Blog

Kültéri stukkó , Beltéri stukkó

Sokoldalú polisztirol habbetűk

Feltűnő faldíszítés, egyedi asztaldísz és színes gyerekszoba dekoráció. Jól látható utcanév és házszám, személyre szabott esküvői díszlet. A felsorolt ötleteken kívül még számos dekorációs elképzelés megvalósítható polisztirol habbetű választékunkkal beltérben és kültérben egyaránt.

Kültéri stukkó , Beltéri stukkó

Egyedi logók és cégtáblák

Azzal biztosan Ön is egyetért, hogy az első benyomás nagyon fontos. Egy üzletről sokat elárul a külső megjelenés, az igényes reklámtáblák, figyelemfelkeltő cégfeliratok vonzóvá tehetik üzlethelyiségét, irodáját. Tegye láthatóvá irodája vagy üzlete nevét és hívja fel a figyelmet üzletére! Az üzlet homlokzatának megnyerőnek, dekoratívnak és esztétikusnak kell lennie ahhoz, hogy az ügyfelek és vendégek szívesen térjenek be Önhöz. Mi segítünk ebben, elkészítjük egyedi logóját és cégtábláját polisztirolból.

Kültéri stukkó

Kültéri stukkó ereszpárkányként

A homlokzat stukkózása nagy múltra tekint vissza. Korábban az ereszpárkány kialakítása tervezést és hosszú ideig tartó kivitelezést igényelt. A munka itt nem ért véget, hiszen egy idő múlva a gipszből vagy betonból készült stukkó megrepedt, közé csapadék folyt, ami ha megfagyott, jókora károkat okozott a homlokzatdíszben. A stukkót tehát javítani, restaurálni kellett.

Kültéri stukkó

Osztópárkányok a homlokzaton

A kültéri stukkózás nem csak egy lehetőség, az építkezés vagy felújítás szerves részeként kell tekintenünk rá, hiszen a homlokzat esztétikus díszítésével kiemelhetjük az épület szépségét, egyediségét. Hogyan? Például osztópárkány beépítésével.

Kültéri stukkó

Kültéri stukkó szemöldökpárkány díszítéséhez

Az ablakkeret szemöldök része meghatározza a teljes ablakdíszítés arculatát és stílusát. A szemöldökpárkány lehet modern letisztult kialakítású vagy gazdagon díszített polisztirol kültéri stukkó. Bármely stílusra esik választása, abban biztos lehet, hogy kültéri stukkóink között megtalálja az Önnek megfelelőt.

Kültéri stukkó

Ablakpárkányprofilok

Az ablak alsó részét az ablakpárkány képezi. Használata fontos, hiszen számos funkciót tölt be. Ablakkeretezés során azonban meglévő ablakpárkány díszítésére is van lehetőség. Bemutatjuk kérgesített ablakpárkány profiljainkat, melyeket jelenlegi kő-, műanyag- vagy alumíniumpárkánya alá is beépíthet.

Kültéri stukkó

Harmonikus ajtó- és ablakkeretezés polisztirol kültéri stukkóval

A homlokzatdíszítés egy rendkívül izgalmas feladat, hiszen szabadjára engedheti fantáziáját és megvalósíthatja régóta tervezgetett ablak- és ajtódíszítési ötleteit. Az ablakkeretezés az egyik legkedveltebb módja a homlokzatdíszítésnek. Ismerje meg kültéri stukkó termékeinket, hiszen polisztirol homlokzati profiljainkat többféle méretben és mintával kínáljuk. Ezenkívül olyan megoldásokat mutatunk Önnek, melyek a beépítést is megkönnyítik.

Kültéri stukkó , Oszlopok

Távtartó saját oszlop építéséhez

Bejáratát féloszlop díszítéssel tenné szembetűnővé? Különálló oszlopot szeretne teraszára vagy nappalijába? Egyedi oszlop dekorációra van szüksége, melyet használhat akár beltérben vagy kültérben, és igény szerint máshová is helyezhet? A következőkben megmutatjuk Önnek, hogyan valósíthatja meg a felsorolt ötleteket.

Kültéri stukkó , Oszlopok

Kérgesített oszloptalp

A kültéri oszlop burkolása látszólag bonyolult feladatnak tűnhet, ám kültéri polisztirol oszlop burkolat elemeinkkel mindez gyerekjáték. Burkolja oszlopát kérgesített oszloptalp elemeinkkel, hogy dekoratív és időjárásálló oszlopdíszítést hozhasson létre!

Kültéri stukkó , Oszlopok

Kérgesített oszlopfő

Oszlopa burkolásához oszlopfő elemeket szeretne? Szívesen emlékezik vissza a kirándulások alkalmával megcsodált oszlopok oszlopfőire? Az élményt most szó szerint otthonába viheti! Az oszlopok felső részének díszítéséhez polisztirolból gyártott oszlopfőket kínálunk. Bejegyzésünkből megtudhatja, mely előnyöket nyújtják Önnek kérgesített oszlopfőink.

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket