Sima felületű kérgesített oszlop burkolat

Kültéri stukkó , Oszlopok

Sima felületű kérgesített oszlop burkolat

Az oszlop évszázadok óta használt építészeti elem, mely különböző formában jelent meg. A történelemben gyakran találkozhatunk bordázott és sima felületű oszlopokkal, gazdagon díszített oszlopfőkkel és visszafogottan díszített oszloptalpakkal is.

Napjainkban is gyakran építenek oszlopokat, leginkább a kültéri helyiség teherhordó elemeként. Az Ön házát is beton- vagy fémoszlop díszíti, de az idő vasfoga már nyomot hagyott rajta? A hagyományos görög oszlophoz hasonló oszlop helyett inkább modernebb külsőt tervez oszlopának? Díszítse oszlopát sima felületű kérgesített polisztirol oszlop burkolat elemeinkkel! Megmutatjuk, mely előnyöket kínálják kültéri oszlop burkolataink.

 

Sima felületű polisztirol oszlop kvarchomok burkolattal

 

Az üzemünkben gyártott polisztirol kültéri oszlop burkolatok könnyűek. Felületük a speciális bevonatnak köszönhetően nem csak erősek, de ellenállnak az UV-sugárzás és a szélsőséges időjárás hatásainak, valamint a mechanikai sérüléseknek is. Az oszlop burkolatok negyed darabokban készülnek és 2 méter hosszúak, ezért egyszerűen beépíthetők oszlopra, féloszlopra és pillérre is. A kültéri polisztirol burkolat gyémántvágó korong és kézi flex segítségével egyszerűen méretre vágható, így 2 méternél alacsonyabb és magasabb oszlop is burkolható.

 

Sima felületű oszlop burkolat

 

Beépítésre kész oszlop burkolat elemeink kb. 130-350 mm átmérővel rendelkező oszlop burkolására alkalmasak. A hagyományos értelemben vett oszlop kialakításához sima felületű oszlop burkolat mellé választhat oszlopfő és oszloptalp kínálatunkból.

Az oszlop burkolat sarokablakba is beépíthető, mely megakadályozza a hőhíd kialakulását, hiszen az oszlop burkolat azonos anyagból készül, mint a hőszigetelő rendszereknél használt.

 

Sima felületű polisztirol oszlop

 

A beépítésre kész oszlop burkolat azt jelenti, hogy a kérgesített polisztirol burkolatot már csak az oszlopra kell ragasztani, a toldási hézagokat el kell dolgozni és tetszőleges színű vízbázisú festékkel lefesteni. A polisztirol oszlop burkolat beton-, műanyag-, üveg-, csempe-, fa- és fémfelületekre is beépíthető a megfelelő ragasztóval. A beépítéshez szükséges kellékeket és rezsianyagokat a termékoldalakon találja.

Burkolja oszlopát modern sima felületű oszlop burkolat elemeinkkel és válasszon homlokzata díszítéséhez széles kérgesített kültéri stukkó kínálatunkból, melyekkel harmonikus és esztétikus épületdíszítést valósíthat meg!

Tovább a sima felületű kültéri kérgesített oszlopokhoz >>>

Megtekintem a teljes oszlop burkolat kínálatot >>>

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket