Polisztirol oszlop, oszlop dekoráció, ODM-435-758

Az ODM 435/758 dekorációs oszlop lehetővé teszi a modern otthondíszítést, hiszen szívéhez nőtt kedvenc tárgyait egyedi módon helyezheti a figyelem középpontjába. Ezen kívül a dekoratív oszlopot igénye és kedve szerint újra és újra más helyre állíthatja.

A polisztirolból készült oszlop készre szerelt és fehérre festett. A komplett dekorációs oszlop lépcsőzetes oszlopfővel és oszloptalppal beltérben egy különleges hangulatról gondoskodik és más stukkó elemekkel nagyon jól kombinálható.

In stock
SKU
odm-435-758-csoport
Grouped product items
Termék név Mennyiség
Polisztirol oszlop, oszlop dekoráció, ODM-435-758

Cikkszám: odm-435-758

34 310 Ft

db

Az árak az áfát tartalmazzák, a szállítási költség és adott esetben utánvételi díj külön fizetendő..
Minden méret milliméterben van megadva

Oszlopdíszítés saját kezűleg oszloptest, oszlopfő és oszloptalp segítségével

2 rövid videó 3 perc alatt a dekor oszlop beépítéséről

Kérem kapcsolja be számítógépén a hangot és tekintse meg a videókat!

 

 

 

 

Kérem tekintse meg videóinkat, melyekben lépésről lépésre megmutatjuk, hogyan díszítheti gyorsan és egyszerűen oszlopát saját kezűleg. Számos tippet mutatunk Önnek, melyek az oszlopdíszítést megkönnyítik.

Az első videóban a kültéri oszlop burkolását tekintheti meg – az oszloptalp beépítésétől az oszlopfő pontos elhelyezéséig, valamint az oszloptest rögzítését és a toldási hézagok elsimítását. A kész oszlop egységes megjelenést kölcsönöz.

A második videó megmutatja Önnek, milyen egyszerű az oszloptalp, oszlopfő és oszloptest elemekből egy dekor oszlop összeállítása, mely otthona helyiségeit díszítheti. Helyezzen a kész oszlop stukkó tetejére egy üveglapot, és használja az exkluzív oszlopot figyelemfelkeltésre és kedvenc tárgyai bemutatására.

Dekor oszlop ODM 435/758

Komplett dekorációs oszlop beltérben

A bordázott felületű oszlopok nagyon népszerűek. A komplett dekor oszlop ODM 435/758 bordázott oszloptestből, egy lépcsőzetes oszlopfőből és oszloptalpból áll. A dekor oszlop felső lezárását egy kerek, matt üveglap képezi.

Az ODM 435/758 dekor oszlop teljes magassága 75,8 cm. Az oszlop külső átmérője 26,6 cm, az oszlopfő és oszloptalp legnagyobb külső átmérője 43 cm. Az oszlopfőre helyezett üveglap átmérője 43,5 cm.

 

Polisztirol oszlop, oszlop dekoráció, ODM-435-758

 

 

Polisztirol oszlop, oszlop dekoráció, ODM-435-758 beépítve

 

A komplett oszlop rendeléséhez lapozzon az oldal tetejére: a terméktáblázatban az ODM 435/758 dekor oszlop méretekkel ellátott rajza, mellette a dekor oszlop fotója, cikkszám, ár és egy mennyiség beírására szolgáló négyzet található. Kérem, írja be a kívánt dekor oszlop mennyiségét és kattintson a bevásárlókosár szimbólumra.

Kérem, olvasson tovább, hiszen további hasznos információkat talál a komplett polisztirol oszlopokról.

Dekor oszlop összeépítése és festése saját kezűleg?

A videóban megmutatjuk Önnek, hogyan állítjuk össze a komplett dekor oszlopot. Hagyja ránk az ODM 340/667 polisztirol oszlop összeszerelését és élvezze a kész végeredményt!

Amennyiben az oszlop összeállítását Ön szeretné elvégezni, rendelhet alkotóelemeket (oszloptestet, oszloptalpat és oszlopfőt) és elvégezheti az összeépítést. A videó elárulja Önnek, hogyan járjon el az oszlop összeszerelése során. Így polisztirol dekor oszlopát saját kezűleg építheti össze és otthonát egy exkluzív dekorációval gazdagíthatja.

Itt juthat el a polisztirol oszlopokhoz >>>

A komplett ODM 435-758 dekor oszlop összeépítése

Először készítsen elő minden alkotóelemet: 4 oszloptest negyedet, 2 oszlopfő fél darabot, 2 oszloptalp fél darabot és 4 távtartó fél darabot.

Ragassza össze a 4 távtartó elemet úgy, hogy 2 kerek távtartó keletkezzen. A következő lépésben ragassza össze a két oszloptalp fél darabot és ragassza hozzá a kerek távtartó elemeket úgy, hogy a távtartó fele kilátszódjon. Ugyanígy járjon el a másik kerek távtartóval és az oszlopfővel.

Az oszloptest negyedeket vágja egy sűrű fogazású fűrésszel a kívánt méretre és ragassza az oszlopfőből és oszloptalpból kiálló távtartókhoz. Ehhez a 4 oszloptest negyedet rögzítse az oszloptalphoz és az oszlopfőt a kész oszloptesthez.

 

Polisztirol oszlop, oszlop dekoráció, ODM-435-758 beépítve

 

 

Polisztirol oszlopok, oszlop dekoráció LED világítás beépítésével, ODM-435-758

 

Az egyes elemek toldási hézagait töltse ki polisztirol ragasztóval. A felesleges polisztirol ragasztót távolítsa el könnyedén a hozzá illő profilsimítóval. A kész dekor oszlopot több rétegben fesse le vízbázisú (diszperziós) festékkel. Helyezzen egy homokfúvott üveglapot a polisztirol oszlopfőre. Kész a polisztirol dekor oszlop!

Ezt a munkafolyamatot szívesen átvállaljuk! Spóroljon időt és rendeljen egy kész oszlop dekorációt! Egy készre szerelt és festett oszlopot kap üveglappal. LED világítással vagy anélkül – Öné a választás!

Itt találja az ODM 435/758 dekor oszlopot világítással >>>

Dekor oszlop egyéb méretben

A komplett, készre szerelt ODM 435/758 dekor oszlopot további 2 méretben kínáljuk. Ez lehetővé teszi Önnek az igény szerinti helyes dekor oszlop kiválasztását. Egymás mellé állított azonos vagy eltérő méretű oszlopok esztétikus látványt nyújtanak. Webáruházunkban 17 cm, 27 cm és 39 cm átmérőjű dekor oszlopokat kínálunk. Tekintse meg kérem különböző méretű polisztirol oszlopainkat:

Dekor oszlop egyéb méretben

 

Itt találja az egyéb méretű dekor oszlopokat >>>

Polisztirol oszlop más oszlopfővel/oszloptalppal

A lépcsőzetes oszlopfővel és oszloptalppal ellátott dekor oszlop mellett 2 különböző oszlopfő és oszloptalp formájú oszlopot is kínálunk. Az egyik egy kerek oszlopfő, a másik egy dór oszlopfő, melynél a kerek oszlopfő formát egy négyzet alakú fedőlap zár le. A 3 különböző oszlopfő forma által az oszlop modern és időtlen dekoráció. Az oszloptalp minden oszlopnál méretben és mintában megegyezik az oszlopfővel. Válasszon ízlésének megfelelő oszlopot:

Polisztirol oszlop más oszlopfővel/oszloptalppal

 

A komplett dekor oszlop sokkal több díszítési lehetőséget rejt magában, mint azt gondolná: A polisztirol oszlop nappal elegáns megjelenésével kápráztat el, este a LED világítás titokzatos fénye kényeztet. A LED világítással ellátott oszlop sajátos, különleges hangulatot teremt. A dekor oszlopon bemutatott, LED világítással kiemelt tárgyak is más fényben ragyognak. Ön is el tudja képzelni otthonában? Választhat többszínű RGB LED és meleg fehér LED világítás közül!

Dekor oszlop LED világítással

 

Komplett, készre szerelt dekorációs oszlopainkat természetesen kérgesített kivitelben is kínáljuk kültéri használatra. A kérgesített oszlopokat is polisztirolból készítjük. A zárt cellaszerkezetnek és a kéreganyag bevonatnak köszönhetően polisztirol stukkóoszlopaink teraszok, kertek és erkélyek díszei lehetnek. Az ütésálló bevonattal ellátott polisztirol oszlop LED világítással és LED világítás nélkül is rendelhető:

Dekor oszlop kérgesített kivitelben

 

Itt juthat el a kérgesített polisztirol dekorációs oszlopokhoz >>>

Oszlop dekoráció más méretben?

Igen! Amennyiben – homlokzati stukkójához illően – másik oszlopfő és oszloptalp profilt szeretne vagy egyéb méretű dekor oszlopra van szüksége, írja meg egyedi elképzeléseit: Csatolja a kiszemelt profillal és pontos méretekkel ellátott rajzot. Nevezze meg az oszlop magasságát, az oszloptest átmérőjét, az oszlopfő és oszloptalp átmérőjét és magasságát. Szeretne LED világítást dekor oszlopába? Adja meg a LED fajtáját (meleg fehér vagy többszínű), melyet beépíthetünk. Szívesen elkészítjük LED világítással ellátott dekor oszlopát az Ön elképzelései szerint. Az e-mailt erre a címre küldheti:

info@stukko24.hu

A dekorációs oszlopokat csak rendelésre, egyedileg gyártjuk le az Ön által kiválasztott méretben és mintával, azaz nem minősülnek előre gyártott terméknek. Kérjük, hogy megrendelése véglegesítése előtt figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételek ide vonatkozó részét.

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket