Kültéri LED stukkó homlokzati rejtett világítás kialakításához

Kültéri stukkó , LED stukkó

Kültéri LED stukkó homlokzati rejtett világítás kialakításához

Egy modern házhomlokzat dekoratív és egyedi. A kiváló minőségű alapanyagok és kreatív ötletek felhasználásával egyedülálló homlokzatdíszítési ötletek valósíthatók meg. A kültéri LED stukkóba épített LED világítással a fények és árnyékok játéka díszíti a homlokzatot.

Homlokzati világítás kültéri LED stukkóval

Egy speciális bevonatnak köszönhetően a homlokzati stukkók kültéri használatra alkalmasak. A kültéri LED stukkó a homlokzatdíszítésben játszik nagy szerepet, valamint egy hangulatos és energiatakarékos LED világításról is gondoskodik. Ezzel a két funkcióval a homlokzat stukkódíszítését és a kültéri világítást is megoldhatja egyszerre.

A homlokzaton jól elhelyezett világítás a homlokzat legszebb oldalát emeli ki. A polisztirol stukkó önmagában is dekoratív, beépített LED világítással azonban a homlokzat látványossága lesz. Gondoljon arra, hogy egy stílusos homlokzati világítás az Ön házának értékét is növeli!

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

Kültéri LED stukkó Göldöllő 180

Az időjárásálló Gödöllő 180 kültéri stukkót kifejezetten LED homlokzati világításra fejlesztettük ki. A letisztult vonalú homlokzati profil a klasszikus és a modern stílusú homlokzathoz is jól illik. A kültéri LED stukkóban a LED szalagot az arra kialakított nútba helyezhetjük. A homlokzati stukkóba beépítettünk továbbá egy vízorrt, mely a kültéri stukkóra hulló csapadékot vezeti le. A kültéri díszléc felső oldala enyhén lejt, mely szintén a csapadék levezetését segíti. A speciális bevonatnak köszönhetően a kültéri LED stukkó erős és ütésálló. A Gödöllő 180 kültéri stukkó kiválóan alkalmas osztópárkány kialakítására is, ezzel egy dekoratív homlokzatdíszítést valósíthat meg.

Homlokzatvilágítás kültéri LED stukkóval gyorsan és egyszerűen

A Gödöllő 180 kültéri LED stukkóhoz webáruházunkban méretben és mintában azonos beépítésre kész belső és külső sarokelemeket is talál. Ezek a praktikus kiegészítőelemek megkönnyítik a beépítést, hiszen a sarkokat nem szükséges saját kezűleg megvágni. Ezen kívül a sarokelemekkel tökéletes homlokzatdíszítést valósíthat meg. Tudjon meg többet a Gödöllő 180 kültéri LED stukkóról!

Gödöllő 180 kültéri LED stukkó bal oldali külső sarok elem

Gödöllő 180 kültéri LED stukkó bal oldali belső sarok elem

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket