Oszlopok a Paradicsomban

Oszlopok

Oszlopok a Paradicsomban

Újabb elégedett ügyfelünk készített képeket a polisztirol stukkóinkkal végzett beltéri átalakításról. Megrendelőnk egy teljesen átlagos helyiségből igazi mennyországot alakított ki, mely a jövőben egy fotóstúdiónak ad otthont.

Ön is különleges eseményre készül, mint pl. esküvő, aranylakodalom vagy egy rendkívüli évforduló? Ehhez szüksége van látványos, de könnyű kiegészítőkre? Ön is szívesen kialakítana egy különleges pihenősarkot? Oszlopburkolataink – oszloptalp, oszloptest és oszlopfő – segítségével, valamint a boltívek díszítéséhez hajlítható díszléceinkkel ezt a különleges beltéri dekorációt Ön is megvalósíthatja otthonában vagy akár üzletében is. Inspirálódjon bejegyzésünkből és ügyfelünk csodás alkotásából!

 

Stukkó oszlop beltéri dekorációként

 

 

 

Tekintse meg az átalakítás előtt és után készült fotókat. Megrendelőnk a lélegzetelállító oszlop dekoráció alsó részéhez a klasszikus stílusú oszloptalpat választotta. Az oszloptestet bordázott oszlophéj alkotja, mely az oszlopok egy részét teljesen, a féloszlopokat csak részben borítják. Az oszlop felső lezárását szintén a klasszikus oszlopfő talppal nevű polisztirol stukkónk képezi. Az oszlopok kialakításához ügyfelünk polisztirol távtartóinkat használta, melyek az oszlop stabilitásáért és a ragasztási felület növeléséért felelősek.

 

Átalakítás előtti állapotok

 

Ügyfelünk a négyzetes ajtónyílást ívesnek álmodta meg – és tervét hajlítható díszléceink segítségével meg is valósította. Az ajtónyílás felső oldalához XPS lapot ragasztott ügyfelünk, ezt a Pécs 103 belső ívre hajlítható stukkóval díszítette.

 

Beltéri dekoráció stukkó oszloppal

 

Stukkóink polisztirolból készülnek és egy sűrű fogazású fűrésszel könnyedén méretre vághatók. Az oszlop burkolatok beépítését beltérben polisztirol ragasztóval javasolt elvégezni. A hajlítható díszlécek ragasztásához használjon polisztirol lapragasztót. A beépítésről további fontos információkat a termékoldalakon olvashat.

Köszönjük a csodás képeket, büszkék vagyunk arra, hogy polisztirol stukkóinkkal ismét segítettük egy egyedi elképzelés megvalósulását!

Ön milyen kiegészítőket használna a klasszikus oszlop mellé? A modernebb hatás kedvéért Ön sima felületű oszlopokat építene be? Tekintse meg oszlopburkolat kínálatunkat, hogy az Ön terve is sikeresen létrejöjjön!

Megtekintem az oszlop burkolatokat >>>

Tovább a hajlítható díszlécekhez >>>

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket