Ablakpárkányprofil és komplett ablakpárkány – Mi a különbség?

Kültéri stukkó

Ablakpárkányprofil és komplett ablakpárkány – Mi a különbség?

Az ablakpárkány a homlokzat egyik legfontosabb eleme, melynek díszítésével a funkcionális szerepen túl esztétikai értékét is növelhetjük.

Az ablakpárkányprofilt márvány, kő vagy más típusú ablakpárkány díszítéséhez fejlesztettük ki. Az ablakpárkányprofil polisztirol alapanyagból készül, melyet egy speciális bevonattal látunk el. A bevonat védi az ablakstukkót az UV-sugárzással, a mechanikai sérülésekkel és a szélsőséges időjárás hatásaival szemben.

Kínálatunkban 3-féle mintájú párkányléc közül választhat, melyeket 2 méteres szálakban gyártunk. A kültéri stukkó igény szerint egyszerűen méretre vágható és gyorsan beépíthető. A beépítést a jobb és bal oldali végelemek könnyítik meg, melyek méretben és formában megegyeznek a polisztirol díszléccel.

 

Pécel 124 kérgesített ablakpárkányprofil

 

Komplett alumínium ablakpárkány 124

 

A komplett ablakpárkány gyártásához ugyanolyan mintával díszített kérgesített díszlécet használunk fel, ám a komplett ablakpárkányt alumíniumlemez-borítással is ellátjuk. A megadott méretben készített ablakpárkány díszítését képező ablakstukkó jobb és bal oldalai esztétikusan le vannak zárva, így az alumínium ablakpárkányt már csak a helyére kell ragasztani.

A komplett alumínium ablakpárkányt olyan ablakokhoz javasoljuk beépíteni, melyek még nem rendelkeznek ablakpárkánnyal. Szériatermékeinket 19 különböző szélességben és 3 különböző mélységben kínáljuk. Válasszon klasszikus, modern és hagyományos mintájú ablakpárkányaink közül!

Az ablakpárkányprofil és a komplett alumínium ablakpárkány beépítésének lépéseit az adott termékoldalakon találja, ahol hasznos tippekkel segítjük Önt stukkódíszítési tervei megvalósításában.

 

Dunaújváros 106-F kérgesített ablakpárkányok, párkánylécek

 

Komplett alumínium ablakpárkány 106-F

 

Megtalálta a legdekoratívabb ablakpárkányt? Válasszon hozzá ablakkeretező díszlécet és díszítőelemeket, hogy teljes legyen az ablakkeretezés!

Megtekintem az ablakpárkányprofilokat >>>

Tovább a komplett alumíniumborítású ablakpárkányokhoz >>>

Megtekintem a teljes kültéri stukkó kínálatot >>>

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket