Kérgesített oszlopfő

Kültéri stukkó , Oszlopok

Kérgesített oszlopfő

Oszlopa burkolásához oszlopfő elemeket szeretne? Szívesen emlékezik vissza a kirándulások alkalmával megcsodált oszlopok oszlopfőire? Az élményt most szó szerint otthonába viheti! Az oszlopok felső részének díszítéséhez polisztirolból gyártott oszlopfőket kínálunk. Bejegyzésünkből megtudhatja, mely előnyöket nyújtják Önnek kérgesített oszlopfőink.

Az oszlopfő az oszlop felső lezárását képezi. Az oszlopfőket polisztirolból készítjük, és speciális kéreganyaggal vonjuk be, hogy az oszlop burkolat elemek védettek legyenek az időjárás hatásaival és az UV-sugárzással szemben. Az erős bevonattal rendelkező oszlopfőket 3 különböző mintával kínáljuk kültéri oszlopa burkolásához:

Stukkógyártóként a kültéri stukkók tervezésénél az esztétikum mellett a praktikusságra is ügyeltünk, ezért az oszlopfőket fél darabokban kínáljuk. Így az oszlop, féloszlop és pillér burkolása könnyen elvégezhető.

A polisztirol oszlopfők – az oszloptest és oszloptalp elemekhez hasonlóan – 130-350 mm átmérőjű oszlop burkolására alkalmasak. A 23 különböző méretű oszlopfő mindegyikét 3 különböző mintával készítjük el, így Ön az oszlop burkolásához az Önnek tetsző elemeket választhatja ki. Rendelésnél fontos, hogy az Ön által mért oszlop átmérőhöz adjon kb. 1 cm-t, hiszen ennyi hely szükséges a ragasztó számára. Az oszlop burkolat elemek kiválasztása és kosárba helyezése után a beépítéshez szükséges kellékeket és rezsianyagokat is megrendelheti. A beépítés folyamatáról bővebben a termékoldalakon olvashat.

 

Minimalista kérgesített oszlopfő

 

 

Klasszikus kéregesített oszlopfő

 

 

Klasszikus kéregesített oszlopfő talppal

 

Kültéri polisztirol oszlop burkolat elemeinkkel időt spórolhat, hiszen az oszlopfő ragasztása után azokat már csak vízbázisú festékkel kell festeni. A natúr kivitelű oszlopfők felületére beépítés után 3-4 réteg polisztirol lapragasztót kell felvinni, hogy felülete időjárásálló legyen.

Tekintse meg kérgesített oszlopfő kínálatunkat és válasszon ízlésének megfelelő és háza karakteréhez illő oszlop burkolat elemeket!

Megtekintem a kérgesített oszlopfő kínálatot >>>

Megnézem az oszlop burkolat elemeket >>>

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket