Blog

LED világítás

LED panelek, LED izzók

A LED panelek és LED szpotok a legmodernebb világítástechnikai eszközök közé tartoznak, hiszen energiatakarékosak, hosszú élettartamúak és hőtermelésük is elenyésző. Ezen kiváló tulajdonságaiknak köszönhetően a LED panelek és LED spotok alkalmasak polisztirol díszléceinkbe és polisztirol LED profiljainkba történő beépítésre.

LED világítás

LED alumínium profilok

LED szalaggal való LED világítás kiépítése nem csak a mennyezet és az oldalfal találkozásánál történhet. Előfordul, hogy Ön a konyhai pult közeli megvilágítását, a sötét folyosó éjszakai láthatóságát oldaná meg vagy üzlete logóját szeretné kiemelni rejtett világítással. Ismerje meg kérem alumínium profiljainkat, melyek kedvező mechanikai sajátosságainak – könnyű súlyának és erős anyagának – köszönhetően falba, mennyezetre, padlóba és bútorokba történő beépítésre is alkalmasak.

LED stukkó

Plexiléc rejtett LED világításhoz

A rejtett világítás kialakításához szükség van polisztirol LED-es stukkóra, LED szalagra és az ahhoz tartozó kellékekre is. Új fejlesztésű PLEXI PLUS nevű plexilécünk rendkívül hasznos kiegészítője a LED stukkóknak, a következő sorokból kiderül, miért.

Beltéri stukkó , LED stukkó

Karnistámasz megoldások rejtett világítás kiépítésére alkalmas LED stukkók esetén 3.

A rejtett világítás kialakításánál az előző bejegyzésekben tisztáztunk néhány fontos kérdést, pl. azt, hogyan alakíthat ki egyenes vonalban indirekt világítást a függönysínnel felszerelt falon. Most arra a lényeges témakörre világítunk rá, hogyan építheti be Ön az oldalfali LED-es lécet a függönysínek elé.

Beltéri stukkó , LED stukkó

Karnistámasz megoldások rejtett világítás kiépítésére alkalmas LED stukkók esetén 2.

A rejtett világítás kialakításához többféle polisztirol díszlécet kínálunk. Számos stílus, minta és méret közül választhat webáruházunkban. Ebben a bejegyzésben azt mutatjuk meg Önnek, hogyan tudja a függönysínnel felszerelt falon a LED világítást egy vonalban elvezetni. Az eredmény egy letisztult és kellemes hangulatvilágítás.

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket