Ablakstukkó görög oszloppal és komplett timpanonnal

Oszlopok

Ablakstukkó görög oszloppal és komplett timpanonnal

Hogy tetszett Önnek az utolsó blogban bemutatott ablakdíszítés? Ma ehhez a görög oszloppal díszített ablakstukkóhoz bemutatunk Önnek egy komplett timpanont, mellyel a kérgesített Szolnok 107-F díszléc helyett az ablak felső része díszíthető. Ezzel leegyszerűsödik a homlokzati munka. Csak a megfelelő méretet kell rendelnie. A timpanon mintája és a díszléc felépítésükben megfelelnek egymásnak. Kíváncsivá tettük?

Komplett timpanon az ablak felső díszítéséhez

Amennyiben a homlokzati stukkózást tovább egyszerűsítené, választhatja kínálatunkból a komplett timpanont az ablak felső részének díszítéséhez. A beépítésre kész, kérgesített ablakdíszt csak a tiszta, pormentes homlokzatra kell ragasztani. Nem kell méretre vágni, egymáshoz illeszteni... Csak ragasztani, középre igazítani, jól a falhoz nyomni és a homlokzat és stukkó közötti átmenetet lezárni. Önnek is tetszik az ötlet?

A következő képeken egy komplett timpanont lát, melyet a kérgesített Szolnok 107-F díszléc helyett használunk. A dekoratív minta felülről lefelé lépcsőzetesen helyezkedik el és ívek és szögletes részekből áll. Ennél a timpanonnál is a farkasfog minta a leglátványosabb elem – pontosan úgy, mint a fent említett Szolnok 107-F kültéri stukkó esetében.

 

 

 

 

Az egyenes timpanont 19 különböző szélességben kínáljuk webáruházunkban, melyet 5 cm-es lépcsőkbe soroltunk be. Így az ablak oldalainál csak elenyésző túllógás keletkezhet, melyet a szemlélő alig vesz észre. Minden ablakához kiválaszthatja tehát a helyes méretet. Szívesen készítünk Önnek szériatermékeinknél kisebb vagy nagyobb méretű timpanont, amennyiben az adott méreteket eljuttatja nekünk.

Itt találja a különböző méretű komplett, egyenes timpanonokat >>>

Kínálatunkban megtalálhatók más mintával és formával rendelkező timpanonok is. A következő timpanonformák közül választhat: csúcsos, íves és egyenes. Minden timpanonfajtát és timpanonmintát 19 különböző szélességben kínálunk. Válassza azt, mely Önnek a legjobban tetszik!

 

 

 

 

 

 

Itt juthat el a komplett timpanonok teljes kínálatához >>>

Homlokzati profil görög oszlop stílusban

Eddig a tekintélyt parancsoló, görög oszlopot mutattuk be, mely a sarokablak közepét díszíti, valamint a Szolnok 107-F homlokzati profilt, mely az ablak felső részét díszíti. A két külső oldalon hiányzik valami, ugye?

 

Ablakstukkó görög oszloppal és komplett timpanonnal

 

Kérgesített díszléc kínálatunkban is megtalálható egy görög oszlop stílusú homlokzati profil – a Debrecen 100 díszléc. A homlokzati profil mintája 3 párhuzamosan futó hosszanti mélyedésből áll.

 

Debrecen 100 kérgesített homlokzati díszléc, polisztirol stukkó

 

 

Debrecen 100 kérgesített homlokzati díszléc, polisztirol stukkó

 

A Debrecen 100 homlokzati profillal a sarokablak külső oldalait díszítettük, mely az ablakdekorációt teszi teljessé. A bordáknak köszönhetően a díszlécek pillérként ékeskednek és úgy tűnik, mintha a Szolnok 107-F homlokzati profilt a görög oszlop tartaná. Legalábbis sok ügyfelünk szerint.

 

A Debrecen 100 kültéri kérgesített profil és az egyenes timpanon találkozása

 

Itt találja a Debrecen 100 kérgesített homlokzati profilokat >>>

Amennyiben egy változatosabb ablakdíszítést részesít előnyben, tekintse meg kérgesített homlokzati profiljainkat. Itt talál különböző méretű és mintával díszített homlokzati profilokat. Amennyiben egyedi elképzelése van, küldjön egy méretekkel ellátott rajzot a kívánt stukkómintához és készítünk Önnek egy ajánlatot. Ennél egyedibb homlokzat nem létezik!

Itt juthat el a kérgesített homlokzati profilok teljes kínálatához >>>

Dísztéglák bőrhengeres mintával

Ilyen remek ablakstukkónál a ház sarkait is díszítheti stílusosan, hogy egy harmonikus és kiegyensúlyozott egészet kapjon. Ehhez webáruházunkban különböző polisztirol dísztéglák állnak rendelkezésre. A homlokzatdíszítéshez bőrhengerrel kérgesített dísztéglát használtunk.

Kváderköveink polisztirolból készülnek és polisztirollap ragasztóval bevontak. A még nedves felületet egy bőrhengerrel díszítjük. Így minden dísztégla egyedi, hiszen egyik sem ugyanolyan, mint a másik. A bevonat száradása után a kváderkő felülete úgy hat, mint az igazi, kézzel készített dísztégla, melyet a történelmi épületeknél ismerünk. A kérgesített kváderköveink ennek megfizethető, modern variációja.

 

 

 

 

 

 

Itt találja a bőrhengerrel kérgesített dísztéglákat >>>

Itt találja kváderkő kínálatunkat >>>

Balatonfűzfő 51 oldalfali díszléc keret kialakításához

Van még valami a tarsolyunkban: Az ablak alatti üres felületet egy dekoratív kerettel díszítettük és a bekeretezett felületet pasztellszínű festékkel festettük. A díszlécnek és a fal és a keretezett felület közötti színkülönbségnek köszönhetően a keret nagyon dekoratív. Jól elválik a homlokzattól és mégis illik az összképbe.

A keret elkészítéséhez a Balatonfűzfő 51 díszlécet választottuk. A minta ívekből és csúcsos részekből áll, mely felváltva rendezett. A dekoratív díszléc esztétikus kontrasztot hoz létre a görög oszlopok bordáival és az ablak felső részéhez ragasztott homlokzati profil hosszanti vájataival.

 

Mennyezeti, oldalfali díszléc Balatonfűzfő 51

 

 

Mennyezeti, oldalfali díszléc Balatonfűzfő 51 és a hozzá passzoló sarokelem beépítve

 

 

 

Az előregyártott sarokelemek, melyek méretben és mintában a Balatonfűzfő 51 díszléccel megegyeznek, megkönnyítik munkáját. A tökéletes sarkokkal készítheti el a kereteket egyszerűen és gyorsan. Próbálja ki!

Itt találja a Balatonfűzfő 51 díszlécet >>>

Amennyiben Önnek más minta jobban tetszik, nézzen körül oldalfali díszléc és mennyezeti díszléc kínálatunkban, hiszen választékunk széleskörű. Ha Ön egy remek mintát tervezett homlokzati stukkójához, készítünk Önnek egy ajánlatot. Öné a választás!

Itt juthat el az oldalfali díszlécek kínálatához >>>

 

Ablakstukkó görög oszloppal és komplett timpanonnal

 

Bordázott polisztirol oszlopburkolat kérgesítve a homlokzat díszítéséhez >>>

Ütésálló homlokzati profilok ablakkeretezéshez és párkány kialakításához >>>

Timpanon a homlokzat díszítéséhez néhány perc alatt >>>

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket