Ereszpárkány – kültéri stukkó homlokzatdíszítéshez

Kültéri stukkó

Ereszpárkány – kültéri stukkó homlokzatdíszítéshez

A homlokzatdíszítés sokféleképpen megvalósítható, az egyik legesztétikusabb eljárás az ereszpárkány kialakítása. Az ereszpárkány a homlokzat és a tető közötti részt hivatott díszíteni, mely igen fontos, hiszen ez a rész képezi a homlokzat felső keretét. Hozzon létre egy dekoratív ereszpárkányt a homlokzatdíszítés részeként kérgesített kültéri stukkóink segítségével!

Kérgesített kültéri díszléceinket polisztirolból készítjük. A homlokzati stukkók könnyűek, felületük a speciális bevonatnak köszönhetően mégis erős. A kéreganyaggal bevont kültéri stukkó ellenáll az UV-sugárzásnak és a szélsőséges időjárás hatásainak.

 

Bécs 133 homlokzati profil

 

A kültéri stukkók gyorsan és egyszerűen méretre vághatók és beépíthetők. A homlokzati profilok 2 méteres szálakban készülnek. A jobb és bal oldali végelemek méretben és mintában megegyeznek a kültéri díszléccel. A végelem a mintát a homlokzathoz vezeti, így a kültéri díszléc esztétikus lezárása valósítható meg. Az egyes kérgesített stukkó elemekkel időt spórol, hiszen a homlokzati profilokat egymás mellé kell ragasztani és a toldási hézagokat szükséges eldolgozni. Végül fesse a stukkót egy tetszőleges színű homlokzatfestékkel. A festés előtt alapozás nem szükséges! Csak vízbázisú festék használható!

 

Tető túlnyúlása ereszpárkánnyal

 

A kérgesített kültéri stukkó a modern és hagyományos homlokzatdíszítés részeként is beépíthető, hiszen a homlokzati profilokat többféle méretben és mintával kínáljuk:

 

Sopron 110 kérgesített homlokzati polisztirol, kültéri stukkó

 

Mezőtúr 125 kérgesített polisztirol léc, homlokzati díszítés

 

Pomáz 127 kérgesített polisztirol léc, homlokzati díszítés

 

Dabas 126 kérgesített polisztirol léc, homlokzati díszítés

 

Hatvan 130 kérgesített polisztirol léc, homlokzati díszítés

 

Bécs 133 kérgesített polisztirol léc, homlokzati díszítés

 

A kültéri díszlécek termékoldalain a homlokzati profil, a végelemek és a beépítéshez szükséges kellékek és rezsianyagok is megrendelhetők. A kérgesített kültéri díszléceket Ön saját kezűleg is beépítheti, ehhez beépítési videót, részletes leírást és hasznos információkat is talál oldalainkon.

Valósítsa meg homlokzatdíszítési ötleteit kültéri stukkóink segítségével! Válasszon széles kültéri stukkónk kínálatából egy impozáns látvány elérése érdekében!

Tovább a kérgesített kültéri stukkók kínálatára >>>

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket