Kazettás fal és dekoratív fali keret tapétával és polisztirol díszléccel

Beltéri stukkó

Kazettás fal és dekoratív fali keret tapétával és polisztirol díszléccel

Látványos fali dekoráció kialakítására számtalan lehetőségünk van. Olykor csupán csak néhány apróságra és egy kreatív ötletre van szükségünk hozzá. Mit szólna egy saját készítésű elegáns kazettás falburkolathoz vagy dekoratív fali kerethez? Van olyan ismerőse, akinél akad egy kis maradék tapéta, ami pont illene az Ön nappalijába? Remek! Akkor már csak egy ízlésének megfelelő polisztirol díszlécre, egy éles szikére és stukkóragasztóra van szüksége. Olvasson tovább és részleten bemutatjuk, hogy tudja saját kezűleg elkészíteni a látványos fali dekorkereteket polisztirol díszléc és tapéta felhasználásával!

Csináld magad fali dekor tapétával és stukkóval?

DIY, azaz Do it yourself magyarul annyit tesz: csináld magad. Ez az angol kifejezés már Magyarországon is igen elterjedt, gyakran használt szófordulat. A saját készítésű dekorötletek igen kedveltek napjainkban, hiszen általában alacsony költségvetésből, szakember segítsége nélkül kivitelezhetőek. Egy kis kézügyességre, a megfelelő termékekre és persze egy kreatív ötletre lesz szüksége, melyet Ön fog megvalósítani.

A megbízható, munkájára igényes és ráadásul megfizethető szakemberekben jelenleg sajnos nagy hiány van. Számos ügyfelünk érezte azonban magában a késztetést, hogy szakember megbízása helyett otthona díszítését saját kezűleg végezze el polisztirol stukkóval. A látványos végeredményen gyakran még ügyfeleink is meglepődtek, hiszen nem számítottak rá, hogy ennyire egyszerűen kivitelezhető és ilyen mutatós lesz az elkészült fali dekor.

Ha körbenéz webáruházunkban, láthatja, hogy polisztirol stukkó termékeinket funkció és felhasználási lehetőségek szerint kategóriákba rendeztük a könnyebb eligazodás érdekében. Mivel a „csináld-magad-dekorok” igen kedveltek, igyekszünk ötletekkel és megoldásokkal ügyfeleink segítségére lenni.

Webáruházunkban külön menüpontot talál lakberendezési ötletekkel, ahol olyan megvalósított projekteket mutatunk be, melyek elkészítéséhez polisztirol stukkót használtak korábbi ügyfeleink. Ha nincs még konkrét ötlete, érdemes megtekintenie ezeket a dekorötleteket.

Más stukkógyártókkal ellentétben nálunk nem csupán egy polisztirol díszlécet kaphat, hanem egy egész termékcsaládot. Minden polisztirol díszléchez kínálunk ugyanis előregyártott kiegészítőelemeket, melyek nagyban megkönnyítik a beépítést. Oldalfali díszléceinkhez például előregyártott sarokelemek kaphatóak, melyek rendkívül egyszerűvé teszik egy fali dekor elkészítését tapétával és stukkóval. Mutatunk is erre két konkrét példát:

 

DIY fali dekor tapétával és stukkóval

 

csináld magad fali dekor tapétával és 
stukkóval

 

Fali dekor keret polisztirol díszlécből tapétával

Az első képen egy fali dekorkeret lát, mely a szoba teljes hosszán a fal alsó részén került kialakításra polisztirol díszléc és tapéta felhasználásával. Egy ehhez hasonló fali dekor keret(ek) elkészítéséhez először is el kell döntenie, milyen magasságban szeretné az oldalfali léceket rögzíteni és mekkorák legyenek az egyes fali dekor keretek. Ezután jelölje a díszíteni kívánt falszakaszon a méreteket, vágja a mértre a tapétát és ragassza fel a falra. A képen látható fali dekor keretekhez ügyfelünk egy sötét színű, barokk mintás tapétát és a Dunaújváros 57 oldalfali díszlécet választotta. A keretek gyors és egyszerű kialakításához a díszléccel méretben és mintában azonos, előregyártott, 90 fokos sarokelemeket használták. Érdemes először a sarokelemeket felragasztani, majd a köztük lévő távolságot lemérni és az oldalfali díszlécet egy éles szike segítségével méretre vágni. Az oldalfal díszléc és sarokelemei felragasztásához csupán csak stukkóragasztóra van szükség.

 

Fali dekor keret polisztirol díszlécből tapétával<

 

Dunaújváros 57 polisztirol oldalfali díszléc<

 

előregyártott sarokelem Dunaújváros 57 oldalfali díszléchez

 

Az oldalfali polisztirol díszléc felragasztása után a fali dekor keretet egy környezetbarát, vízbázisú festékkel a kívánt színre festheti. Ügyfelünk a nagyobb kontraszt kedvéért sötétszürke falszínt, sötét barokk mintás tapétát és világos színű dekor keretet választott. Az eredmény igazán elegáns, rendkívül kifinomult stílusú faldekoráció.

A tapéták és polisztirol díszlécek széles választéka számtalan dekorációs lehetőséget nyújt Önnek. Nézze meg kínálatunkat!

A fenti képen látható Dunaújváros 57 oldalfali díszlécet itt tudja megtekinteni >>>

Muszáj egy fali képnek mindig egy festménynek vagy fotónak lennie? Dehogy! Mutatunk egy látványos alternatívát fali képre, melyet akár saját kezűleg is elkészíthet tapéta és polisztirol oldalfali díszléc felhasználásával. A képen látható dekorációhoz felhasznált mintás tapéta ugyanazt a szolid, meleg színárnyalatot tükrözi, amit az oldalfal színe. Első lépésben ügyfelünk meghatározta a fali kép méretét és jelölte az oldalfalon, majd a kívánt méretre vágta a mintás tapétát és felragasztotta. A fali kép kerete polisztirol oldalfali díszlécből készült.

A Debrecen 52 egy polisztirolból készült beltéri stukkó profil, mely kiválóan alkalmas kazettás falburkolat és fali képkeret kialítására. A díszléccel méretben és mintával azonos íves sarokelem könnyed, kifinomult megjelenést kölcsönöz az ízléses fali képnek.

 

Debrecen 52 polisztirol oldalfali díszléc

 

Íves sarokeleme Debrecen 52 oldalfali díszléchez

 

fali kép mintás tapétából és polisztirol oldalfali díszlécből

 

Egy a képen látható fali képkeret elkészítésekor érdemes a munkát ismét az íves sarokelemekkel kezdeni, majd a köztük lévő távolságot lemérni és az oldalfali díszlécet a kívánt méretre vágni. A rögzítéshez használja most is a stukkóragasztót, száradás után egy vízbázisú festékkel fesse le a fali képkeretet.

A képen látható Debrecen 52 oldalfali díszlécet itt tudja megtekinteni >>>

Látja mennyire egyszerűen kivitelezhető egy exkluzív fali dekoráció mintás tapéta és polisztirol díszléc felhasználásával? Az oldalfali díszlécek számos különböző méretben, változatos stukkómintával kaphatóak. Tekintse meg kínálatunkat és válasszon ízlésének megfelelő polisztirol stukkót- kedvező áron, közvetlenül a stukkógyártótól!

Mennyezeti és oldalfali díszlécek>>>

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket