Oldalfali díszléc egy pompás díszítéshez

Beltéri stukkó

Oldalfali díszléc egy pompás díszítéshez

Ebben a bejegyzésben ismét egy elégedett ügyfél beltéri stukkódíszítését csodálhatjuk meg. Önt is lenyűgözi az alábbi képeken látható stílusos stukkózás? Tartson velünk, hiszen megtudhatja, milyen díszlécet használt megrendelőnk és milyen előnyöket kínálnak stukkóink!

A helyiség felújítása a tervek papírra vetésével kezdődik. Ekkor könnyedén kiszámolható, hány méter oldalfali díszléc és hány darab sarokelem szükséges az adott díszítés elkészítéséhez. Ügyfelünk választása a Balatonfűzfő 51 polisztirol mennyezeti, oldali díszlécre esett.

 

Mennyezeti, oldalfali díszléc Balatonfűzfő 51

 

 

Balatonfűzfő 51 sarokelem mennyezeti, oldalfali díszléchez

 

A 79 mm magas és 21 mm mély polisztirol díszléc méretre vágása egy sűrű fogazású fűrésszel gyorsan és egyszerűen elvégezhető. A Balatonfűzfő 51 oldalfali díszléc sarokeleme megkönnyíti a beépítést, hiszen a stukkó elemeket már csak egymáshoz kell ragasztani. A ragasztás után a díszléc tetszőleges színű vízbázisú festékkel festhető. A képen látható Balatonfűzfő 51 díszléc a letisztult fehér színt kapta, mely a fal halvány rózsaszín árnyalatával és a kiegészítők sötétebb színeivel tökéletesen harmonizál.

 

Balatonfűzfő 51 mennyezeti oldalfali díszléc beépítve

 

A díszlécekből és sarokelemeiből ebben az esetben oldalfali díszítés készült. Az egyenes hátoldalú díszlécek azonban tükörmennyezet és képkeretek kialakítására, valamint ajtók és ablakok keretezésére is remekül alkalmazhatók. A díszléc az egyes falfelületek elválasztására is alkalmas, a kereten belül akár más színű festék is használható. A lehetőségek tárháza végtelen, hiszen a könnyű polisztirol díszlécek tetszőleges elrendezésben építhetők be. Önnek is eszébe jutott egy újabb díszítési lehetőség?

 

Mennyezeti, oldalfali díszléc beépítve

 

Tekintse meg mennyezeti, oldalfali díszléceink kínálatát, hiszen többféle méretű és mintájú polisztirol stukkó közül választhat! Tervezzen Ön is egyedi stukkódíszítést és valósítsa meg azt beltéri díszléceink segítségével!

 

Balatonfűzfő 51 díszléc oldalfalra beépítve

 

Megtekintem a mennyezeti és oldalfali díszléceket >>>

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket