Kérgesített bordázott oszlopok: oszloptest

Kültéri stukkó , Oszlopok

Kérgesített bordázott oszlopok: oszloptest

Az oszlop évszázadok óta az épület egyik legimpozánsabb építőeleme. Az oszlop elsősorban teherhordó funkciót lát el, de díszítő szerepe is jelentős. Az Ön otthonában is vannak oszlopok, melyek beltérben a magas igénybevétel, kültérben az időjárás viszontagságai miatt rendszeres felületkezelést igényelnek? Oszlopa felülete már nem esztétikus? Tartós és dekoratív oszlop burkolat megoldásra van szüksége?

Ismerje meg polisztirolból készült bordázott oszlop burkolat elemeinket, melyekkel az oszlop, féloszlop és pillér burkolását oldhatja meg!

 

Kérgesített, bordázott oszlop burkolás teraszon

 

 

Bordázott, kérgesített polisztirol oszlopok beépítve

 

 

Kérgesített bordázott oszlop homlokzat díszítésként

 

Stukkógyártó üzemünkben a polisztirol oszlop burkolat elemeket negyed darabokban állítjuk elő, így azok könnyen szállíthatók, méretre vághatók és beépíthetők. A bordázott oszloptestek 2 méter hosszúak, felületüket speciális kéreganyaggal vonjuk be. A bevonat védi az oszlop burkolat elemeket a szélsőséges időjárás hatásaival, az UV-sugárzással és a mechanikai igénybevétellel szemben.

A beépítésre kész polisztirol kültéri oszlop burkolat könnyű. A görög stílusú oszloptest gyorsan beépíthető a webáruházunkban található beépítéshez szükséges kellékek és rezsianyagok segítségével. Rendelésnél ügyelni kell a kültéri polisztirol burkolat helyes méretének kiválasztására. Az oszlop burkolat natúr, tehát kéreganyag bevonat nélkül is megrendelhető, felületét azonban a beépítés után polisztirol lapragasztóval feltétlenül kezelni kell, hogy az oszloptest védett legyen a fent említett hatásokkal szemben.

 

Homlokzat dekoráció kérgesített bordázott oszloppal

 

 

Kéregesített bordázott polisztirol oszlop

 

 

Beépített polisztirol bordázott kültéri oszlop

 

A különböző kérgesített oszlop burkolataink 130-350 mm átmérővel rendelkező oszlop burkolására alkalmasak. A polisztirol oszloptestek nem csak betonoszlopokra, de műanyag-, üveg-, csempe-, fa- és fémfelületekre is ragaszthatók a megfelelő ragasztóval. A beépítés lépéseit videón és képeken tekintheti meg, valamint részletes útmutatóval segítjük Önt a kültéri oszlop burkolásában. Az útmutatás betartásával Ön egy tartós, időtálló és dekoratív oszlopot hozhat létre, melyben sokáig öröme lesz.

Fedezze fel polisztirol homlokzatdíszítő kültéri stukkóink teljes kínálatát és alakítson ki egy harmonikus homlokzatot!

Tovább a kérgesített oszlopburkolatokhoz >>>

Megtekintem a teljes kültéri stukkó kínálatot >>>

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket