Polisztirol oszlop, oszlop dekoráció, beépített LED rejtett világítás ODK-2-480-768

Az ODK-2 480/768 dekorációs oszlop LED világítással lehetővé teszi a modern és egyedülálló otthondíszítést. A polisztirol oszlop nappal elegáns megjelenésével kápráztat el, este a rejtett világítás varázslatos fénye kényeztet. A dekoratív oszlop igénye és kedve szerint újra és újra más helyre állítható, az indirekt világítás szabályozható. Az RGB LED szalag különböző színei az Ön hangulatát pozitívan befolyásolhatják.

A komplett oszlop polisztirolból készül, készre szerelt és fehérre festett. A komplett oszlop dekoratív oszlopfővel és oszloptalppal, valamint LED világítással beltérben különleges hangulatot teremt. A letisztult stukkóprofil más stukkó elemekkel nagyon jól kombinálható.

In stock
SKU
odk-2-480-768-led-világítás-csoport
Grouped product items
Termék név Mennyiség
Polisztirol oszlop, oszlop dekoráció, beépített LED rejtett világítás ODK-2-480-768

Cikkszám: odk-2-480-768-led-világítás

51 460 Ft

db

Az árak az áfát tartalmazzák, a szállítási költség és adott esetben utánvételi díj külön fizetendő..
Minden méret milliméterben van megadva

Oszlopdíszítés saját kezűleg oszloptest, oszlopfő és oszloptalp segítségével

2 rövid videó 3 perc alatt a dekor oszlop beépítéséről

Kérem kapcsolja be számítógépén a hangot és tekintse meg a videókat!

 

 

 

 

Kérem tekintse meg videóinkat, melyekben lépésről lépésre megmutatjuk, hogyan díszítheti gyorsan és egyszerűen oszlopát saját kezűleg. Számos tippet mutatunk Önnek, melyek az oszlopdíszítést megkönnyítik.

Az első videóban a kültéri oszlop burkolását tekintheti meg – az oszloptalp beépítésétől az oszlopfő pontos elhelyezéséig, valamint az oszloptest rögzítését és a toldási hézagok elsimítását. A kész oszlop egységes megjelenést kölcsönöz.

A második videó megmutatja Önnek, milyen egyszerű az oszloptalp, oszlopfő és oszloptest elemekből egy dekor oszlop összeállítása, mely otthona helyiségeit díszítheti. Helyezzen a kész oszlop stukkó tetejére egy üveglapot, és használja az exkluzív oszlopot figyelemfelkeltésre és kedvenc tárgyai bemutatására.

Dekor oszlop ODK-2 480/768

Komplett dekorációs oszlop beltérben

A bordázott felületű oszlopok manapság is nagyon népszerűek. A komplett dekor oszlop ODK-2 480/768 bordázott oszloptestből, egy kerek oszlopfőből és oszloptalpból áll. A dekor oszlop felső lezárását egy kerek, matt üveglap képezi. Az oszlopfőbe épített LED szalag/RGB LED szalag egy kellemes, rejtett világításról gondoskodik.

Az ODK-2 480/768 dekor oszlop teljes magassága 76,8 cm. Az oszlop külső átmérője 38,6 cm, az oszlopfő és oszloptalp legnagyobb külső átmérője 47 cm. Az oszlopfőre helyezett üveglap átmérője 48 cm. A LED világításnál meleg fehér LED szalag és többszínű RGB LED szalag közül választhat.

 

Polisztirol oszlop, oszlop dekoráció, beépített LED rejtett világítás ODK-2-480-768

 

 

Polisztirol oszlop, oszlop dekoráció, beépített LED rejtett világítás ODK-2-480-768

 

A világítással ellátott komplett oszlop rendeléséhez lapozzon az oldal tetejére: a terméktáblázatban az ODK-2 480/768 dekor oszlop méretekkel ellátott rajza, mellette a dekor oszlop fotója, cikkszám, ár és egy mennyiség beírására szolgáló négyzet található. Kérem, írja be a kívánt dekor oszlop mennyiségét és kattintson a bevásárlókosár szimbólumra.

Kérem, olvasson tovább, hiszen további hasznos információkat talál a komplett polisztirol oszlopokról LED világítással.

Dekor oszlop összeépítése és festése saját kezűleg?

A videóban megmutatjuk Önnek, hogyan állítjuk össze a komplett dekor oszlopot. Hagyja ránk az ODK-2 480/768 polisztirol oszlop összeszerelését és élvezze a kész végeredményt!

Amennyiben az oszlop összeállítását Ön szeretné elvégezni, rendelhet alkotóelemeket (oszloptestet, oszloptalpat és oszlopfőt) és elvégezheti az összeépítést. A videó elárulja Önnek, hogyan járjon el az oszlop összeszerelése során. Így polisztirol dekor oszlopát saját kezűleg építheti össze és otthonát egy exkluzív dekorációval gazdagíthatja.

Itt juthat el a polisztirol oszlopokhoz >>>

A dekor oszlop összeépítése

Először készítsen elő minden alkotóelemet: 4 oszloptest negyedet, 2 oszlopfő fél darabot, 2 oszloptalp fél darabot és 4 távtartó fél darabot.

Ragassza össze a 4 távtartó elemet úgy, hogy 2 kerek távtartó keletkezzen. A következő lépésben ragassza össze a két oszloptalp fél darabot és ragassza hozzá a kerek távtartó elemeket úgy, hogy a távtartó fele kilátszódjon. Ugyanígy járjon el a másik kerek távtartóval és az oszlopfővel.

Az oszloptest negyedeket vágja egy sűrű fogazású fűrésszel a kívánt méretre és ragassza az oszlopfőből és oszloptalpból kiálló távtartókhoz. Ehhez a 4 oszloptest negyedet rögzítse az oszloptalphoz és az oszlopfőt a kész oszloptesthez.

Az egyes elemek toldási hézagait töltse ki polisztirol ragasztóval. A felesleges polisztirol ragasztót távolítsa el könnyedén a hozzá illő profilsimítóval. A kész dekor oszlopot több rétegben fesse le vízbázisú (diszperziós) festékkel. Helyezzen egy homokfúvott üveglapot a polisztirol oszlopfőre. Kész a polisztirol dekor oszlop!

Kérem vegye figyelembe, hogy a rejtett világítást szakképzett személy építheti be. Csak LED szalag alkalmas a csekély hőtermelés miatt a polisztirol dekor oszlopba való beépítésre. Halogén világítás erre a célra nem alkalmas!

 

Polisztirol oszlop, oszlop dekoráció, ODK-2-480-768

 

 

Polisztirol oszlop, oszlop dekoráció, beépített LED rejtett világítás ODK-2-480-768

 

Ezt a munkafolyamatot és a LED világítás beépítését szívesen átvállaljuk! Spóroljon időt és rendeljen egy kész oszlop dekorációt világítással és élvezze a stukkóoszlop eleganciáját és a kellemes rejtett világítást! Egy készre szerelt és festett oszlopot kap üveglappal.

Itt találja az ODK-2 480/768 dekor oszlopot világítás nélkül >>>

Dekor oszlop egyéb méretben

A komplett, készre szerelt ODK-2 480/768 dekor oszlopot további 2 méretben kínáljuk. Ez lehetővé teszi Önnek az igény szerinti helyes dekor oszlop kiválasztását. Egymás mellé állított azonos vagy eltérő méretű oszlopok esztétikus látványt nyújtanak. Webáruházunkban 17 cm, 27 cm és 39 cm átmérőjű dekor oszlopokat kínálunk. Tekintse meg kérem különböző méretű polisztirol oszlopainkat:

Dekor oszlop egyéb méretben

 

Itt találja az egyéb méretű dekor oszlopokat >>>

Polisztirol oszlop más oszlopfővel/oszloptalppal

A dór oszlopfő és oszloptalppal, melynél a kerek oszlopfő formát egy négyzet alakú fedőlap zár le, mellett 2 különböző oszlopfő és oszloptalp formájú oszlopot is kínálunk. Az egyik egy lépcsőzetes oszlopfő, a másik egy kerek oszlopfő zár le. A 3 különböző oszlopfő forma által az oszlop modern és időtlen dekoráció. Az oszloptalp minden oszlopnál méretben és mintában megegyezik az oszlopfővel. Válasszon ízlésének megfelelő oszlopot:

Dekor oszlop LED világítással

 

Dekor oszlopaink ideálisak igényes és dekoratív otthondíszítés kialakítására. A rejtett LED világítás nélküli polisztirol dekorációs oszlop otthonának letisztult eleganciát kölcsönöz. Kényeztesse otthonát a sokoldalúan felhasználható, modern stukkóval! Helyezze rá kedvenc tárgyait, pl. a legfontosabb családi fotókat. A teherhordó oszlop fix, a csodálatos dekorációs elem kedve szerint újra és újra más helyre állítható. Önnek is tetszik az ötlet? Hová helyezné a dekor oszlopot lakásában?

Polisztirol oszlop más oszlopfővel/oszloptalppal

 

Itt találja a világítás nélküli dekor oszlopokat >>>

Dekor oszlop kérgesített kivitelben

Komplett, készre szerelt, LED világítással felszerelt dekorációs oszlopainkat természetesen kérgesített kivitelben is kínáljuk kültéri használatra. A kérgesített oszlopokat is polisztirolból készítjük. A zárt cellaszerkezetnek és a kéreganyag bevonatnak köszönhetően polisztirol stukkóoszlopaink teraszok, kertek és erkélyek díszei lehetnek. Az ütésálló bevonattal ellátott polisztirol oszlop LED világítással és LED világítás nélkül is rendelhető:

Dekor oszlop kérgesített kivitelben

 

Itt juthat el a kérgesített polisztirol dekorációs oszlopokhoz >>>

Oszlop dekoráció más méretben?

Igen! Amennyiben – homlokzati stukkójához illően – másik oszlopfő és oszloptalp profilt szeretne vagy egyéb méretű dekor oszlopra van szüksége, írja meg egyedi elképzeléseit: Csatolja a kiszemelt profillal és pontos méretekkel ellátott rajzot. Nevezze meg az oszlop magasságát, az oszloptest átmérőjét, az oszlopfő és oszloptalp átmérőjét és magasságát. Szeretne LED világítást dekor oszlopába? Adja meg a LED fajtáját (meleg fehér vagy többszínű), melyet beépíthetünk. Szívesen elkészítjük LED világítással ellátott dekor oszlopát az Ön elképzelései szerint. Az e-mailt erre a címre küldheti:

info@stukko24.hu

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket