Blog

Kültéri stukkó

Modern homlokzat díszítés klinker tégla burkolattal és ütésálló, polisztirol, kültéri stukkóval

Egy ízléses és látványos városkép kialakításának meghatározó eleme az egyes ingatlanok, lakóházak és középületek homlokzata. Sok településen szigorú előírások szabályozzák, milyen stílusban, hogyan alakítható ki a homlokzat díszítés. Óvárosi, központi városrészeken gyakran megköveteli a várostervezés a klasszikus stílusú homlokzatdíszeket vagy éppen a klinker téglából készült homlokzatburkolatot. A klasszikus elemek azonban egyáltalán nem zárják ki egy modern homlokzat kialakítását, sőt! Némi kreativitással és a megfelelő homlokzatdíszítő termékekkel, például polisztirolból készült, ütésálló kültéri stukkóval könnyedén kivitelezhető egy esztétikus, hőszigetelt és egyben korszerű homlokzat kialakítása. Nézzünk is meg részletesen egy konkrét példát.

Kültéri stukkó

Homlokzat felújítás kültéri stukkóval

A homlokzat felújítását megterhelő kiadás és körülményes munka helyett tekintheti egy költséghatékonyan kivitelezhető kreatív projektnek is. Hogyan? Polisztirol kültéri stukkóval! Napjainkban a modern stukkó és a hozzá illő, előregyártott kiegészítőelemek polisztirolból készülnek, könnyű súlyúak és egyszerűen beépíthetőek akár szakember segítsége nélkül is. Ráadásul a homlokzat felújítása polisztirol kültéri stukkóval alacsony költségvetésből megvalósítható, hiszen lehetősége van a homlokzatdíszeket közvetlenül a gyártótól megvásárolni. A kültéri stukkó széles méret – és mintaválasztéka lehetővé teszi, hogy háza homlokzatát ízlésének megfelelően, akár teljesen egyedi stílusban díszítse! Kíváncsivá tettük? Ebben a cikkben olvashatja a részleteket.

Beltéri stukkó , LED világítás

Így alakíthatja ki a mennyezeti rejtett LED világítást saját igényeire szabva

Köztudott, hogy a fenntarthatóság és energiatakarékosság jegyében napjainkban már csak LED fényforrásokat érdemes használni otthonunk mennyezeti világításának kialakításához. Az alacsony energiafelhasználás, a nagy hatásfok és a hosszú élettartam csupán csak néhány a LED lámpák előnyei közül. Nem mindegy azonban, hogy hova, hogyan és milyen LED világítást épít ki. Ahhoz, hogy a maximumot hozza ki a LED világításból, nem csak a fényforrásnak, de a fogadó felületnek is alkalmasnak kell lennie egy esztétikus és praktikus mennyezeti világításhoz. A LED stukkót éppen erre a célra fejlesztettük ki! Polisztirol díszlécek széles választákát kínáljuk, melyek LED szalag és/vagy LED spotok beépítésére alkalmasak. A LED stukkó lehetővé teszi, hogy a mennyezeti rejtett LED világítást saját igényeire szabja. Nem tudja még, hogy hogyan kezdjen hozzá a mennyezeti rejtett LED világítás tervezéséhez vagy éppen melyik LED stukkót érdemes választania? Ebben a cikkben részletesen bemutatjuk a LED díszlécek kínálta lehetőségeket!

Beltéri stukkó , LED világítás

Hogyan növelheti ingatlana értékét polisztirol stukkóval?

A fali és mennyezeti stukkót már az ókorban is előszeretettel használták kültéri és beltéri épületdíszítéshez. Az idő múlásával változott ugyan a minta és forma, de maga a stukkó mindvégig kedvelt díszítőelem maradt. A technológia fejlődésével már olyan anyagból is készület stukkó, mely megfizethető áron beszerezhető. A polisztirol stukkó ára a gipsz stukkóhoz képest sokkal kedvezőbb. A polisztirol stukkó további előnye, hogy rendkívül széles választékot nyújt beltéri épületdíszítéshez, legyen szó oldalfal vagy mennyezet díszítéséről. Melyik fali stukkót válassza? Hogyan kombináljon különböző mennyezeti stukkó díszléceket? Ehhez adunk tippeket és ötleteket ebben a cikkben.

Beltéri stukkó

5 lélegzetelállító lakberendezési ötlet alacsony költségvetésből hungarocell stukkóval

Szeretne otthonának új, modern megjelenést adni anélkül, hogy vagyonokat kellene költenie? Nem akarja a felújítás közben hónapokon át kerülgetni a festőket és a burkolókat? Ebben a cikkben olyan lakberendezési ötleteket mutatunk be Önnek, melyeket könnyedén megvalósíthat szakember segítsége nélkül is. Csupán néhány jó ötletre, stílusos kiegészítőkre és a megfelelő hungarocell stukkóra van szüksége. A hungarocell stukkó ára igen kedvező, hiszen közvetlenül a gyártótól tudja megvásárolni. A modern stukkó ma már polisztirolból készül és számos különböző formában kapható. A díszlécek számtalan lehetőséget kínálnak kreatív ötletei és lakberendezési elképzelései megvalósításához.

Beltéri stukkó , LED stukkó , LED világítás

Mennyezeti dekor világítás led stukkóval

Rég elmúltak már azok az idők, amikor egy helyiség világítását egyetlen, jellegtelen mennyezeti lámpával „letudta” az ember. Napjainkban már köztudott, hogy a világítás nem csak funkcionális kell legyen, hanem jelentős szerepet tölt be otthonunk megjelenésében és közérzetünkre is hatással van. A semmitmondó, hétköznapi megoldások helyett a tulajdonosok ma már inkább egyedi és ízléses megoldásokat keresnek. Éppen ezért egyre nagyobb az igény, hogy a mennyezeti dekor világítás praktikus és esztétikus is legyen egyszerre. A mai, rohamtempóban emelkedő energiaárak mellett továbbá kiemelten fontos, hogy a mennyezeti világítás fenntartható és energiatakarékos legyen. A modern led stukkó minden kritériumnak megfelel, hiszen számos formában, különböző világítástípusok kivitelezéséhez kapható. A legkedveltebb led stukkó a díszléc indirekt világításhoz, de választhat akár led spotok beépítésére alkalmas díszlécet vagy komplett stukkó lámpát is. A polisztirolból készült rejtett világítás díszlécekbe könnyedén építhető be energiatakarékos led szalag vagy led spot izzó. Nem ismeri a led stukkó nyújtotta lehetőségeket? Semmi gond, ebben a cikkben részletesen bemutatjuk Önnek, hogyan valósítható meg egy alacsony fogyasztású és látványos mennyezeti dekor világítás led stukkóval.

Beltéri stukkó , LED világítás

Kreatív lakberendezés: mennyezeti rejtett led világítás díszléccel

Építkezés vagy felújítás során minden tulajdonos törekszik arra, hogy otthonát ízlésének és életvitelének megfelelően rendezze be. Komfortérzetünk kialakításában a falszínek és bútorok mellett kifejezetten nagy szerepet játszik a fény és a világítás. Egyáltalán nem mindegy, hova és milyen fényforrások kerülnek. A praktikusság mellett ma már alapvető, hogy a világítás esztétikailag is megfeleljen elvárásainknak. A kreatív lakberendezéshez csupán néhány jó ötletre és a megfelelő termékekre van szüksége. Legyen szó modern vagy klasszikus enteriőrről, a mennyezeti rejtett led világítás díszléccel, biztosan jó választás, hogy újjávarázsolja otthonát. A polisztirol led stukkó ugyanis számos különböző méretben és mintával kapható, ráadásul igen kedvező áron.

Beltéri stukkó

Energiatakarékos és egyszerűen beépíthető rejtett világítás modern díszlécekkel

A rejtett világítás otthonunkban kellemes, meghitt légkört teremt. Amennyiben a LED szalagokat polisztirol stukkó díszlécekbe építi be, a hangulatos világítást és modern stukkó dekort ötvözheti. A modern technikának köszönhetően ugyanis az energiatakarékos LED szalagok és LED spot izzók beépíthetőek polisztirol stukkó díszlécekbe, mivel csak minimális hőt termelnek. A modern díszléc és LED fényforrások kombinációja számtalan lehetőséget kínál Önnek otthona esztétikus díszítésére, valamint egy praktikus és energiatakarékos világítás kialakítására.

Beltéri stukkó , LED világítás

Mennyezeti rejtett led világítás díszléccel

A mennyezeti rejtett led világítás otthonos légkört teremt és meghittséget sugároz. Otthonának még a legszolidabb, legegyszerűbb díszléccel is ízléses megjelenést kölcsönözhet. Ráadásul a mennyezeti rejtett led világítás díszléccel is kombinálható! Kifejezetten led világítás kiépítésére tervezett polisztirol díszlécekkel számtalan lehetősége van otthona helyiségeit ízlésesen díszíteni és ezzel együtt egy látványos és energiatakarékos led világítást kiépíteni! Ha szeretne egy praktikus és esztétikus led világítást díszlécekkel kialakítani, de nem tudja, hogyan is fogjon hozzá, olvassa el ezt a bejegyzést. Bemutatjuk Önnek, hogy hogyan válassza ki a megfelelő színhőmérsékletű led szalagot, melyik az alkalmas díszléc led szalaghoz és azt is, hogy milyen látványos lakberendezési ötleteket valósít hat díszlécekkel.

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket