Polisztirol oszlopok, oszlop dekoráció LED világítás beépítésével, ODMK-560-758

A LED világítással díszített, kérgesített, komplett ODMK 560/758 dekor oszlop kültéri használatra alkalmas. A polisztirol oszlop nappal elegáns megjelenésével kápráztat el, este a LED világítás varázslatos fénye kényeztet teraszon, erkélyen vagy a kertben. Az oszlop igény szerint más helyre állítható, az indirekt világítás szabályozható. Az RGB LED szalag fénye az Ön hangulatát pozitívan befolyásolja.

A kérgesített ODMK 560/758 dekor oszlop LED világítással felszerelt, műgyanta és kvarchomok felülettel rendelkezik, hogy az oszlop alkalmas legyen kültéri használatra. A polisztirolból készült oszlop készre szerelt. A komplett oszlop lépcsőzetes oszlopfővel és oszloptalppal, valamint LED világítással kültérben különleges hangulatot teremt és más homlokzati stukkóelemekkel nagyon jól kombinálható.

In stock
SKU
odmk-560-758-led-világítás-csoport
Grouped product items
Termék név Mennyiség
Polisztirol oszlopok, oszlop dekoráció LED világítás beépítésével, ODMK-560-758

Cikkszám: odmk-560-758-led-világítás

87 356 Ft

db

Az árak az áfát tartalmazzák, a szállítási költség és adott esetben utánvételi díj külön fizetendő..
Minden méret milliméterben van megadva

Oszlopdíszítés saját kezűleg oszloptest, oszlopfő és oszloptalp segítségével

2 rövid videó 3 perc alatt a dekor oszlop beépítéséről

Kérem kapcsolja be számítógépén a hangot és tekintse meg a videókat!

 

 

 

 

Kérem tekintse meg videóinkat, melyekben lépésről lépésre megmutatjuk, hogyan állíthatja össze gyorsan és egyszerűen dekor oszlopát saját kezűleg. Számos tippet mutatunk Önnek, melyek a kültéri oszlopdíszítést megkönnyítik.

Az első videóban a kültéri oszlop burkolását tekintheti meg – az oszloptalp beépítésétől az oszlopfő pontos elhelyezéséig, valamint az oszloptest rögzítését és a toldási hézagok elsimítását. A kész oszlop egységes megjelenést kölcsönöz.

A második videó megmutatja Önnek, milyen egyszerű az oszloptalp, oszlopfő és oszloptest elemekből egy dekor oszlop összeállítása, mely otthona helyiségeit díszítheti. Helyezzen a kész oszlop stukkó tetejére egy üveglapot, és használja az exkluzív oszlopot figyelemfelkeltésre és kedvenc tárgyai bemutatására.

Dekor oszlop kérgesítve ODMK 560/758 LED világítással

Kérgesített oszlop burkolat kültérben

A kérgesített felületű bordázott oszlopok nagyon népszerűek. A LED-es komplett dekor oszlop ODMK 560/758 bordázott oszloptestből, egy lépcsőzetes oszlopfőből és oszloptalpból áll. A polisztirol oszlopot az összeépítés után több réteg műgyantával és kvarchomokkal fedjük be. A dekor oszlop felső lezárását egy kerek, matt üveglap képezi. Az oszlopfőbe épített LED szalag / RGB LED szalag kellemes rejtett fényről gondoskodik.

 

Polisztirol oszlopok, oszlop dekoráció LED világítás beépítésével, ODMK-560-758

 

 

Polisztirol oszlopok, oszlop dekoráció LED világítás beépítésével, ODMK-560-758

 

Az ODMK 560/758 dekor oszlop teljes magassága 75,8 cm. Az oszloptest külső átmérője 26,6 cm, az oszlopfő és oszloptalp legnagyobb külső átmérője 43 cm. Az oszlopfőre helyezett üveglap átmérője 43,5 cm és ugyancsak kültéri használatra alkalmas. Meleg fehér LED szalag és többszínű RGB LED szalag közül választhat.

A komplett oszlop rendeléséhez lapozzon az oldal tetejére: a terméktáblázatban az ODMK 560/758 dekor oszlop méretekkel ellátott rajza, mellette a kérgesített dekor oszlop fotója, cikkszám, ár és egy mennyiség beírására szolgáló négyzet található. Kérem, írja be a kívánt dekor oszlop mennyiségét és kattintson a bevásárlókosár szimbólumra.

Kérem, olvasson tovább, hiszen további hasznos információkat talál a komplett polisztirol oszlopokról.

Kérgesített dekor oszlop összeépítése és festése saját kezűleg?

 

A videóban megmutatjuk Önnek, hogyan állítjuk össze a komplett dekor oszlopot. Hagyja ránk az ODMK 560/758 polisztirol oszlop összeszerelését és élvezze a kész végeredményt!

Amennyiben az oszlop összeállítását Ön szeretné elvégezni, rendelhet műgyanta és kvarchomok bevonattal ellátott alkotóelemeket is (oszloptestet, oszloptalpat és oszlopfőt) és elvégezheti az összeépítést. A videó elárulja Önnek, hogyan járjon el az oszlop összeszerelése során. Így polisztirol dekor oszlopát saját kezűleg építheti össze és otthonát egy exkluzív dekorációval gazdagíthatja.

Itt juthat el a kérgesített oszlopokhoz >>>

A komplett, kérgesített dekor oszlop összeépítése

Először készítsen elő minden kérgesített alkotóelemet: 4 kérgesített oszloptest negyedet, 2 kérgesített oszlopfő fél darabot, 2 kérgesített oszloptalp fél darabot és 4 távtartó fél darabot.

Ragassza össze a 4 távtartó elemet úgy, hogy 2 kerek távtartó keletkezzen. A következő lépésben ragassza össze a két oszloptalp fél darabot és ragassza hozzá a kerek távtartó elemeket úgy, hogy a távtartó fele kilátszódjon. Ugyanígy járjon el a másik kerek távtartóval és az oszlopfővel.

Az oszloptest negyedeket vágja egy sűrű fogazású fűrésszel a kívánt méretre és ragassza az oszlopfőből és oszloptalpból kiálló távtartókhoz. Ehhez a 4 oszloptest negyedet rögzítse az oszloptalphoz és az oszlopfőt a kész oszloptesthez.

Az egyes elemek toldási hézagait töltse ki polisztirol ragasztóval. A felesleges polisztirol ragasztót távolítsa el könnyedén a hozzá illő profilsimítóval. A ragasztó száradása után kenje be a toldási hézagokat egy ecset segítségével műgyantával, majd fújjon kvarchomokot a még nedves műgyantára. Szükség esetén ismételje meg a folyamatot. Így eltünteti a toldási hézagokat és a kész polisztirol oszlop egységes megjelenése biztosított.

Végül fesse le több rétegben a kész oszlopot egy vízbázisú festékkel. Kész a polisztirol kültéri dekoráció! Helyezzen egy homokfúvott üveglapot a polisztirol oszlopfőre.

Kérem vegye figyelembe, hogy a rejtett világítást képzett szakember szerelheti be. Csak LED szalag alkalmas a csekély hőtermelés miatt a polisztirol dekor oszlopba való beépítésre. Halogén izzó nem alkalmas erre a célra!

 

Polisztirol oszlop, oszlop dekoráció, ODMK-560-758

 

 

Polisztirol oszlopok, oszlop dekoráció LED világítás beépítésével, ODMK-560-758

 

Ezt a munkafolyamatot szívesen átvállaljuk! Spóroljon időt és rendeljen egy kész kültéri ODMK 560/758 oszlopot LED világítással és élvezze a rejtett világítás jóleső fényét! Egy készre szerelt és kérgesített oszlopot kap üveglappal. LED világítással vagy anélkül – Öné a választás!

Itt találja a kérgesített ODMK 560/758 dekor oszlopot >>>

Kérgesített dekor oszlop egyéb méretben

A komplett, készre szerelt ODMK 560/758 dekor oszlopot LED világítással további 2 méretben kínáljuk. Ez lehetővé teszi Önnek az igény szerinti helyes dekor oszlop kiválasztását. Egymás mellé állított azonos vagy eltérő méretű oszlopok esztétikus látványt nyújtanak. Webáruházunkban 17 cm, 27 cm és 39 cm átmérőjű kérgesített dekor oszlopokat kínálunk LED világítással. Tekintse meg kérem különböző méretű LED világítással ellátott polisztirol oszlopainkat:

 

Itt találja az egyéb méretű kérgesített dekor oszlopokat >>>

Kérgesített polisztirol oszlop más oszlopfővel/oszloptalppal

A lépcsőzetes oszlopfővel és oszloptalppal ellátott dekor oszlop mellett 2 különböző oszlopfő és oszloptalp formájú oszlopot is kínálunk. Az egyik egy kerek oszlopfő, a másik egy dór oszlopfő, melynél a kerek oszlopfő formát egy négyzet alakú fedőlap zár le. A 3 különböző oszlopfő forma által az oszlop modern és időtlen dekoráció. Az oszloptalp minden oszlopnál méretben és mintában megegyezik az oszlopfővel. Válasszon ízlésének megfelelő oszlopot:

Komplett kérgesített dekor oszlopok különböző oszlopfővel/oszloptalppal

 

A komplett, kérgesített dekor oszlop sokkal több díszítési lehetőséget rejt magában kültérben, mint azt gondolná: A polisztirol oszlop LED világítás nélkül is esztétikus és elegáns. A teherhordó betonoszlopok helye fix, de ezek a csodálatos dekor oszlopok igény szerint másik helyre állíthatók. Ön is beleszeretett? Hová helyezné a kérgesített dekor oszlopot?

Komplett kérgesített dekor oszlopok különböző méretekben

 

Komplett, készre szerelt dekorációs oszlopainkat természetesen natúr kivitelben is kínáljuk beltéri helyiségei díszítéséhez. A natúr oszlopokat is polisztirolból készítjük, majd fehér színű festékkel festjük. A dekoratív polisztirol oszlopot bármikor áthelyezheti más helyiségbe, ezzel változatos lakásdíszítést hozhat létre. Az oszlopokat LED világítással vagy anélkül is rendelheti:

Komplett dekor oszlopok beltérre

 

Itt juthat el a polisztirol dekorációs oszlopokhoz >>>

Kérgesített kültéri dekoráció más méretben?

Igen! Amennyiben – homlokzati stukkójához illően – másik oszlopfő és oszloptalp profilt szeretne vagy egyéb méretű dekor oszlopra van szüksége, írja meg egyedi elképzeléseit: Csatolja a kiszemelt profillal és pontos méretekkel ellátott rajzot. Nevezze meg az oszlop magasságát, az oszloptest átmérőjét, az oszlopfő és oszloptalp átmérőjét és magasságát. Szeretne LED világítást dekor oszlopába? Adja meg a LED fajtáját (meleg fehér vagy többszínű), melyet beépíthetünk. Szívesen elkészítjük LED világítással ellátott kérgesített dekor oszlopát az Ön elképzelései szerint. Az e-mailt erre a címre küldheti:

info@stukko24.hu

A dekorációs oszlopokat csak rendelésre, egyedileg gyártjuk le az Ön által kiválasztott méretben és mintával, azaz nem minősülnek előre gyártott terméknek. Kérjük, hogy megrendelése véglegesítése előtt figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételek ide vonatkozó részét.

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket