Blog

Kültéri stukkó

Homlokzatdíszítési ötletek lépésről-lépésre 3. Komplett alumínium ablakpárkány

Az ablakpárkány a homlokzat nélkülözhetetlen része, hiszen díszítő funkciója mellett a homlokzat védelméért is felelős. A homlokzati párkány kínálata rendkívül sokrétű, többféle anyag, méret és minta áll rendelkezésre a piacon. De hogyan lehet eligazodni az ablakpárkányok világában – főleg az építkezés vagy felújítás közepén? Kérem, olvasson tovább, mert ebben a bejegyzésben röviden összefoglaljuk komplett alumíniumlemez-borítású polisztirol ablakpárkányaink előnyeit.

Kültéri stukkó

Homlokzatdíszítési ötletek lépésről-lépésre 2. Kávatakarás stukkó profilokkal

A felújítás vagy építkezés során fontos az ablak- és ajtókáva szigetelése. Gondosan megtervezett polisztirol kültéri stukkó elemeinkkel ez egyszerűen teljesülhet. Olvasson tovább, hiszen megtudhatja, milyen praktikus megoldásokat nyújtanak az általunk gyártott, kiváló minőségű, polisztirol kávatakaró lécek.

Oszlopok

Oszlop ablak díszítéséhez

Az új homlokzatdíszítési ötletek utáni soha véget nem érő vadászat az építészeket állandó újdonság létrehozására ösztönzi, mint például az oszloppal díszített ablak. Egyszer az oszlop az ablakot választja szét, máskor az oszlop a ház sarkát díszíti, néha mindkettő – mint a fenti képen. A homlokzati stukkóval történő ablakdíszítés drágának tűnik. Semmi esetre sem! Ebben a blogbejegyzésben nagyszerű megoldásokat mutatunk a problémára.

Oszlopok

Oszlopfők és oszloptalpak oszlopokhoz

Hogyan mutatnának az itt megjelenített oszlopok a káprázatos oszloptalpak nélkül? Impozáns méretei ellenére fele ennyire se lennének ilyen mély benyomást keltőek! Teljesen mindegy, hogy teherhordó oszlopokról vagy dekor oszlopokról van szó. Merüljön el az oszlopok páratlan világában és megtudhatja, milyen részekből áll egy valóban dekoratív oszlop és hogyan tudja betonoszlopát polisztirol kérgesített oszlopburkolattal esztétikussá tenni.

Oszlopok

Ablakstukkó görög oszloppal és komplett timpanonnal

Hogy tetszett Önnek az utolsó blogban bemutatott ablakdíszítés? Ma ehhez a görög oszloppal díszített ablakstukkóhoz bemutatunk Önnek egy komplett timpanont, mellyel a kérgesített Szolnok 107-F díszléc helyett az ablak felső része díszíthető. Ezzel leegyszerűsödik a homlokzati munka. Csak a megfelelő méretet kell rendelnie. A timpanon mintája és a díszléc felépítésükben megfelelnek egymásnak. Kíváncsivá tettük?

Oszlopok

Ablakstukkó és sima felületű oszlopok

A görög oszlopok lenyűgözőek, de sajnos nem mindig és mindenhová illenek – mint ennél a háromrészes ablaknál. A sima felületű oszlop lényegesen jobban érvényesül, hiszen beleillik az összképbe és kiemeli az ablakstukkó szépségét. Ezen kívül a sima felületű oszlopnál Ön határozza meg, hogyan szeretné a felületet díszíteni. Ebben a blogban eláruljuk Önnek, milyen egyszerű.

LED stukkó

Így találja meg a megfelelő díszlécet LED világítás kialakításához

Kínálatunkban több, mint 60 rejtett világítás kialakítására alkalmas LED-es stukkó közül választhat. Ügyfeleink sokszor kérdezik, melyik stukkóprofilt ajánljuk otthonukhoz. Az ízlések – mint tudjuk – különbözőek. Ugyanígy minden lakás és helyiség is eltérő. Mégis van néhány tényező, mely a megfelelő LED díszléc kiválasztását határozza meg. A következőkben ezeket a szempontokat állítottuk össze. Remélhetőleg ezzel a LED világítás és díszlécek széleskörű kínálatában segítünk Önnek kiigazodni.

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket