Kecskemét 112 kültéri dekoráció, polisztirol léc

A natúr Kecskemét 112 homlokzati díszléc egy modern polisztirolprofil, melyet ablakkeretezés kialakításához fejlesztettünk ki. Osztópárkányként is beépíthető a homlokzati díszléc, hiszen tökéletesen kombinálható más kültéri stukkókkal. A sarokelemek méretben és mintában megegyeznek a homlokzati profillal.

Minden díszléc 2 m hosszú, ezért rendelésnél csak páros számokat tud beírni (pl. 2 m, 4 m, 6 m …). Kérem a homlokzati profil mennyiségénél a kívánt méter számát, a kiegészítőelemeknél a darabszámot adja meg!

Méret (mm): 140x19x2000

In stock
SKU
112-2152-csoport
Grouped product items
Termék név Mennyiség
Kecskemét 112 kültéri dekoráció, polisztirol léc

Cikkszám: 112-2152

983 Ft

méter (csak páros méter rendelhető)

Kecskemét 112 polisztirol léc sarok elem

Cikkszám: 112-2152-sarok-elem

782 Ft

db

Debrecen 100-k1 polisztirol stukkó díszítőelem

Cikkszám: 100-k1

241 Ft

db

Debrecen 100-k2 polisztirol stukkó, polisztirol dísz

Cikkszám: 100-k2

166 Ft

db

Debrecen DT-3 polisztirol stukkó, polisztirol dísz, dísztégla

Cikkszám: dt-3

195 Ft

db

Polisztirol stukkó ragasztó

Cikkszám: mester-diszlec-stukko-ragaszto

1 026 Ft

db

Szilikonpisztoly

Cikkszám: szilikonpisztoly

2 548 Ft

db

Az árak az áfát tartalmazzák, a szállítási költség és adott esetben utánvételi díj külön fizetendő..
Minden méret milliméterben van megadva

Kecskemét 112 kültéri dekoráció, polisztirol léc

Kecskemét 112 natúr stukkódíszléc
Homlokzatdíszítés saját kezűleg

Kecskemét 112 kültéri dekoráció, polisztirol léc

 

Végezze el Ön a homlokzati stukkó felületkezelését!

A Kecskemét 112 homlokzati profil egy szimmetrikusan kialakított díszléc, melyen élek és íves részek váltakoznak. Középen egy nyeregtető minta figyelhető meg. A letisztult minta nagy népszerűségnek örvend. Tökéletesen alkalmas ablakdíszítésre és az ablak keretezésére mind a 4 oldalon.

A Kecskemét 112 homlokzati profil XPS alapanyagból készül. A zárt cellaszerkezetű anyag felépítése miatt nem vesz fel nedvességet. Ezáltal a Kecskemét 112 fagyálló és kültéri homlokzati elemként használható.

Natúr homlokzati profilok beépítése

A 2 m hosszú Kecskemét 112 stukkódíszlécet egy sűrű fogazású fűrésszel rövid idő alatt a kívánt méretre tudja vágni. Polisztirol lapragasztóval rögzíti a sarokelemeket és a méretre vágott díszléceket az ablak oldalaihoz illeszti. Ha az ablakkeretezés készen van, vonja be polisztirol lapragasztóval a natúr homlokzati elemeket és hagyja megszáradni. Végül a házhomlokzatot és homlokzati stukkókat fesse le egy Önnek tetsző vízbázisú festékkel. Kész az egyedi, esztétikus házhomlokzat.

A Kecskemét 112 díszléc kiegészítőelemei

A fenti táblázatban megtalálja a Kecskemét 112 homlokzati profilt és az ahhoz tartozó sarokelemet és a három különböző ékkövet:

Kecskemét 112 polisztirol léc sarok elem

 

Debrecen DT-3 polisztirol stukkó, polisztirol dísz, dísztégla

 

Debrecen 100-k1 polisztirol stukkó díszítőelem

 

Debrecen 100-k2 polisztirol stukkó, polisztirol dísz

 

A táblázatban továbbá a beépítéshez szükséges kellékeket is megtalálja: polisztirolragasztót és szilikonpisztolyt a homlokzati stukkó ragasztásához, valamint a profilsimítót a felesleges ragasztó eltávolításához.

Kérgesített, beépítésre kész
Kecskemét 112 homlokzati profil

Kecskemét 112 kérgesített kültéri dekoráció, polisztirol léc

 

Spóroljon időt és beépítési költséget!

Az idő pénz – biztos vagyok benne, hogy ismeri a mondást. Ez a szállóige ihlette a Kecskemét 112 kérgesített homlokzati elem tervezését, mellyel időt, költséget és felesleges bosszankodást spórolhat. A Kecskemét 112 stukkódíszléc kérgesítésének folyamatát átvállaljuk Ön helyett, ezzel időt, költséget és pénzt takarít meg.

A speciális kéreganyag ellenállóvá teszi a Kecskemét 112 homlokzati profilt és egy tökéletes alapot biztosít a vízbázisú festéknek. Kérem NE használjon alapozót, CSAK vízbázisú festék alkalmas a festésre.

A kérgesített homlokzati profilok beépítése

A kérgesített Kecskemét 112 homlokzati profilt már csak egy sűrű fogazású fűrésszel méretre kell vágni és polisztirolragasztóval a házhomlokzathoz ragasztani. Egy kevés kéreganyaggal szakszerűen eltüntetheti a hézagokat és festheti vízbázisú festékkel a homlokzati stukkókat. Kész a dekoratív ablakdíszítés. El tudja képzelni ezt az esztétikus homlokzati díszt az Ön háza homlokzatán?

A Kecskemét 112 homlokzati profil kiegészítőelemei

A kérgesített Kecskemét 112 homlokzati profilhoz kínálunk kérgesített sarokelemet és három különböző ékkövet:

Kecskemét 112 kérgesített polisztirol léc sarok elem

 

Debrecen DT-3 kérgesített polisztirol stukkó díszítőelem

 

Debrecen 100-k1 kérgesített polisztirol stukkó díszítőelem

 

Debrecen 100-k2 kérgesített polisztirol stukkó, polisztirol dísz

 

A Kecskemét 112 homlokzati profil és a díszítőelemek segítségével gyorsan és egyszerűen dekoratív osztópárkány alakítható ki. Ilyen egyszerű a homlokzati stukkózás modern polisztirol stukkóval!

Kültéri stukkó díszlécek, homlokzati profilok, ablakpárkányok és homlokzati stukkó díszelemek beépítése

1. lépés: Pontos méretvétel a homlokzati stukkóról

A homlokzati stukkó tökéletes beépítése érdekében a pontos mérés alapvető fontosságú. Mérje le precízen az ablakot és vigye fel a homlokzati profilok, díszlécek, homlokzati stukkó díszelemek és ablakpárkányprofilok valamennyi méretét a házhomlokzat vakolatára. Egy vízmérték segítségével egyszerűen össze tudja kötni a jelöléseket és egyidejűleg ellenőrizheti, hogy minden egyenes-e.

A jelöléshez használja nyugodtan a homlokzati profilokat, homlokzatstukkó díszelemeket és ablakpárkányprofilokat, hogy a végeredményt jobban elképzelhesse és az esetleges kisebb hibákat észrevehesse. Dolgozzon úgy, mint szakembereink és jelölje be a méretet az ablak mindkét oldalán.

2. lépés: Natúr homlokzati profil rögzítése az ablak felső részhez

Készítse elő az összes homlokzati profilt és a szükséges kellékeket. Vonja be az első homlokzati profil végelemet polisztirol lapragasztóval, oszlassa el a polisztirol lapragasztót egyenletesen a homlokzati profil ragasztandó felületére és rögzítse a végelemet az ablak felső részéhez. A jelöléseknek köszönhetően a homlokzati stukkó elemek beépítése gyors és egyszerű:

A homlokzatprofil beépítése következik. Vigyen fel a homlokzati stukkó hátoldalára polisztirol lapragasztót. A stukkó oldalára a végelemmel való összeillesztéshez polisztirolragasztó használata javasolt. Helyezze a homlokzati profilt az ablak felső részéhez és nyomja jól oda!

Most a második homlokzati profil végelem következik: Vonja be a ragasztandó felületet pontosan úgy, mint az első homlokzati profil végelemet alaposan polisztirol lapragasztóval. A kis ragasztandó felületre, ami a homlokzati profil elemeket összeköti, vigyen fel polisztirolragasztót és helyezze el az előkészített homlokzati profil végelemet a kijelölt helyére az ablak felső részén:

Egy hosszú vízmértékkel egyenesítse ki a homlokzatprofilokat. Ezután a polisztirolragasztó felesleget simítsa el a stukkóprofil negatívjával egy egyenletes felület érdekében:

3. lépés: Díszlécek és homlokzatstukkó díszelemek beépítése

A díszlécek és homlokzatstukkó díszelemek beépítése gyors és egyszerű, ha a ragasztási munka előtt bejelölte az egyes stukkók helyét a házhomlokzaton.

A natúr díszlécek méretre vágásához is használjon egy sűrű fogazású fűrészt és egy gérvágó ládát. Először vágjon el minden díszelemet akkorára, mint azt Ön eltervezte. Vonja be az egyes stukkó díszelemeket polisztirol lapragasztóval és rögzítse a homlokzati elemeket az ablak oldalaihoz.

4. lépés: Ablakpárkányprofil beépítése az ablakkeretbe

A következő lépésben a natúr ablakpárkányprofilokat építi be az ablakdíszítés végső elemeként. Ha az ablakpárkányt méretre vágta és a végelemeket beépítette, vigyen fel elegendő polisztirol lapragasztót. Rögzítse az ablakpárkányprofilt az ablak alsó részéhez és kész az ablakkeretezés.

5. lépés: ékkő beépítése

Vigyen fel elegendő polisztirolragasztót a natúr polisztirol ékkőre és rögzítse azt a natúr homlokzati profil közepére az ablak felső részén.

6. lépés: A natúr homlokzati stukkó elemek kérgesítése

Végezze el a kérgesítést remek ablakdíszítésén, hogy a natúr homlokzati stukkó elemeket az időjárással, UV-sugárzással és mechanikai sérülésekkel szemben védetté tegye. Ehhez keverjen össze polisztirol lapragasztót és megfelelő mennyiségű vizet, kenjen be alaposan minden homlokzati stukkó elemet házhomlokzatán. A leggyorsabban és legegyszerűbben a kérgesítést egy ecsettel tudja elvégezni, hiszen az ecsettel a homlokzati stukkó nehezen hozzáférhető helyeit is eléri. Kész az esztétikus ablakdíszítés.

Natúr polisztirol homlokzati profilok az esztétikus homlokzatdíszítésért

Minden 2 m hosszú, natúr homlokzati profil pihentetett, zárt cellaszerkezetű XPS alapanyagból készül:

  • A zárt cellaszerkezetű polisztirol nem vesz fel nedvességet, ezáltal kültéri stukkóink fagyállóak.

  • A 2 m hosszú, natúr homlokzati profilok gyors beépítést tesznek lehetővé, mivel kevesebb toldásra van szükség és ezzel költséget spórol! A homlokzatdíszítést Ön is elvégezheti!

  • A natúr stukkókat gyorsan és egyszerűen le lehet festeni az Önnek tetsző színre vízbázisú festékkel! Ilyen egyszerű a homlokzatdíszítés!

Natúr homlokzatstukkó

A Kecskemét 112 homlokzati profil csak egy a kínálatunkban megtalálható számos natúr kültéri stukkó homlokzati elemek közül. Ehhez kínálunk ablakpárkányprofilokat, melyek vízorral vannak ellátva, ablakpárkány díszléceket és többféle mintájú keretező díszlécet a komplett ablakkeretezéshez. Ezekkel Ön egy dekoratív ablakkeretezést hozhat létre. Léceinkkel díszíthet akár ablak nélküli felületeket osztópárkánnyal vagy vakablakokat alakíthat ki. Válassza gazdag natúr homlokzatstukkó kínálatunkból azt a terméket, mely az Ön ízlését legjobban tükrözi. A méretek, minták és motívumok széles választékának köszönhetően biztosan megtalálja azt, mely Önnek tetszik. Győződjön meg róla:

Itt találja a natúr homlokzati profilok áttekintését >>>

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket