban rejlik: rozetta!

A rozetta felragasztása után fesse tetszés szerint és már kész is csillárjának ékköve!

Szemléltetésképpen mutatunk Önnek 3 képet, melyeken ugyanaz a csillár látható három különböző rozettával. Szembetűnő, hogy a rozetta formája és mintája milyen nagy mértékben befolyásolja a szoba stílusát. (A képekre kattintva eléri termékeinket!)

 

ozetta Soltvadkert RN-1

 

 

Rozetta Ráckeve R-13

 

 

Stukkó rozetta Szentgotthárd R-4

 

Talán így már egyértelmű, hogy elkerülhető a csillár cseréje, ha mindenképpen ragaszkodik hozzá. E döntés meghozatala nélkül is teljesen újjá varázsolhatja szobái hangulatát. Ha szeretne jobban megismerkedni rozetta kínálatunkkal, kattintson ide!

Egyik rozetta sem felel meg elképzelésének? Készítse el magának a csillár díszítését!

Ha nem elégszik meg az ismert formákkal, mintákkal és szeretné lakásában kiélni kreativitását, akkor van egy jó hírünk! Varázsoljon magának saját kézzel rozettát polisztirol mennyezeti lécek és a mintában megegyező ívek felhasználásával! A munka gyors, egyszerű, és igazán látványos eredménnyel jár. Hogy mire is gondolunk pontosan? Tekintse meg képeinket! (A képekre kattintva eléri termékeinket!)

 

Díszléc oldalfalra, mennyezetre Nagykőrös 58

 

 

Stukkó díszléc oldalfalra, mennyezetre Ózd 59

 

 

Stukkó díszléc oldalfalra, mennyezetre Ózd 59

 

Ha esetleg beindult a fantáziája és szeretné jobban körbe járni a területet, kattintson ide az oldalfali stukkók és mennyezeti lécek megtekintéséhez!

Csillár helyett stukkó LED lámpa

Ha unja már a megszokott dolgokat, s valami igazán egyedi megoldást keres, ami egyszerre modern és praktikus, akkor végre elértünk oda, ahol Ön is megtalálja a számítását. Innentől sorra vesszük mit is kínálhat egy stukkó lámpa, mely különböző LED világítási megoldásokkal hozhat világosságot életében.

Kezdjük az elején! Tekintse meg ezt a néhány képet! Olvasson tovább és nézze meg, hogy a dizájnon kívül mit is kínál egy ilyen LED lámpa! (A képek kattintsára megnőnek!)

Vegyük sorra, mi mindent kínál egy ilyen komplett és könnyen beépíthető mennyezeti LED lámpa! A LED Design lámpák legnagyobb előnye, hogy az áramhoz való csatlakoztatás után rögtön ragaszthatóak a végső helyükre! Tehát a beépítés roppant egyszerű és gyors. Ráadásul a LED stukkó lámpák könnyen kezelhetőek, nem kell folyton portalanítani őket. Sőt, egy lakásfelújításnál maradhatnak a mennyezeten, és bármilyen vizes bázisú festékkel festhetőek.

Mennyezeti lámpák energiatakarékos LED spotokkal

A formák és a méretek változatosságán túl a megvilágítás is könnyedén variálható. Nézzünk meg néhány képet először a direkt fénnyel ellátott választékunkból! (A képekre kattintva eléri termékeinket!)

 

LED spotlámpa Érd 10/1000x500 ív meleg fehér

 

 

LED spotlámpa Érd 10/500x500 meleg fehér

 

Direkt fény és hangulatvilágítás egyben

Tekintse meg a LED Spot lámpák és rejtett világítás kombinációjából összeálló stukkó lámpák képeit! (a képekre kattintva természetesen itt is eléri termékeinket)!

 

Mennyezeti Led lámpa Győr 308/209 meleg fehér

 

 

Mennyezeti LED lámpa Debrecen 304/205 meleg fehér

 

Egy kis csavar RGB led szalagokkal

A direkt fénynek teljesen egyértelmű a feladata: vakításmentesen be kell világítania a kívánt területet. Ez talán nem is igazán kíván semmilyen magyarázatot.

A rejtett világítás viszont nem csupán praktikumot kínál, hanem hangulatot is biztosít. Az RGB szalagokkal ellátott lámpák több színben képesek tündökölni, és hangulatunkhoz mérten fényerejüket egyszerűen tudjuk erősíteni, vagy csökkenteni. A könnyen kezelhető háttérvilágítás így alkalmazkodik az igényekhez, s szinte minden helyzethez képes a megfelelő légkört megteremteni.

Az alábbi képeken a mennyezeti lámpák LED szalag variációit látja. A korábban említett RGB szalag mellett hideg fehér, és meleg fehér LED szalaggal is elérhetőek: (A képekre kattintva eléri termékeinket!)

 

Mennyezeti LED lámpa Debrecen 304/205 RGB LED

 

 

Mennyezeti LED lámpa Budapest 303/202 RGB LED

 

 

Mennyezeti LED lámpa Debrecen 304/205 RGB LED

 

Kellemes, meleg fehér fényben eltölteni a délutánjainkat, a nappali világossághoz hasonló hideg fehér fényben tündökölni, vagy igazán egyedi hangulatokat teremteni egy RGB szalaggal? A döntés az Öné! Gondolja végig, mit is szeretne pontosan! Nézzen szét webshopunkban és válassza az Ön ízléséhez leginkább illőt:

A polisztirol LED lámpákért kattintson ide!

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket