Így tervezze meg a led világítást a nappaliba, a hálószobába és a konyhába

Beltéri stukkó , LED világítás

Így tervezze meg a led világítást a nappaliba, a hálószobába és a konyhába

Egy hosszú nap végén az ember gyakran csak arra vágyik, hogy hazaérjen és pihenjen. Otthonunk lehetőséged ad arra, hogy kiszálljunk a mókuskerékből és feltöltődjük. Éppen ezért fontos, hogy ehhez megfelelő körülményeket teremtsük magunknak. Komfortérzetünk számos körülménytől függ. Többek között meghatározó szerepe van a hőmérsékletnek, a zajszintnek és a világításnak is. A megfelelő világítás tervezése során mindenképpen figyelembe kell vennünk, hogy melyik helyiségben milyen tevékenyégeket végzünk, mekkora fényerőre van szükségünk és ebből fakadóan milyen fényforrás a legmegfelelőbb.

Világítás tervezése: tökéletes led világítás otthon

Nem csak építkezés, hanem felújítás, modernizálás során is érdemes időt és figyelmet szentelnünk a megfelelő világítás tervezésének. A jelenlegi emelkedő energiaárak mellett kiemelten fontos, hogy takarékos LED izzókat és szalagokat használjunk. A LED fényforrások hosszú életűek, kellemes fényűek, ráadásul minden további nélkül beépíthetőek polisztirol díszlécekbe.

A led világítás kiépítésére tervezett polisztirol díszlécek pedig praktikus és esztétikus megoldást biztosítanak otthona díszítésére és világítására egyszerre.

Világítás tervezése: direkt és indirekt világítás

Annak érdekében, hogy a világítás valóban funkcionális legyen, érdemes az adott helyiségen belül a különböző világítástípusokat kombinálni.

  • Fővilágítás: a központi, úgy nevezett alapvilágítás a helyiségben. Ezt a funkciót általában egy mennyezeti lámpa tölti be. A fővilágítás kialakításához ajánlott direkt fényt használni

  • Másodlagos világítás: célzott, közvetlen világítás, mely a helyiség egy adott részét világítja meg. Mindenképpen ajánlott direkt fényt használni hozzá.

  • Hangulatvilágítás: elsősorban dekorációs céllal alkalmazott fényforrások, gyakran rejtett világításként

A ház vagy lakás világításának tervezése egy összetett feladat. A világításnak ugyanis egyrészt funkcionálisnak kell lennie, másrészt harmonizálnia kell a berendezési stílussal. A polisztirol díszlécek ebből a szempontból is igen praktikusak, hiszen mind direkt világítás, mind pedig rejtett világítás (vagy akár a kettő együttes) kialakítását is lehetővé teszik.

A LED világítás polisztirol stukkó profilokkal

- egyszerűen kivitelezhető

- kényelmesen, online megrendelhető

- energiatakarékos

- kedvező árú

Attól függően, hogy az adott helyiségben csak hangulatvilágítást vagy akár közvetlen világítás kialakítást is szeretné megvalósítani, több különböző funkciójú polisztirol díszléc közül válaszhat.

kínálatunkból.

Led rejtett világítás, Led szalag, hangulatvilágítás

 

Rejtett világítás polisztirol díszlécekkel

Esztétikus rejtett világítás kialakítását teszik lehetővé a kimondottan LED szalagok beépítésére tervezett polisztirol díszlécek. Szériatermékként több különböző méretű és stukkómintájú profilt gyártunk, melyekhez sarokelemeket is kínáunk. Az előregyártott kiegészítőelemek lehetővé teszik, hogy a LED-es díszléceket saját kezűleg is be tudja építeni.

Közvetlen fényforrás spot lámpa, led izzó használatával

 

Követlen, direkt világítás polisztirol díszlécekkel

A LED spotok beépítésére tervezett díszlécek lehetővé teszik egy adott felület közvetlen megvilágítás. Rendkívül szép és igazán praktikus megoldást nyújtanak a direkt világítás díszlécek energiatakarékos világítás kialakítására például a konyhában vagy a dolgozószobában.

Direkt fényforrás és indirekt világítás, spot izzó és LED szalag használatával

 

Rejtett világítás és direkt világítás polisztirol stukkóba építve

Amennyiben az adott helyiségben nem szeretne választani a led spotok által biztosított funkcionális direkt világítás és a led szalagok által nyújtott hangulatos indirekt világítás között, válassza a praktikus kombi led díszléceket, melyek egyszerre teszik lehetővé a led spotok és led szalagok beépítését.

Design lámpa, mennyezeti led lámpa

 

Mennyezeti led világítás stukkólámpával

Fővilágítás kialakításához ajánljuk a rendkívül látványos stukkólámpákat, melyek led világítással ellátva, beépítésre készen kaphatóak.

Világítás ötletek fürdőszobába, nappaliba, konyhába és hálószobába

A legnagyobb hiba, amit elkövethet a világítás tervezése során, hogy minden helyiségben „letudja” a világítást egy egyszerű, klasszikus mennyezti lámpával és nem veszi figyelembe a saját és családtagjai igényeit. Tény ugyanis, hogy minden helyiség más tevékenység(ek) során használjuk, ezáltal mások az igények a világítás terén is. Van, aki a hálószobában csak egy hangulatos rejtett világításra vágyik, mások szívesen olvasnak lefekvés előtt. Ahhoz, hogy otthonában komfortosan érezze magát és a világítás megfelelő legyen, a fényforrásokat az adott helyiségben végzett tevékenységekhez igazodva érdemes megválasztania.

Ha nincs még ötlete, hogyan valósítsa meg az energiatakarékos led világítást polisztirol díszlécekkel a nappaliban vagy éppen a konyhában, merítsen ötletek a következő összeállításunkból!

Fürdőszoba világítás ötletek

Összegyűjtöttünk Önnek néhány fürdőszoba világítás ötletet polisztirol díszlécekkel és led fényforrásokkal. A klasszikus stílustól kezdve a modern fürdőszobáig, több különböző irányzatban berendezett és polisztirol stukkóprofiljainkkal díszített fürdőszobát mutatunk Önnek. Gyűjtsön ötletek saját fürdőszobája világításához!

Fürdőszoba dekoráció és berendezési ötletek polisztirol díszléccel

 

Fürdőszoba

 

Fürdőszoba dekoráció és berendezési ötletek polisztirol díszléccel

 

A fürdőszoba ötleteket led világítással itt tekintheti meg >>>

Nappali világítás ötletek

Otthonunk központi helyisége, itt „zajlik az élet”. A nappalit a család összes tagja használja, pihenésre, feltöltődésre, tévénézésre vagy éppen olvasásra. Alakítsa a nappali világítását led szalagokkal és led spotokkal, valamint polisztirol stukkóval a családja igényei szerint!

Nappali lakberendezési ötletek stukkó díszléccel

 

Nappali lakberendezési ötletek stukkó díszléccel

 

Nappali lakberendezési ötletek stukkó díszléccel

 

A nappali világítás ötleteket polisztirol stukkóval itt tudja megtekinteni >>>

Hálószoba világítási ötletek

Mindenki szeretné, hogy a hálószobája berendezése tökéletes legyen: igyekszünk kényelmes és praktikus bútorokat választani és kellemes légkört teremteni. Ebben kiemelten fontos szerepe van a világításnak. Az alábbi oldalon olyan, már megvalósított hálószobaötleteket mutatunk Önnek, melyekben ügyfeleink led spotokat vagy led szalagokat és polisztirol stukkót használtak a világítás kialakításához

Hálószoba dekoráció ötletek polisztirol díszléccel

 

 

Hálószoba dekoráció ötletek polisztirol díszléccel

 

A hálószoba világítás ötleteket polisztirol stukkóval itt tudja megtekinteni >>>

Konyhai világítás tervezése

A konyhai világítás tervezése összetett feladat. Mutatunk Önnek néhány nagyon szép konyhát, melyek világításának kialakításához a tulajdonosok led fényforrásokat és stukkóprofilokat használtak fel.

Konyha dekoráció polisztirol stukkóval

 

Konyha dekoráció polisztirol stukkóval

 

Konyha dekoráció polisztirol stukkóval

 

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket