Üdvözöljük!

Közvetlen fényforrás spot lámpa, led izzó használatával

Közvetlen fényforrás spot lámpa, led izzó használatával

Led izzó alkalmazása, azaz spot lámpa, mint beltéri világítás lehetőségei napjainkban

A spot lámpa megfelelő alkalmazásával egy koncentrált jól irányított fényt állítunk elő, ennek a fénynek köszönhetően egy nagyon jól megvilágított területet kapunk. A Led spot használata óriási energia megtakarítást eredményez direktvilágítás kialakításánál.

Led izzó és így a Led spot minimális a hőt termel és mi ezt a nagyon fontos tulajdonságát használjuk ki.

Ezen a kategória oldalunkon a Led spot beépítéséhez talál könnyen kivitelezhető megoldásokat.
Kérem, nézze meg a Led világítás, azaz a spot lámpa beépítésről készített videónkat, fényforrás választásához használja világítás tervezés kalkulátorunkat.


 

Led izzó alkalmazása, azaz spot lámpa, mint beltéri világítás lehetőségei napjainkban

Több mint stukkó! Díszítés és funkció egyben!

Ön webáruházunkban többet kap mint egy stukkóléc, egy rendszert, beépítésre kész komplett stukkóelemeket kap a pénzéért.

Ebben a videóban megmutatjuk, hogyan és miben segítik termékeink Önt beltéri stukkódíszítési tervei megvalósításában:

- ötleteket meríthet, tervezhet szabadon

- biztos lehet a kivitelezés végeredményben, az Ön tervei valósulnak meg

- időt takarít meg a kivitelezés során, a beépítésre kész előregyártott elemekkel

- pénzt takarít meg, miközben elkerüli a helyszíni barkácsolást

Most kérem nézze meg a videót és hasznosítsa mind azt az előnyt amit termékeink biztosítanak Önnek!

Kérem tekintse meg 1 perces vidónkat, ahol bepillantást nyerhet a gyors és könnyű munkálatokról illetve a végeredményről.

Videóinkhoz hanganyag is társul. Kérem, hallgassa végig!

 

Direkt világítás spot izzó és indirekt világítás, hangulatvilágítás Led szalag beépítésével 

Közvetlen fényforrás spot lámpa, led izzó használatávalKözvetlen fényforrás spot lámpa, led izzó használatávalKözvetlen fényforrás spot lámpa, led izzó használatávalKözvetlen fényforrás spot lámpa, led izzó használatávalKözvetlen fényforrás spot lámpa, led izzó használatávalKözvetlen fényforrás spot lámpa, led izzó használatávalKözvetlen fényforrás spot lámpa, led izzó használatával

Új Led spot

Közvetlen fényforrás spot lámpa, LED-izzó használatával, beltéri világítás kiépítése

A LED izzó korunk nagy találmánya, a világítástechnika fejlődésének köszönhetően számtalan lehetőséget kínál Önnek beltéri világítás kiépítésére.
A LED izzó számtalan formában megjelenik a gyártók kínálatában ezért a világítástechnika korlátlan lehetőséget biztosít Önnek a világítás tervezés területén. A LED világítás kiépítésének lehetőségei közül, most az egyik legkedveltebb fényforrás a spot lámpa, pontosabban a LED spot lámpa alkalmazásának lehetőségeiről és a LED spot nyújtotta számtalan előnyeiről szeretnék információt adni.

LED-spot lámpa

A LED-izzó számtalan kialakítási módot tesz lehetővé, közülük az egyik legkedveltebb fényforrás a LED spotlámpa, mely számtalan előnyt biztosít az Ön számára is.
Spot lámpa fényforrás alkalmazása bárhol megvalósítható, így kitűnő választás a konyhai LED világítás, a fürdőszoba világítás, fürdőszoba tükör világítás, de a LED világítás nappaliba is meg fogja állni a helyét.

Kérem kattintson a képekre a nagyításhoz!

Mennyezeti spot lámpaMennyezeti világításSpot lámpa, direkt fényLed, spot világítás

Konyhai világítás LED spot izzó használatával, LED díszléc beépíthetőséggel

A konyhai világítás kiépítésében is számtalan lehetőséget kínál a LED spot izzó használata. Így a konyhapult, de akár az előkészítő asztal vagy az étkezőasztal is remek fényt kap a LED-lámpák fényétől. Ezzel pedig nemcsak magas minőségű fényt, hanem kellemes hangulatot is teremthetünk a konyhában. Ebből kifolyólag ezeket a mennyezeti világítás profilokat 400 mm-es szélességben gyártotjuk le, ugyanis egy átlagos konyhapult 600 mm mélységű. Amennyiben a stukkót beépíti, a spot lámpák elhelyezésének felülete pontosan a munkapult felületének közepére esik. A spotok száma és elhelyezkedés pedig az Ön igényeitől függ.

konyhai világításkonyhai led világításLed spotlámpa

 

Fürdőszoba világítás, azaz fürdőszoba lámpa kiépítése LED stukkó segítségével

Akár fürdőszobai világítás is készülhet, stukkó mennyezeti LED-lámpa használatával. Ebben az esetben a LED-lámpa, LED spot használatával fő világításnak, design lámpának beépítve pedig, az RGB Led szalag  igénybevételével lesz rendkívül mutatós és hangulatos a helyiség. Ráadásul a színes LED-szalagnak köszönhetően Ön a fényterápia nyújtotta előnyöket is élvezheti.
Így reggel élénkítő, míg este nyugtató fények közepette végezheti el fürdőszobai teendőit.

Tovább a kombinált spot és LED szalag világítás díszlécekhez >>>

fürdőszoba világításfürdőszoba lámpaled világítás fürdőszobábaled lámpák

Led világítás fürdőszobába, fürdőszobai tükör világítás kiépítése egyszerűen LED díszléc alkalmazásával

A fürdőszobai tükör világítás igazán verhetetlen és fantasztikus lehetőséget kínál Önnek stukkóink segítségével. A LED-izzók beépítését könnyedén megoldhatja Led díszléc használatával.

Bátran nézelődjön LED-áruházunkban, válogasson kedvére, hiszen bármelyik LED-világítás mellett is dönt, abban biztos lehet, hogy egy rendkívül energiatakarékos és hatékony fényforrást választ, mely ráadásul roppant hangulatossá varázsolja otthonát!

fürdőszoba tükör világításled világítás fürdőszobába

Nappaliban is jelentősen hasznos és hatékony megvilágítási mód a LED spot lámpa. Segítégével nem kell a nappaliban található fő világítást használnia, hiszen irányított fénnyel kialakíthat például egy olvasó- vagy dolgozósarkot, tehát felesleges az egész szobát megvilágítania. Akkor is a segítségére lesz a LED-spot lámpa, ha egy szobrot, festményt vagy bármilyen egyéb tárgyat szeretne világítással kiemelni.

Led világítás szobábaLed világítás nappaliba

 
 

Spot világítás kiépítése


Amennyiben már egy korábban meglévő holkerléc mellé szeretné kiépíteni spot világítását, nem kell újra stukkóznia az egész helyiséget. Elegendő az Ön számára megfelelő szélességű U alakú profilunkat választania, mint például: a Kecskemét 300, a Miskolc 301 vagy a Pécs 310.

Beépítésük nem tér el a többi spot világítás kiépítésére szolgáló profiljainktól. Önnek csupán annyi a teendője, hogy beépítés után a helyiségben használt mintázatú díszléccel futtassa körbe az U alakú profil oldalát. Ezáltal az Ön ízlésének megfelelő, a helyiséghez harmonizáló mennyezeti stukkó lámpát alakíthat ki.


A spot lámpák számát, a helyiség funkciója függvényében könnyedén és gyorsan kiszámolhatja, a honlapunkon található kalkulátor segítségével.

Mennyezeti spot lámpa profiljaink beépítését kérem tekintse meg képgalériánkban és videónkon >>>


Kérem kattintson a képre a nagyításhoz! 

spot világítás beépítésspot stukkó beépítéscsatlakozó elemek használataelemek illesztésebeépítésmennyezeti stukkó elemeinek illesztésespot mennyezeti lámpa beépítéskonyhai spot világítás beépítésemennyezeti spot világítás beépítésprofilsimító használatamennyezeti spot világítás konyhakonyhai spot világítás beépítvekonyhai spot világításmennyezeti ledes spot lampaspot világítás íves megoldással konyhai megvilágítás
 


Polisztirol díszléc, direkt fény kiépítéséhez Dombóvár 400+14  Polisztirol stukkó, spot lámpa kiépítéséhez Érd 400+10  Mennyezeti díszléc spot izzó, világítástechnika kiépítéséhez Abony 400+21
mennyezeti-vilagitas polisztirol-stukko polisztirol_diszlec_spot_lampa
spot_lampa_mennyezet_vilagitas vilagitas_tervezes_led_spot spot_izzo_led_vilagitas_szobaba

 


Profilsimító használatának fontosságára hívnám fel a figyelmét.

Az elemek illesztése után a felesleges ragasztót használatával könnyedén eltávolíthatjuk a stukkóról mielőtt az megkötne, hiszen a stukkó ragasztó nehezen csiszolható.


Ha a kivitelezést nem Ön, hanem szakember végzi, győződjön meg arról, hogy az elemek illesztése ragasztóval történjen ne pedig glettel, hiszen az épületek "élnek, lélegeznek", folyamatos mozogásban vannak. A glettanyag egy merev, masszív anyag, mely stukkó ragasztásra alkalmatlan. Ha mégis ezzel az anyaggal történik az elemek illesztése, ragasztása, az épület mozgásakor a glett megreped, kiesik.


Kérem kattintson a képre a nagyításhoz!

Mennyezet világítás kiépítésevilágítás kiépítésemennyezeti világítás kiépítési folyamatalámpatest illesztéslámpatest felhelyezésepolisztirol lámpaelemek illesztéseled lámpák helyének kimérésespot izzok behelyezeseÖsszekötésvégelem felhelyezésespot lámpák behelyezésemennyezeti világítás spot izzókkal

 

Három legkedveltebb széria termékünkből talál mennyezet világításra szolgáló elemeket. A következő profilok lehetővé teszik, hogy a fal mentén benyúló világítást, úgynevezett spot lámpa szigeteket készíthessen.

Amennyiben Önnek másik mintázatú stukkó tetszik, megoldást jelentenek az U alakú profiljaink. Beépítésük nem tér el a többi spot világítás kiépítésére szolgáló profiljainktól. Önnek csupán annyi a teendője, hogy beépítés után a helyiségben használt mintázatú díszléccel futtassa körbe az U alakú profil oldalát. Ezáltal az Ön ízlésének megfelelő, a helyiséghez harmonizáló mennyezeti stukkó lámpát alakíthat ki.

Számos kiegészítő elemet, több fajta végelemet kínálunk Önnek, válassza ki az ízlésének megfelelő profilokat.


Mennyezeti stukkó profil Dombóvár 400+2x14  Mennyezeti spot lámpa Érd 400+2x10 Mennyezeti led spot lámpa Abony 400+2x21
polisztirol_stukko_konyhai_vilagitas spot_lampak_ledes_spot_izzokkal ledes_spot_stukko_direkt_feny_kiepitesehez
stukko_lampa_ledes_spot_izzokkal direkt_vilagitas_spot_izzo_segitsegevel spot_lampa_spot_vilagitas_szobaba

 


Képgalériánkban megtekintheti a mennyezeti stukkók szakszerű felhelyezését, a csatlakózó elemek használatát és fontos szerepét.
Ne aggódjon, a polisztirol díszlécek beépítése miatt, hiszen a profilokhoz milliméter pontosan passzoló kiegészítő elemeket is megtalálja kínálatunkban, az Ön ízlésének megfelelő formában és méretben.

Kérem kattintson a képre nagyításhoz!

  Direkt világítás profil helytelen felhelyezéseCsatlakozó elemek ragasztásaStukkó csatlakozó elemei, polisztirol elemek ragasztásaPolisztirol stukkó ragasztása Direkt világítás profil helyes felhelyezéseStukkó toldó elem ragasztása


 Kérem kattintson a képre a nagyításhoz!

 Erősítő háló használataErősítő háló, spot lámpaSpot fényforrás, Led lámpa

A spot lámpák számát, a helyiség funkciója függvényében könnyedén és gyorsan kiszámolhatja, a honlapunkon található kalkulátor segítségével.

Kiszámolom a szükséges spot lámpák számát a kalkulátor segítségével >>>

Kérem kattintson a képre a nagyításhoz!

 Led spot lámpa beépítéseSpot lámpatest beillesztéseSpot lámpa vezetékek kapcsolásaSpot izzó, gu-10 foglalatLed spot izzó beszereléseLed-es spot lámpákLed spot izzóLed spot lámpa beépítése polisztirol stukkóba

 


Célom, hogy Ön kellőképpen tájékozott legyen és megkapjon tőlem minden tudást és segítséget amit a stukkó és LED világítás kiépítéséhez nélkülözhetetlen. Szeretném, hogy magabiztosan valósítsa meg kivitelezését és hosszú éveken át büszke legyen munkájára.

Kérem tekintse meg videóinkat, ahol számos beépítési tanácsot és tippet kaphat a tökéletes végeredmény elérése érdekében. Hiszen az Ön sikere a mi sikerünk is.

 

Kérem kattintson a képre a nagyításhoz!

Mennyezeti világítás, led szalag, spot izzóLed szalag, spot izzó, kombinált megvilágításSpot lámpa, led lámpa, mennyezet világításDirekt fény és indirekt fényforrásRejtett világítás díszléc, spot izzó fényévelLed-es spot világítástechnikaSpot fény

 

 Spot mennyezetvilágítás polisztirol díszléc Kecskemét 300

Stukkó profil indirekt fény, direkt világítás kialakításához Miskolc 301

Stukkó profil spot világítás, led szalag kiépítéséhez Pécs 310

direkt_vilagitas_stukko_vilagitas_kecskemet mennyezeti_direkt_feny_indirekt_vilagitas_kialakitasa polisztirol-stukko-vilagitas-kialakitasahoz

 led_vilagitas_diszlec indirekt_megvilagitas

led_spot_lampa

  

led_vilagitas_spot_lampaled_szalag_vilagitas_indirekt_fenypolisztirol_led_lampa_direkt_es_indirekt_fenyA weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ. A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket.