Mennyezeti rejtett led világítás díszléccel

Beltéri stukkó , LED világítás

Mennyezeti rejtett led világítás díszléccel

A mennyezeti rejtett led világítás otthonos légkört teremt és meghittséget sugároz. Otthonának még a legszolidabb, legegyszerűbb díszléccel is ízléses megjelenést kölcsönözhet. Ráadásul a mennyezeti rejtett led világítás díszléccel is kombinálható! Kifejezetten led világítás kiépítésére tervezett polisztirol díszlécekkel számtalan lehetősége van otthona helyiségeit ízlésesen díszíteni és ezzel együtt egy látványos és energiatakarékos led világítást kiépíteni! Ha szeretne egy praktikus és esztétikus led világítást díszlécekkel kialakítani, de nem tudja, hogyan is fogjon hozzá, olvassa el ezt a bejegyzést. Bemutatjuk Önnek, hogy hogyan válassza ki a megfelelő színhőmérsékletű led szalagot, melyik az alkalmas díszléc led szalaghoz és azt is, hogy milyen látványos lakberendezési ötleteket valósít hat díszlécekkel.

Milyen led szalagot válasszon holker rejtett világításhoz?

A holker, azaz a mennyezet és oldalfal találkozása, kifejezetten alkalmas rejtett világítás kialakítására. A mennyezeti szegély világítás polisztirol díszlécekkel és led szalagokkal egyszerűen kivitelezhető. A rejtett led világítás házilag is megoldható. A kimondottan holker rejtett világítás kiépítésére fejlesztett díszlécek mellett csupán a megfelelő led szalagot kell kiválasztania.

Holker rejtett világításhoz számtalan különböző teljesítményű és színű led szalag áll rendelkezésére. Webáruházunkban indirekt világításhoz választhat egyszínű led szalagok és többszínű led szalagok közül. Ha még bizonytalan benne, hogy milyen színű szegély világítás illene leginkább az Ön otthonába, olvasson tovább és tudjon meg többet a különböző színhőmérsékletű led szalagokról!

Napjainkban egyre több különböző színhőmérsékletű led szalag kapható már, így mindenkinek lehetősége van, ízléséhez és igényeihez mérten a megfelelőt kiválasztani. A különböző színeket hideg és meleg árnyalatok közé sorolják. Meleg szín például a sárga, piros, narancssárga. Hideg színek közé tartozik például a kék és a zöld is. Míg a meleg színárnyalatok klasszikus, otthonos hangulatot teremtenek, a hideg színárnyalatok inkább modern, letisztultabb enteriőrben kedveltek.

A hideg és meleg színek közötti különbséget remekül szemlélteti az alábbi kép.

 

LED világítás különböző színhőmérsékletek

 

A rejtett led világítás házilag történő kivitelezése során tehát először azt kell eldöntenie, meleg vagy inkább hideg színhőmérsékletű fény illik leginkább az aott helyiségbe. A led szalagok színhőmérséklete Kelvinben (K) van megadva,

Milyen színhőmérsékletű led szalagot válasszon mennyezeti rejtett led világításhoz?

A kereskedelmi forgalomban kapható led szalagok színhőmérséklete tehát Kelvinben van megadva. A könnyebb eligazodás végett az alábbiakban összegyűjtöttük Önnek a leggyakrabban választott színhőmérsékleteket és azok jellemzőit.

 

LED világítás 2700 K színhőmérsékletű fény

 

2700 K: a 2700 K színhőmérsékletű fényt kifejezetten kellemesnek, otthonosnak érzékeljük. Ez a színhőmérséklet nagyon hasonlít a korábbi hagyományos izzók fényéhez. Gyakran nevezik melegfehér -extrának is, hiszen korábban kevés gyártó volt, aki tudott ennyi erősen melegfehér színhőmérsékletű ledeket gyártani.

 

LED világítás 3000 K színhőmérsékletű fény

 

3000 K: a 3000 K színhőmérsékletű led szalagok szintén melegfehér fényt bocsátanak ki. Ez a klasszikus melegfehér, melyet a legtöbb privát háztartásban használnak, tulajdonképpen a melegfehér standard-szín. A melegfehér világítás ideális lehet a nappaliba vagy akár a hálószobába is.

 

LED világítás 4000 K színhőmérsékletű fény

 

4000 K: a 4000 K színhőmérsékletű led szalagot gyakran illetik a természetes vagy semleges fehér névvel, hiszen már nem egyértelműen melegfehér, de nem is hidegfehér még. A semleges fehér színű világítás nagyban növeli a koncentrációt, kimondottan világos és éles hatású. Gyakran alkalmazzák irodákban és orvosi rendelőkben is. Otthoni felhasználás során a természetes fehér világítás ideális lehet dolgozószobába vagy a hobbyszobába.

 

LED világítás 6500 K színhőmérsékletű fény

 

6500 K: a 6500 K színhőmérsékletű fény egy igen erőteljes, kimondottan világos fény, mely kevésbé otthonos, de rendkívül funkcionális. Gyakran alkalmazzák természetes fény nélküli helyiségekben.

 

Ha nem tud egyértelmű döntést hozni, hogy fehér vagy színes led világítást válasszon otthonába, javasoljuk az RGB, azaz színváltós led szalagokat. Az RGB led szalagok esetében lehetősége van hidegfehér és számtalan másik szín, például piros, kék, zöld és lila szín közül éppen a kedvéhez és hangulatához illő világítás beállítani. Ha a színek mellett melegfehér led világítást is szeretne, javasoljuk, hogy válasszon RGB-W led szalagot. Az RGB-W led szalagok ugyanis a változatos színek mellett melegfehér led világítást is biztosítanak.

 

Mennyezeti Led lámpa Győr 308/209 RGB LED

 

Design lámpa Nyíregyháza 201-970x460 RGB LED szalaggal

 

Mennyezeti LED lámpa Debrecen 304/205 meleg fehér

 

A mennyezeti rejtett led világítás színe nagy mértékben befolyásolja a hétköznapokban hangulatunkat. A led szalag kiválasztásakor vegye figyelembe, hogy milyen tevékenységeket végeznek az adott helyiségben. Gondolja végig, hol érdemes melegfehér világítást használni és hol praktikusabb egy élénk hidegfehér rejtett világítás. Esetleg a nappalit dobná fel egy színváltós led világítással?

LED szalag kínálatunkat itt tudja megtekinteni >>>

Rejtett világítás díszlécekkel

A kiválasztott színhőmérsékletű led szalagot már csak stílusosan kell elhelyeznie a mennyezet és oldalfal találkozásánál és már kész is a látványos holker rejtett világítás. Ebben lehetnek segítségére a kifejezetten rejtett világítás kiépítésére tervezett polisztirol díszlécek. A díszléc led szalaghoz egy könnyű súlyú profil polisztirolból, mely egyszerűen beépíthető. Minden rejtett világítás díszléc rendelkezik egy núttal, melybe pontosan beilleszthető a led szalag. Rejtett led díszléc számos különböző méretben és formában kapható, így szinte bármilyen rejtett világítás kialakítható stukkóprofilok segítségével. A stukkó led világításhoz egyrészt díszíti a szobát, másrészt lehetőséget ad a led szalag beépítésére is. A polisztirolból készült rejtett világítás díszléc további előnye, hogy akár szakember, azaz festő segítsége nélkül is beépíthető. Mindegyik rejtett led díszléchez számos kiegészítőelemet gyártunk, melyekkel rengetek időt és munkát spórolhat meg a beépítésnél.

Rejtett világítás díszléceink között ráadásul úgynevezett kombi léceket is megtalál, melyek a led szalag mellett led spot lámpák beépítését is lehetővé teszik. A következő 3 képen olyan ötleteket láthat, ahol a mennyezeti világításhoz led szalagok mellett led szpotokat is használtak a tulajdonosok. Mindegyik szobában az adott igényeknek megfelelően alakították ki a led szpotok számát, a közöttük lévő távolságot, valamint a világítás színét.

 

LED stukkó rejtett és közvetlen LED világítás kialakításához

 

LED stukkó rejtett és közvetlen LED világítás kialakításához

 

LED stukkó rejtett és közvetlen LED világítás kialakításához

 

Ráadásul nem csak a led fényforrások, hanem a mennyezet, az oldalfal és a díszléc színével is más-más hatást érhet el. A fenti első képen a led szpotok és led szalagot beépítésére szolgáló díszléc alsó része, valamint az oldalsó mintás része is különböző színűre lett festve. A második képen az L-profilok mellett egy további U-profil is beépítésre került. A fehérre festett falak, díszlécek és a világos bútorok igazán elegáns és stílusos összképet alkotnak. A harmadik képen a színes berendezéshez remekül illik a színváltós RGB led szalag és a stukkó led világításhoz.

Mint a fenti képeken is látszik, a polisztirol rejtett világítás díszlécek tökéletesen illenek minden enteriőrbe.

Mit gondol a következő képeken létható indirekt világításokról? Különböző stílusok, melyeknek mind megvan a maga sajátos karaktere. A mai modern stukkót ízlése szerint alakíthatja, formálhatja. Ugyanaz a rejtett világítás díszléc teljesen másként mutat két különböző otthonban. Legyen szó klasszikus lakberendezésről vagy modern belsőépítészetről, a polisztirol díszlécek számos lehetőséget kínálnak a díszítésre és a rejtett világítás kiépítésre egy lépésben.

 

Nappali lakberendezési ötletek stukkó díszléccel

 

Hálószoba dekoráció ötletek polisztirol díszléccel

 

Rejtett és direkt világítás kialakításához webáruházunkban számos különböző mintájú, méretű és formájú díszlécet talál. Nézzen körbe és kezdje el tervezni saját otthonába a mennyezeti led világítást polisztirol stukkóprofilokkal! Vannak már ötletei? Hogyan mutatna az Ön nappalijában egy praktikus és szép szép díszléc led szalaggal? Vagy esetleg a hálószobában szeretne inkább egy hangulatos, meghitt led világítást kialakítani? Netán a gyerekszobába tervez egy színes mennyezeti világítást? A lehetőségek száma határtalan. Vágjon bele és valósítsa meg kreatív ötleteit led rejtett világítással ás polisztirol díszlécekkel!

Rejtett világítás díszléceinket itt tekintheti meg >>>

Kombi díszléceinket led szalghoz és led szpothoz itt tekintheti meg >>>

Stukkólámpáinkat beépített rejtett világítással itt tekintheti meg >>>

 

Fürdőszoba dekoráció és berendezési ötletek polisztirol díszléccel

 

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket