Fali dekor keret polisztirol oldalfali díszlécekből

Beltéri stukkó

Fali dekor keret polisztirol oldalfali díszlécekből

Legyen szó képkeretről vagy tükörkeretről- polisztirol oldalfali díszlécekből rendkívül esztétikus és látványos fali dekor kereteket hozhat létre. Egy remek példa erre a fenti képen látható fali dekoráció tükörrel, polisztirol díszlécből készült ízléses kerettel és többféle falszínnel. A tükörnek köszönhetően a helyiség sokkal tágasabbnak és világosabbnak érződik. A tükör köré két külön egységként felragasztott polisztirol díszlécek egy modern, látványos keretet alkotnak. A tükör két oldalán látható üres dekorkeretek remekül illenek ebbe a könnyed, korszerű enteriőrbe és teret adnak a fantáziának. Ön mivel díszítené ezeket az üres kereteket? Hangulatos tájképekkel vagy esetleg kellemes emlékeket idéző családi fotókkal? Olvasson tovább és adunk néhány ötletet, hogyan alkothat kretív feli dekorációkat polisztirol stukkóval.

Ötletek egy modern nappali faldíszítéséhez polisztirol stukkóval

Első ránézésre egy az elegáns nappali talán szürkének tűnhet. De ha jobban megnézzük, számos, szolid tónusú színt fedezhetünk fel, melyek remekül kihangsúlyozzák a minimalista stílus visszafogott eleganciáját. A helyiség kellemes, hívogató hangulatot áraszt. A polisztirol stukkó remek választás volt ebbe a modern nappaliba!

 

faldíszítés polisztirol stukkóval

 

faldíszítés modern nappaliba polisztirol stukkóval

 

A modern nappali fali dekorációjához a tulajdonos az alábbi polisztirol stukkókat használták fel:

A tükör körülötti dupla keretet és az üres fali dekor kereteket a Balatonfüred 50 oldalfali díszléc felhasználásával készítették. Ez az egyszerű mintájú díszléc kiválóan illik a visszafogott stílusú dekorációhoz. Az oldalfali díszléc 46 mm széles és csupán 18 mm mély, így remekül alkalmazható fali dekor keretek kialakításához.

Az oldalfal és mennyezet találkozásánál a tulajdonosok választása a Szeged 40 holker díszlécre esett, mely 47 mm magas és 44 mm mély. A Szeged 40 holker díszléc és a Balatonfüred 50 oldalfali díszléc stukkómintája együttesen nagyszerű, harmonikus díszítést eredményez.

Kialakításukból fakadóan mindkét polisztirol díszléc lehetővé teszi esetlegesen kábelek elvezetését a stukkó mögött. Mindkét profil hátulja üreges ugyanis, így elegendő helyet biztosít, nem kívánatos kábelek eltakarására.

A két polisztirol stukkó tehát nem csupán esztétikus, de rendkívül praktikus is.

 

balatonfuerd-50-oldalfali-diszlec

 

szeged-40-polisztirol-holker-diszlec

 

Modern nappali dekoráció polisztirol stukkóval

 

Webáruházunkban különböző méretű és mintájú polisztirol díszlécek széles választékát kínáljuk, így biztosan talál otthona stílusához illő és az Ön ízlésének megfelelő stukkót. A fenti példában ügyfelünk a sötétebb szürke árnyalatú falfestékkel még inkább kihangsúlyozta a tükröt és körülötte lévő stukkókeretet. Ön tetszés szerint választhat akár különböző, nagyobb kontrasztot eredményező színeket a falhoz és a dekor kerethez. A fali keret azonban egyszínű falon is remekül érvényesül. A lehetőség száma határtalan. Válasszon ízlésének megfelelően!

Fali dekor keretek kialakítására alkalmas oldalfali díszléceinket itt tekintheti meg >>>

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket