Távtartó saját oszlop építéséhez

Kültéri stukkó , Oszlopok

Távtartó saját oszlop építéséhez

Bejáratát féloszlop díszítéssel tenné szembetűnővé? Különálló oszlopot szeretne teraszára vagy nappalijába? Egyedi oszlop dekorációra van szüksége, melyet használhat akár beltérben vagy kültérben, és igény szerint máshová is helyezhet? A következőkben megmutatjuk Önnek, hogyan valósíthatja meg a felsorolt ötleteket.

Amennyiben a homlokzaton vagy beltérben a falon szeretne kialakítani egy féloszlopot, használja távtartóinkat, oszloptest, oszlopfő és oszloptalp elemeinket. Először ragassza a falra/homlokzatra a távtartókat kb. 30 cm-es távolságban és az oszloptest elemek illesztéseihez, majd rögzítse a távtartóhoz az oszlop burkolatokat. Egy 2 méter magas féloszlophoz 2 darab oszloptest negyed, 1 darab oszlopfő és 1 darab oszloptalp fél darabra, valamint 7 darab távtartóra van szükség.

 

Polisztirol oszlop távtartó

 

Teraszára vagy nappalijába egy oszlopot szeretne építeni? Készítse el saját kezűleg! Polisztirol oszlop burkolat elemeinkkel és azonos átmérőjű távtartóinkkal ötlete egyszerűen kivitelezhető! Mérje le a padló és a mennyezet távolságát, vonja le a kiválasztott oszlopfő és oszloptalp magasságát és a kapott szám az oszloptest magasságát adja meg.

 

Beltéri natúr oszlopburkolás

 

 

Natúr polisztirol stukkó beltéri oszlopburkolásként

 

 

Oszlopburkolás beltéren natúr polisztirol stukkóval

 

Ízlésesen dekorálta kültéri stukkóval a homlokzatot, és szeretne a homlokzatstukkóval harmonizáló oszlop dekorációt teraszára? Jó lenne az olvasósarokba egy praktikus beltéri dísz, mely asztalkaként is funkcionálhat? Amennyiben szériatermékeink között nem találta meg a megfelelő méretű dekor oszlopot, készítse el saját kezűleg egyedi dekor oszlopát! Tervezze meg az oszlop magasságát és átmérőjét! Válasszon oszloptestet (sima vagy bordázott), oszlopfőt (minimalista, klasszikus vagy klasszikus talppal) és oszloptalpat (minimalista, klasszikus vagy klasszikus talppal) és számolja ki, mennyi távtartóra van szüksége (30 cm-enként 1 darab). Ragassza a távtartókhoz az oszlopfő és oszloptalp fél darabokat polisztirol ragasztóval, majd ragassza fel az oszloptestet is. A dekor oszlop tetejére helyezzen egy üveglapot, melyre kedvenc tárgyait, olvasólámpáját vagy egy váza virágot is tehet. Az exkluzív hatás kedvéért LED szalagot is helyezhet a dekor oszlop belsejébe. A kész dekor oszlop vízbázisú festékkel festhető. A dekor oszlop saját kezű összeállítását videóban is megmutatjuk.

A dekor oszlopot használhatja különböző események díszleteként pl. esküvőn, családi és üzleti eseményeken.

Válasszon Ön is kültéri stukkó termékeink széles kínálatából, hogy minden stukkódíszítési terve megvalósulhasson!

Megtekintem az oszlop burkolat elemeket >>>

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket