Indirekt világítás díszléc Győr 209

A rejtett világítás nappalijában egy árnyékmentes, hangulatos fényről gondoskodik. Beépíthet meleg fehér, hideg fehér vagy akár többszínű RGB LED szalagot. Minden színhőmérséklet más-más hatást kelt otthonában. A LED reflektorléc beépítésével optimalizálhatja a rejtett világítást, hiszen amellett, hogy megduplázhatja a LED szalag fényerejét, a reflektorléc hűti a LED-eket és megakadályozza a fény polisztirolon való átjutását.

A következő terméktáblázatban a Győr 209 rejtett világítás díszléc mellett megtalál minden méretben és mintában illő kiegészítőelemet, valamint a beépítéshez szükséges kellékeket. Kérem figyeljen arra, hogy a díszlécek és reflektorlécek 2 m hosszúak. A rendelésnél csak páros számokat írhat be (pl. 2 m, 4 m, 6 m, …).

Kérem a díszlécnél a kívánt méterszámot, a kiegészítőelemeknél a darabszámot adja meg!

In stock
SKU
209-6140-csoport
Grouped product items
Termék név Mennyiség
Indirekt világítás díszléc Győr 209

Cikkszám: 209-6140

1 148 Ft

méter (csak páros méter rendelhető)

Plexiléc LED szalag beépítésére alkalmas stukkóba

Cikkszám: plexilec

691 Ft

méter

Indirekt világítás díszléc belső sarokelem Győr 209

Cikkszám: 209-6140-sb

1 720 Ft

db

Plexi belső sarokelem

Cikkszám: plexi-sb

1 036 Ft

db

Indirekt világítás díszléc külső sarokelem Győr 209

Cikkszám: 209-6140-sk

1 720 Ft

db

Plexi külső sarokelem

Cikkszám: plexi-sk

1 036 Ft

db

Indirekt világítás díszléc profilsimító Győr 209

Cikkszám: 209-6140-ps

35 Ft

db

Reflektorléc alumínium L profil LED szalaghoz

Cikkszám: aluminiumprofil

1 475 Ft

méter (csak páros méter rendelhető)

Polisztirol stukkó ragasztó

Cikkszám: mester-diszlec-stukko-ragaszto

1 847 Ft

db

FBS Szilikon Ragasztó csempe, fém, üveg, fafelületre

Cikkszám: fbs-szilikon-stukkó-ragasztó

5 837 Ft

db

Szilikonpisztoly

Cikkszám: szilikonpisztoly

2 894 Ft

db

Az árak az áfát tartalmazzák, a szállítási költség és adott esetben utánvételi díj külön fizetendő..
Minden méret milliméterben van megadva

Győr 209 díszléc rejtett világítás kialakításához

 

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

Kérem, győződjön meg róla, milyen fantasztikus lehetőséget kínálnak díszléceink. Fantáziája szárnyalni fog, ha a termékeket közelebbről megismeri. Termékeink garantálják Önnek az egyszerű és gyors beépítést, függetlenül attól, hogy LED izzókat vagy LED szalagokat szeretne.

Képzelje el, milyen lehetőségek állnak rendelkezésére: Csak egyszer kell kiépíteni és a csodálatos, modern stukkóval díszített szoba egy kellemes, LED szalaggal ellátott rejtett világítást és LED izzóval kialakított direkt világítást hozhat létre.

Kérem kapcsolja be számítógépén a hangot és tekintse meg a videókat!

 

 

 

Itt találja a kombi stukkóprofilokat a LED szalaggal és LED izzóval kialakított direkt és indirekt világítást

A „Kombi stukkó a direkt és indirekt világítás kialakításáért” kategóriában megtalálja a Győr 209 rejtett világítás díszlécet a kombi profil oldalán kiegészítőelemként.

Győr 209 díszléc a rejtett világítás megvalósításáért

Klasszikus díszléc – rejtett világítás díszléc

A rejtett világítás mindenkit elkápráztat és gyakran felmerül a kérdés: Hogy csinálták? Most felfedjük a titkot Ön előtt:

A Győr 209 a rejtett világítás kialakítására alkalmas polisztirol díszléc. Kívül egy klasszikus díszléc díszíti a stukkót. A Győr 209 díszléc mintája három lépcsőből áll. A lekerekített lépcső a klasszikus stukkó harmóniájáért felel.

A stukkó belső része üreges. A díszléc felső része homorú, így a fény optimálisan a helyiségbe tükröződik. A fényforrás a stukkó alsó részében rejtőzik el. Ehhez az alsó részben – kívülről teljesen láthatatlan – 2 nútot dolgoztunk ki: az L-formájú nút a LED szalag, az U-formájú nút a kábel részére lett kialakítva, melyet a párhuzamos kapcsolás számára a LED szalag mellett kell továbbvezetni.

Hová kerül a plexicsík? - A rejtett világítás kialakítására alkalmas Győr 209 további 2 bemetszéssel rendelkezik: a díszléc és a rejtett világítás beépítése után a LED szalagra kerül a plexicsík.

 

Győr 209 díszléc beépítése

Praktikus kiegészítőelemek a stukkó egyszerű beépítéséhez

Az oldal elején a terméktáblázatban találja az indirekt világítás kialakítására alkalmas Győr 209 díszlécet. A stukkó alatt különböző kiegészítőelemeket is felfedezhet, melyek megkönnyítik munkáját ötletei megvalósításában. A felsorolt stukkóelemek méretben és mintában a Győr 209 nevű termékkel megegyeznek:

  • Belső sarokelem: A belső sarokelem a derékszögű szobasarkokhoz és falakhoz lett kifejlesztve.

  • Külső sarokelem: A külső sarokelem megkönnyíti Önnek a munkát a szoba kéményénél, kandallójánál vagy falkiugrásánál.

  • Profilsimító: A profil negatív a stukkó negatív profilja – ebben az esetben a Győr 209 díszléc negatívprofilja. Ezzel a toldási hézagoknál kitüremkedő ragasztó egyszerűen eltávolítható anélkül, hogy a mintát újra gondosan spaklival ki kellene dolgoznia.

Indirekt világítás belső sarokelem Győr 209

 

Indirekt világítás külső sarokelem Győr 209 PLEXI PLUS

 

Indirekt világítás díszléc profilsimító Győr 209 Plexi Plus

 

Termék jellemzők

Anyag: XPS polisztirol
Magasság: 129 mm
Mélység: 63 mm
Hossz: 2000 mm
Szín: fehér
Festhető: oldószermentes festékkel
Ragasztás módja: polisztirol ragasztó
Ragasztási mennyiség: 1 tubus 6-10 folyóméterre
alkalmas világítás: LED szalag

Indirekt világítás díszléc Győr 209

 


Fontos információ

Rejtett világítás a Győr 209 stukkó és LED reflektorléc használatával

A reflektorléc cégünk új fejlesztésű terméke. Anyagát és formáját tekintve egy L-alakú alumínium léc, mely egy egyedülálló termék a rejtett LED világítás élményének maximalizálásáért. A reflektorlécet védőfólia borítja, melyet beépítés előtt el kell távolítani.

 

Milyen előnyöket nyújt Önnek?

  1. Alacsonyabb energiafelhasználás mellett a foncsorozott felületének köszönhetően dupla fényerőt ad.

  2. Alumínium anyagának köszönhetően, hűti a beépített LED szalagot.

  3. Meggátolja, hogy a LED szalag átvilágítsa a stukkót és ezzel egyidejűleg eltüntesse a stukkó mintázatát.

Stukkó LED díszléc reflektorléc nélkül

 

LED stukkó díszléc reflektorléccel

 

Reflektorléc fólia eltávolíása

 

LED világítás díszcléc

 

A reflektorlécet rögzítse polisztirolragasztóval a díszléc belső oldalába. A LED szalagok öntapadós hátoldallal rendelkeznek, így azt csak a reflektorlécre kell helyezni. Spóroljon áramköltségén és biztosítsa a LED szalag hosszú élettartamát LED reflektorléc segítségével!


Fontos információ

PLEXI PLUS díszlécek – új fejlesztés a rejtett világításhoz

Minden LED-es stukkó belső részében két nútot talál: az egyik a LED szalag és a reflektorléc, a másik az elektromos vezeték számára lett kialakítva. Most a rejtett világítás stukkókat egy plexicsíkkal bővítettük ki, mely LED szalagját védi a por és rovarok ellen! A por a LED-ek fényerejét korlátozza. Ezért kell a LED szalagot rendszeresen portalanítani. Korábban az ecsettel és porszívóval történő takarítás fárasztó és időigényes volt. Képzelje el, milyen kellemetlen lehetett – főleg allergiás ügyfeleinknek.

LED stukkó plexi plus takarítása helytelenül

 

LED stukkó plexi plus takarítása helyesen

 

Plexi léc indirekt világítás kialakításához alkalamas stukkkó díszléceben

 

Por és rovarok elleni védekezés plexiléccel a hosszú élettartamú LED szalagért

Új PLEXI PLUS díszléceinket rejtett világítás megvalósításához tehát plexiléccel kínáljuk. A plexicsík milliméterpontosan illik az arra kialakított nútba. A díszlécbe épített plexilécet könnyedén tisztíthatja egy mikroszálas törlőkendővel. Spórolja meg a LED szalag takarítás nehézségeit! A plexiléc megakadályozza továbbá a rovarok díszlécbe való bejutását is. A plexicsíkot egy védőfóliával szállítjuk a felületen keletkező esetleges karcolások elkerülése érdekében. A védőfóliát a plexicsík behelyezése előtt el kell távolítani.


Győr 209 rejtett világítás – A jövő elkezdődött!

Energiatakarékos LED rejtett világítás kiépítése egyszerűen, de stílusosan!

A LED szalagok elenyésző hőt termelnek, így tökéletesen alkalmasak a díszlécbe való beépítésre. A hajlékony LED szalagokat Ön is könnyedén beszerelheti a díszlécbe.

Ön tudta, hogy a LED-ek élettartama legalább 30.000 óra? Hosszú élettartam, minimális áramfogyasztás és remek színek – sok előny egy termékben!

Kérem figyeljen arra, hogy rejtett és közvetlen világítását képzett szakember szerelje be. Az elenyésző hőtermelés miatt csak LED szalagok és LED izzók építhetők be a polisztirolba. Erre halogén fényforrások nem alkalmasak.

Rejtett világítás megvalósítása LED szalaggal és díszléccel

Ön is megcsodálta már a hotelek és éttermek stílusos LED világítását? Ez már többé nem álom – nappaliját most Ön is a legújabb stílusban világíthatja meg! Stílusok, színek és dekorációs ötletek számtalan lehetősége – tekintse meg képeinket és gyűjtsön ötleteket!

Polisztirol díszléc rejtett világítással – beépítés

Polisztirol díszléc rejtett világítással - beépítés

Ezek a díszlécek a rejtett világítás kiépítéséhez lettek kifejlesztve. A képen jól láthatók a stukkóink belsejében kialakított nútok. Egyik nútba a reflektorlécet és a LED szalagot helyezheti, a másik nútban a kábelt rejtheti el. Így nem kell azon aggódnia, hogyan takarja el elegánsan a vezetékeket.

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

Stukkó LED világítással – trafo beépítése

Stukkó LED világítással – trafo beépítése

A tápegység árammal való ellátásához egy további kábelre van szükség. Ezt a kábelt a LED-es stukkó hátsó részénél rejtheti el. A kábelt rögzítse egy ragasztópisztoly segítségével a fal és a mennyezet találkozásánál a sarokban. Ezután építse be a díszlécet polisztirolragasztó segítségével. Így a vezeték láthatatlan lesz és zavaró kábelek nélkül élvezheti a pompás és hangulatos LED világítást.

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

Díszléc beépítése LED világítással

A videóban jól látható, hogy a kombi stukkó profil belsejébe a vezeték mellett a tápegységet, a vezérlőt és a jelerősítőt is elrejtheti. A direkt és indirekt világítás kombi profiljába LED szalag és LED spot is beépíthető. Amennyiben csak rejtett világítást épít be, a kombi profilt használhatja a kábelek elrejtésére.

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

A profik titka: 2 különböző ragasztó használata LED stukkó beépítésénél

Polisztirol stukkó díszléc beépítés tippek

A LED stukkó mennyezetre ragasztásakor, illetve a toldási hézagok kitöltésére polisztirolragasztót használjon, amellyel a hézagok simák és rugalmasak maradnak. Vigye fel a polisztirolragasztót hullámos formában, kisebb felületekre egyenes csíkot húzzon.

Most eláruljuk a profik titkát: A polisztirolragasztó mellett vigyen fel forró ragasztót ragasztópisztoly segítségével. A lágy ragasztó azonnal megköt, biztosan rögzíti a díszlécet, ezzel szemben a polisztirolragasztó 24 óra múlva fejti ki teljes ragasztó hatását.

Amennyiben mindkét ragasztót használja, megkönnyíti munkáját, hiszen nem kell alátámasztást alkalmazni és azonnal dolgozhat tovább a következő stukkóval. A rejtett világítás megvalósítására alkalmas díszlécek beépítésével időt, energiát és felesleges bosszankodást spórolhat.

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

Szellőzőrács a LED-es stukkóban

Szellőzőrács a LED-es stukkóban

A LED-ek elenyésző hőt termelnek. Mégis javasoljuk a szellőzőráccsal ellátott kiegészítőelem beépítését, ha tápegységet vagy vezérlőt épít be rejtett világításához. Így biztosítja a szellőzést és az elektronika hosszabb élettartamát. A díszléc szellőzőráccsal ellátott kiegészítőeleméhez kínálunk végelemeket, toldóelemeket és záróelemeket.

A szellőzőráccsal ellátott kiegészítőelemeket az adott rejtett világítás stukkó termékoldalán találja. Így biztos lehet benne, hogy a méretben és formában illő kiegészítőelemeket rendeli.

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

Milyen fényerősséget válasszak a LED világításhoz?

LED világítás – a fényerősség mérése

Megmértük a díszléceinkbe épített LED fényforrás fényerejét. Ebben a videóban megmutatjuk az eredményeket. Mértük a fényerősséget egy olvasósarokban, egy festmény és egy íróasztal felett.

A LED szalag kiválasztása

LED shopunkban különböző LED szalagokat kínálunk. Először döntse el, hogy egyszínű vagy többszínű szalagot szeretne. Az egyszínű LED szalagokat meleg fehér színben (3000 K alatt) kínáljuk. A meleg fehér LED szalagokat általában családi otthonokban építik be. Hideg fehér LED szalagokat (5300 K felett) irodákban, dolgozószobákban, praxisokban vagy minimalista stílusban berendezett lakásokban használják.

 

LED szalag meleg fehér

 

LED szalag hideg fehér

 

LED szalag RGB

 

A LED szalag színhőmérsékletének beépítés előtti ellenőrzése

LED szalag beépítése

Kérem tesztelje a LED-eket a beépítés előtt. Az ellenőrzés az RGB szalagok és az egyszínű LED szalagok esetében is szükséges.

Gyártástechnikai okokból a LED-ek kisebb színárnyalat-különbsége lehetséges. Ezért kérem tesztelje a LED szalagokat beépítés előtt, mielőtt a fóliát a hátoldaláról eltávolítja. Amennyiben a fóliát már eltávolította vagy a LED szalagokat méretre vágta, sajnos nem tudjuk őket kicserélni.

A többszínű LED szalagot RGB szalagnak is hívjuk. Az RGB a piros (red), zöld (green) és kék (blue) színeket jelentik. A következő képek példákat mutatnak Önnek többszínű RGB szalaggal és meleg fehér LED szalaggal beépített rejtett világításra – természetesen polisztirol díszléceinket használva.

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

A LED szalag hosszát Ön választhatja meg. A LED szalagok egybefüggő maximális mérete 5 méter. Amennyiben Önnek több, mint 5 méter hosszú szalagra van szüksége, legalább KÉT szalagot küldünk, melyek mérete 1-5 m lehet. Tegyük fel, hogy 6 méter LED szalagot rendel, akkor vagy 1 m + 5 m vagy 2 m + 4 m vagy 3 m + 3 m-t küldünk. Kérem figyeljen a LED szalag rendelésénél a gyors csatlakozók és sarokelemek mennyiségére is. Természetesen rendelése csomagolásakor ügyelünk arra, hogy valamennyi LED szalag azonos gyártásból származzon.

A LED világítást beépítéskor 5 cm-enként a kijelölt helyen méretre vághatja, így a LED szalagot a helyiség adottságaira szabva építheti be.

Kérem figyeljen arra, hogy max. 5 m hosszú LED szalagokat csatlakoztathat soros kapcsolással dimmerhez. Ez is egy ok arra, miért csak 5 m LED szalag található egy csomagolásban. 5 méternél hosszabb LED szalag esetén feltétlenül párhuzamos kapcsolás szükséges, hogy elkerülje a teljesítmény- és fényveszteséget. A LED szalagok és az elektronika élettartama is csökkenne – ezzel együtt öröme a LED világításban is. Ha Ön tehát összesen 20 m LED szalagot rendel, 4 csomag LED szalagot küldünk Önnek egyenként 5 m-es kiszerelésben, melyeket párhuzamos kapcsolással kell beszerelni.

Hasznos információ

LED szalagok párhuzamos kapcsolása

Szánjon rá néhány percet és tekintse meg a LED szalagok párhuzamos kapcsolását bemutató videónkat! Ne maradjon le a LED világítás kiépítéséhez szükséges információkról, hiszen a pontos és szakszerű tervezés a LED szalag biztonságos bekötésének és hosszantartó működésének egyik alapfeltétele!

 

 

Tudjon meg többet a reflektorléc és plexiléc előnyeiről

Mint az előbb már hangsúlyoztuk, a LED szalagokat 5 m-nél hosszabb LED világításhoz párhuzamos kapcsolással kell beépíteni. A következő képeken lépésről lépésre nyomon követheti a LED szalagok beszerelését.

Kérem figyeljen arra, hogy a kapcsolási rajzok csak példák és csak otthona valós kapcsolási terve összeállításának segítségéül szolgálnak. Minden helyiség különböző! A valós kapcsolási tervet ezért mindenképpen a helyszínen villanyszerelő állítsa össze! Még egyszer felhívom figyelmét arra, hogy az 5 méternél hosszabb LED szalagok soros kapcsolás alatt túlterheltek és gyorsan elromlanak. Ezért tervezze meg szakember segítségével a rejtett világítás projektjét, hogy elkerülje a későbbi kellemetlenségeket.

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

Mire van szükségem a rejtett világítás megvalósításához?

A LED-es stukkóhoz szüksége van LED szalagra, tápegységre, esetleg egy dimmerre és tartozékokra, mint LED szalaghoz gyors csatlakozóra, sarokcsatlakozóra, stb. Mindenekelőtt döntse el, melyik LED szalagot szeretné beépíteni. Webáruházunkban minden LED szalag méterenkénti teljesítményét is megadtuk. Nézze meg a kiválasztott LED szalag termékoldalán a méterenkénti teljesítményt és szorozza be a Watt-számot a teljes hosszal (egész méterre felkerekítve). Így kapja meg a rejtett világítás összteljesítményét. Ennek függvényében választhatja ki a megfelelő trafót, adott esetben trafókat. Kérem figyeljen arra, hogy minden tápegység maximum 80%-ig terhelhető, ezért az összteljesítményt 0,8-cal osztani kell.

Példa:

Kiválasztottuk a LED szalag SMD 3528-at 120 LEDs/m meleg fehér színben (méterenkénti teljesítmény: 9,6 Watt). 27 m LED szalagot kell a díszlécbe beépíteni. Az összteljesítményt a trafóhoz a következőképpen számoljuk ki: 27 m x 9,6 W = 259,2 W, ezután 259,2 W / 0,80 = 324 W. Ez azt jelenti, hogy legalább 324 W tápegységre van szükség. Ebben az esetben 2 tápegység beépítése javasolt (1 x 250 W és 1 x 100 W).

A dimmer egyszínű LED szalaghoz max. 96 W-hoz elegendő. A példánkban szereplő összteljesítmény 259,2 W, ezért szükség van egy jelerősítőre (plusz 216 W). A LED szalag dimmer és a jelerősítő teljesítménye összesen 312 W, tehát elegendő a példánkban szereplő LED világítás összteljesítményéhez (259,2 W).

A következőkben néhány példaként szolgáló kapcsolási rajzot, dimmer, vezérlő, tápegység és LED szalag bekötéséhez szükséges információt talál.

Kérem figyeljen arra, hogy ezek a kapcsolási rajzok csak példaként szolgálnak. Minden helyiség más, ezért nem kínálunk minden megoldáshoz kapcsolási rajzot. Az Ön biztonsága érdekében azt ajánljuk, a rejtett világítás beépítéséhez vegye fel a kapcsolatot egy villanyszerelővel.

Példa kapcsolási rajz 10 m ill. 20 m RGB LED szalag bekötéséhez

Ezen a képen a 10 m és 20 m hosszú többszínű RGB szalag bekötési rajzát mutatjuk példaként. Mint a képen megfigyelheti, a 10 m RGB szalagot a vezérlővel párhuzamosan kell bekötni. 20 m-nél szükség van egy plusz jelerősítőre. További információkat a jelerősítőről az oldal alján talál.

 

 

Példa kapcsolási rajz 24 m LED szalag 5050-60 meleg fehér bekötéséhez

Alapvetően a különböző egyszínű LED szalagok beépítése ugyanaz. Mindig figyelni kell azonban a kiválasztott LED szalagok teljesítményére. Csak így lehet a megfelelő tápegységet kiválasztani és eldönteni, hogy szükség van-e jelerősítőre. A képen látható, hogy mindkét tápegységhez a dimmer és a jelerősítő van csatlakoztatva. A LED szalagokat a dimmerhez és a jelerősítőhöz kell bekötni.

 

 

2 tápegység + LED vezérlő + jelerősítő

A jelerősítő segítségével a dimmer és az RGB vezérlő kapacitását bővítheti. Ebben az esetben a beépítés egyszerűbb, ha két kisebb tápegységet használ. Az egyik tápegység az RGB vezérlőhöz / dimmerhez van kötve, a másik tápegység a jelerősítőhöz. Tekintse meg példa-kapcsolási rajzunkat.

 

 

RGB szalagok – több jelerősítő, több tápegység

Nagyobb mennyiségű RGB szalagnál valószínűleg több jelerősítőre van szükség. Így egyszerre kezelheti ugyanazzal a vezérlővel az összes LED világítást. Ilyen esetekben ajánlott több kisebb tápegység beépítése, ekkor a kiépítés egyszerűbb. Ehhez tekintse meg példa-kapcsolási rajzunkat. A jelerősítőt használhatja egyszínű LED szalaghoz is. Ebben az esetben az egyszínű LED szalaghoz RGB vezérlő helyett egy dimmer ajánlott.

 

 


Hasznos információ

Több mint stukkó! Díszítés és funkció egyben!

Ön webáruházunkban többet kap mint egy stukkóléc, egy rendszert, beépítésre kész komplett stukkóelemeket kap a pénzéért.

Ebben a videóban megmutatjuk, hogyan és miben segítik termékeink Önt beltéri stukkódíszítési tervei megvalósításában:

  • ötleteket meríthet, tervezhet szabadon

  • biztos lehet a kivitelezés végeredményben, az Ön tervei valósulnak meg

  • időt takarít meg a kivitelezés során, a beépítésre kész előregyártott elemekkel

  • pénzt takarít meg, miközben elkerüli a helyszíni barkácsolást

Most kérem nézze meg a videót és hasznosítsa mind azt az előnyt amit termékeink biztosítanak Önnek!

 

 


2x3 lehetőség a direkt és indirekt világítás kombinálására

Győr termékcsalád: díszlécek a direkt és indirekt világításhoz

A Győr 209 egy komplett termékcsalád, mely a LED világítás kialakításához használható különböző díszlécekből áll.

A Győr 209 (209-6140) egy stukkó a rejtett világítás megvalósításához. Egyre több ügyfelünk kereste a megoldást a LED szalag és LED izzók kombinálására. Ezért bővítettük a Győr 209 termékcsaládot további díszlécekkel. A Győr 209 (209-6140) stukkót alapvetően kombi díszlécként kétféle módon kombinálhatja:

Indirekt világítás díszléc Győr 209

 

1. LED világítás a fal mentén egyoldalas L-profillal

Győr 190+209 díszléc
Fürdőszoba világítás LED-ekkel

Direkt spot és indirekt LED világítás Győr polisztirol stukkó profil 190+209

Az L-formájú Győr 190+209 díszléc direkt és indirekt világításhoz használható. A 190+209 cikkszám arra utal, hogy a díszléc alsó részének szélessége 190 mm és a kombi stukkó oldalát a Győr 209 díszléc díszíti. A Győr 190+209 stukkó alkalmas fürdőszoba LED-ekkel való megvilágítására és dekorációs világítás kialakítására.

Győr 270+209 díszléc
Nappali világítás

Spot lámpa és LED világítás polisztirol profil Győr 270+209

A Győr 270+209 egy L-formájú stukkó direkt és indirekt világítás megvalósításához. A 270+209 cikkszám arra utal, hogy a díszléc alsó részének szélessége 270 mm és a kombi stukkó oldalát a Győr 209 díszléc díszíti. A Győr 270+209 stukkó alkalmas festmények és tárgyak megvilágítására a nappaliban.

Győr 400+209
LED világítás a konyhában, irodában

Spot izzó és LED rejtett világítás polisztirol profil Győr 400+209

A Győr 400+209 egy L-formájú stukkó direkt és indirekt világítás megvalósításához. A 400+209 cikkszám arra utal, hogy a díszléc alsó részének szélessége 400 mm és a kombi stukkó oldalát a Győr 209 díszléc díszíti. A Győr 400+209 stukkó alkalmas konyhában (pl. reggelizőpult) és iroda megvilágítására.

2. LED világítás kétoldalas U-profillal

Győr 190+2x209 díszléc
LED fürdőszoba világítás, dekorációs világítás

Győr polisztirol díszléc LED rejtett világítás és spot lámpa kiépítéséhez 190+2x209

A Győr 190+2x209 egy U-formájú stukkó direkt és indirekt világítás megvalósításához. A cikkszám 190+2x209 arra utal, hogy a díszléc alsó részének szélessége 190 mm és a kombi stukkó mindkét oldalát a Győr 209 díszléc díszíti. A Győr 190+2x209 stukkó alkalmas fürdőszoba és iroda LED-ekkel való megvilágítására.

Győr 270+2x209 díszléc
LED világítás a nappaliban

Győr polisztirol stukkó profil spot izzó és LED szalag világítás kiépítéséhez 270+2x209

A Győr 270+2x209 egy U-formájú stukkó direkt és indirekt világítás megvalósításához. A 270+2x209 cikkszám arra utal, hogy a díszléc alsó részének szélessége 270 mm és a kombi stukkó mindkét oldalát a Győr 209 díszléc díszíti. A Győr 270+2x209 stukkó alkalmas festmények és tárgyak megvilágítására a nappaliban.

Győr 400+2x209 stukkó
LED világítás konyhában, irodában

Direkt fény és rejtett világítás stukkó profil Győr 400+2x209

A Győr 400+2x209 egy U-formájú stukkó direkt és indirekt világítás megvalósításához. A 400+2x209 cikkszám arra utal, hogy a díszléc alsó részének szélessége 400 mm és a kombi stukkó mindkét oldalát a Győr 209 díszléc díszíti. A Győr 400+2x209 stukkó alkalmas konyhában (pl. reggelizőpult) és iroda megvilágítására.

LED-shop

LED webáruház

Nem kell a stílusos és energiatakarékos, új és egyedi közül választania. Mi komplett megoldást kínálunk Önnek!

Egyszerű beépítés és kedvező árak: A LED szalagokat Ön is beépítheti stukkójába! Minden hétfőn az indirekt világítás kialakítására alkalmas stukkókhoz és az ahhoz tartozó LED szalagokhoz 20%-kal olcsóbban juthat hozzá! Ragadja meg az alkalmat, most építse be indirekt világítását!

LED szalagok

LED szalag SMD 3528

Minden, amit a LED szalagokról tudni kell. Még nem ismeri ki magát a LED szalagok világában? Mi az az SMD?
Mit jelent az IP20? LED szalagot szeretne rejtett világításként? Alkossa meg Ön csodás rejtett világítását nappalijában!
Itt minden információt megtalál a különböző LED szalagokról!

LED-tápegység

LED Trafo

Kímélje pénztárcáját és csökkentse otthona áramfogyasztását LED tápegységgel! A LED szalagok és hozzá tartozó LED vezérlővel válasszon egy kedvező árú, energiatakarékos és mindenekelőtt környezetbarát megoldást, a rejtett világítást!

LED Dimmer

LED Dimmer

A LED vezérlőt egyszínű LED szalagnál a fényerősség beállítására használhatja. Többszínű RGB LED szalag esetén a világítás színét vezérlővel állíthatja be. Rejtett világítás modern megoldásai már nem lehetetlenek!

LED kellékek

LED kellékek

Szüksége van a LED szalaghoz tartozékokra? Komplett megoldást kínálunk Önnek: díszléceket, LED szalagokat és azok tartozékait rendelheti nálunk.

Rejtett világítás a Győr 209 díszléccel

Rejtett világítás kialakítása a Győr 209 díszléccel. Stílusok, színek és dekorációs ötletek számtalan lehetősége áll rendelkezésére – tekintse meg képeinket és gyűjtsön ötleteket! A Győr 209 díszléccel a rejtett világítást egyszerűen létrehozhatja.

Győr 209: indirekt világítás

Merítsen ihletet képeinkből és tervezze meg nappalija indirekt világítását! A színes LED szalagokat egyszerűen a rejtett világítás díszlécében kialakított nútba ragaszthatja. A Győr 209 díszlécek és a LED szalagok is kiváló minőségű professzionális termékek. Most indirekt világítását Ön építheti be! Valósítsa meg ötleteit! A rejtett világítás a Győr 209 díszléccel már nem luxus!

Kérem figyeljen arra, hogy rejtett és közvetlen világítását képzett szakember szerelje be. Az elenyésző hőtermelés miatt csak LED szalagok és LED izzók építhetők be a polisztirolba. Erre halogén fényforrások nem alkalmasak.

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket