Üdvözöljük!

Kültéri Stukkó

Homlokzatdíszítés, kültéri díszléc azaz kültéri stukkó beépítésével

Épületeink homlokzatdíszítése nagyon fontos feladat!
Nagy lehetőség Önnek saját ízlésének, egyéniségének a kifejezésére, ugyanakkor az Ön felelőssége is, hogy mit hagy meg az utókornak.

Hasznos_info

Homlokzatdíszítés, kültéri díszléc azaz kültéri stukkó beépítésével

Kérem, tekintse meg homlokzatdíszítés videónkat, melyben bemutatjuk az ablak stukkó, ablakpárkány, kültéri díszléc beépítését.

Videóinkhoz hanganyag is társul. Kérem, hallgassa végig!

A fenti 3+1 videóban lépésről lépésre mutajuk be Önnek, homlokzatdíszítés menetét kültéri stukkó és homlokzati díszítőelemek beépítését. A kültéri stukkó és kültéri díszléc extrudált kemény polisztirolhabból (XPS) készül; majd a hungarocell díszlécek és homlokzati elemeket, üzemünkben több rétegben kérgesítjük. A műgyanta és kvarchomok bevonatnak köszönhető, hogy a homlokzati díszek, a hungerocell díszlécek és kültéri stukkók ellenállóak az időjárás viszontagságai, valamint a mechanikai sérülésekkel szemben. A kültéri dekorációként használt díszlécek és homlokzati díszítőelemek további óriási előnye, hogy a felhasznált alapanyagnak és az említett műgyanta-homok-bevonatnak köszönhetően megakadályozzák az ablakok körüli hőhidak kialakulását. Ráadásul, ahogyan videóinkon is látja, a komplett homlokzati stukkók szakember segítsége nélkül is könnyedén, percek alatt beépíthetőek.

Rövid összefoglaló a fenti 3+1 kültéri polisztirol díszítőelemek, kültéri stukkó felrakás bemutató videóhoz, amennyiben nincs lehetősége meghallgatni a videó hanganyagát:

1. videó: kültéri ablak stukkó beépítése

Ablak stukkó

Az 1. videóban lépésről lépésre mutatjuk be, hogyan tudja Ön is percek alatt sajátkezűleg beépíteni méretre gyártott ablak stukkóinkat és kültéri díszléceinket. Önnek csupán le kell mérnie az ablákkáva magasságát és szélességét. A méretre gyárott komplett kültéri ablak stukkót csupán fel kell ragasztania a homlokzatra. A káva jobb és bal oldára szánt homlozati díszlécet pedig egy apró fogazatú fűrész és egy gérláda segítségével könnyedén mértere vághatja, majd Mester stukkóragazstó segítségével felragaszthatja háza homlokzatára.

Komplett ablak stukkóinkat a kávaszélesség alapján alkategóriákba csoportosítottuk, hogy Ön könnyebben megtalálja a háza homlokzatához méretben és mintában leginkább illő kültéri stukkót.

  1. Kérem, először válassza ki a megfelelő kávaszélességet. Kínálatunkban Komplett ablak stukkóinkat 570 és 1520 mm közötti kávaszélességhez kínáljuk szériatermékként 5 centiméteres méretlépcsőkben.
  2. A kávaszélesség kiválasztása után az alkategóriában a kérgesített homlokzati díszeket 3 formában  - íves, háromszög és egyenes alakban - is megtalálja kültéri stukkó kínálatunkban, több különböző mintázattal.

A kiválasztott ablak stukkó termékoldalán további, méretben és mintázatban passzoló, kültéri stukkót és díszlécet talál társított termékként - így Önnek nem kell keresgélnie a webáruházban, meliyk termékek illenek össze.

Kérem tekintse meg komplett ablak stukkóinkat >>

2. videó: ablakdíszítés komplett ablakpárkány beépítésével

Ablakpárkány

A 2. videóban részletesen megmutajuk, hogyan gyártjuk komplett ablakpárkányainkat: az extrudált polisztirolból gyártott párkányt élvédővel és üveghálóval látjuk el, ezzel is biztosítva az ablakpárkány stabilitását. Annak érdekében, hogy az ablakpárkány mechanikai sérülésekkel és az időjárás viszontagságaival szemben is hosszú távon ellenálló legyen, a párkányokat több rétegben műgyantával és kvarchomokkal kérgesítjük. A méretre gyárott komplett ablakpárkány az alapos tervezésnek és átgondolt kivitelezésnek köszönhetően percek alatt beépíthető. Beépítés után a párkány egyvízbázisú festékkel a kívánt színre festhető.

Annak érdekében, hogy Ön könnyebben eligazodjon kültéri stukkó kínálatunkban, az ablakpárkányokat méret szerint alkategóriákba csoportosítottuk.

  1. Kérem, először válassza ki a megfelelő kávaszélességet. Kínálatunkban 570 és 1520 mm közötti kávaszélességhez illő ablakpárkányokat talál szériatermékként.
  2. A kávaszélesség kiválasztása után az alkategóriában 4 különbözű mintájú ablakpárkányt talál, mindegyiket 3 külonböző kávamélységgel.

A kiválasztott ablakpárkány termékoldalán további, méretben és mintázatban passzoló, kültéri stukkót és díszlécet talál társított termékként - így Önnek nem kell keresgélnie a webáruházban, meliyk termékek illenek össze.

Kérem tekintse meg komplett ablakpárkányainkat >>

3. videó: kávatakarás és homlokzatdíszítés egy lépésben ablak díszléc, ajtó díszléc, L-profilokkal

Kültéri díszléc

3. videónkon a kávatakarós kültéri díszlécek beépítését látja. A ablakkáva lemérést követően a L-formájú kültéri díszlécet egy gérláda és fűrész segtíségével könnyedén méretre szabhatja. Ezután a kültéri stukkót csak be kell ragasztania Mester stukkóragasztóval a kávába, így a stukkó beépítése pillanatok alatt elvégezhető. Az L-formának köszönhetően ezzel a kültér idíszléccel egy lépésben tudja díszíteni körbe az ablakot és egyben a kávát is. A kávatakarásra alkalmas kültéri díszléc beépítésével így Ön megspórolja a káva vakolásához szükséges időt és befektetett munkát.

Az átláthatóság és gyorsabb tájékozódás érdekében a kávatakaráshoz való kültéri stukkókat kávamélység szerint alkategóriákba soroltuk. Kávatakarós kültéri díszléceinket  95-205 mm közötti kávamélységhez kínáljuk 3 különböző mintázattal szériatermékként.  A kiválasztott kültéri díszléc termékoldalán további, méretben és mintázatban az L-profilhoz pontosan illő kültéri stukkókat is talál társított temrékként.

Kérem tekintse meg az ablakdíszléc, ajtó díszléc, L-profilokat >>

4. videó: homlokzatdíszítés kültéri stukkóval és homlokzati díszítőelemekkel

kültéri stukkó
4. videónkban megmutatjuk, hogy adhat háza homlokzatának egyedi megjelenést, ha a hungarocell díszléceket további kültéri díszítőelemeikkel, sordíszekkel kombinálja. Ezeket a homlokzati díszeteket társított termékként a fent kiválasztott ablakstukkók és ablakpárkányok termékoldalán találja. Válassza ki háza homlkozatához és az Ön ízléséhez leginkább illő homlkozati díszítőelemeket!
Hasznos_info

Oszlopdekoráció készítése oszloptesttel, oszlopfővel és oszloptalppal

2 rövid videónkban 3 perc alatt 2 megoldást is mutatunk oszlopdekorációra.
Videóinkhoz hanganyag is társul. Kérem, hallgassa végig!


A fenti két videóban lépésről lépésre mutajuk meg, hogyan tudja a lehető legegyszerűbben és leggyorsabban a már meglévő oszlopait díszíteni vagy akár saját kezőleg polisztilr elemekből egy komplett oszlopot összerakni. Ezen az oldlaon lentebb görgetve további hasznos tippeket és informéciókat talál oszlopdíszítés témakörben.

Rövid összefoglaló a fenti 2 kültéri oszlopdekorációt bemutató videóhoz, amennyiben nincs lehetősége meghallgatni a videó hanganyagát:

1.Videó: meglévő oszlop díszítése polisztirol oszloptesttel, oszlopfővel és oszloptalppal

Oszlop

Az első videóban egy betonoszlop díszítését mutajuk be lépésről lépésre polisztirolból készült oszlopaink, oszlopfőink és oszloptalpaink felhasználásával. Az oszlop díszítését az oszloptalpak rögzítésével kezdjük, majd az oszlopfők felragasztásával folytatjuk. Végeztük az oszlopfő és az oszloptalp közötti felületre felragasztjuk az oszloptesteteket Mester stukkó ragasztóval. Az oszlop toldásait a videón látható módon gyantával és homokkal eldolgozzuk, majd kész oszlopunkat egy vízbázisú festékkel a kívánt színre festjük. Az eredmény önmagáért beszél.

Oszloptalp  Oszloptörzs  Oszlopfö

2. Videó: komplett dekoroszlop építése

Második videónkon egy komplett dekoroszlop összeállítását látja. Komplett dekoroszlopainkat oszloptalp, oszlopfő, oszloptest és rögzítőeleme segítségével állítjuk össze. A kész oszlopot egy üveglappal zárjuk le, mely exkluzív megjelenést biztosít a dekoroszlopnak. A kompeltt dekoroszlop kíválóan alkalmas dísztárgyak, serlegek vagy akár műtárgyak prezentálására.

 

virágtartó oszlop  beltéri oszlopok

Oszlop dekoráció, teraszon vagy a kertben?
Minkét helyen fantasztikus.

műanyag oszlop  Hungarocell oszlop

 

Homlokzatdíszítés dísztéglával, kváderkő a ház dísze, kerete

A kváderkő az épület sarkán, a falsíkból kiemelkedő vakolatlan díszkő. Régi épületeken a ház sarok részeit voltak hivatottak díszíteni és egy határozott oldalkeretet adtak az épületnek.

A kváderkő, azaz dísztégla évszázadok óta a homlokzatdíszítés nélkülözhetetlen eleme. A modern kor kihívásainak megfelelően a kváderkő ma már nem terméskőből, hanem polisztirolból készül. A kváderköveket a műgyanta és kvarcszemcse bevonat védi  az esetleges sérülésektől. Így a modern dísztégla nem csupán ékes dísze háza homlokzatának, de védi is az épület homlokzatát.

kváderkövek

Bővebb információt a termék oldalon található, termékleírásban olvashat >>


Kínálatunk kültéri stukkóból homlokzati díszlécekből

Weboldalunkon minden szükséges terméket - ablak stukkót, kültéri stukkót, kültéri díszlécet és számos homlokzati elemet - megtalál az ízléses, modern és energiatakarékos homlokzatdíszítéshez. Annak érdekében, hogy Ön könnyebben eligazdjon kültéri stukkó kínálatunkban, a kültéri stukkó termékeket 9 alkategóriákba sorultuk: ablak stukkó az ablak szemöldökének díszítéséhez, komplett ablakpárkány, ablakdísz kávatakaráshoz, azonnal beépíthető kültéri díszléc műgyanta-homok-bevonattal, natúr kültéri stukkó homlokzati díszléc helyszíni kérgesítéshez, polisztirol dísztégla az épület sarkainak díszítéséhez, kültéri homlokzati hajlítható díszléc az íves ablakok dekoráláshoz, dekorációs betűk homlokzatdíszítéshez, valamint kültéri kérgesített oszlopok.

Kérem szánjon időt háza homlokzatának díszítésére és nézzen körbe weboldalunkon. Kültéri homlokzati stukkóink mellett számos hasznos infprmációt gyűjtöttünk össze, hogy megkönynítsük az Ön döntését. Az alkategóriákban és termékoldalaokon a kültéri díszlécek mellett képgalériákban mutatunk több különböző megoldást a homlokzat díszítésére; beépítési videóinkon pedig lépésre lépésre mutatjuk a kültéri díszlécek, ablak stukkók és homlokzati dekorelemek egyszerű és gyors felrakását. 

Kültéri stukkó, kültéri díszléc alkategóriák részletes bemutatása

1. Kültéri ablak stukkó 

Méretre gyártott komplett kültéri ablak stukkóinkat 19 különböző méretkategóriába sorultuk 5 cm-es lépcsőkben a kávaszélesség alapján. Szériatermékként 570 és 1520 mm közötti kávaszélességhez kínálunk különböző formájú és mintázatú ablak stukkót. A kültéri ablak stukkó elemek üzemünk többrétegű műgyanta és kvarchomok bevonatot kapnak, melynek köszönhetően ellenállóak a mechinkai sérülésekkel és az időjárás viszontagságaival szemben. Külréti ablak stukkó elemeinket egyenes, íves és háromszög formában  Ha Ön éppen kültéri ablak stukkót keres,itt biztosan megtalálja, a háza homlkozatához és az Ön ízléséhez leginkább illő homlokzati elemet!

Méretre gyártott ablak stukkó elemeinket pillanatok alatt rögzítheti Mester stukkóragazstóval háza homlokzatára. Az ablak stukkó elemeket felragazstás után csupán a kívánt színre kell festeni egy vízbázisú festékkel.
Megdöbbentő, esztétikialiag miylen pozitív változást jelent egy ablak stukkó a ház homlokzatán. Kérem nézze meg képeinket, melyeken íves és háromszög alakú, különoző ablak stukkókat muattunk beépítés közben.

Kültéri stukkó, hungarocell díszlécKérem kattintson a képekre a nagyításhoz!

kültéri dekoráció, timpanonablakdísz, kültéri dekorációablak stukkó, ablak díszítésépületdíszítésablakstukkóablakdísztimpanon, ablakdísz, kültéri dekorációablakdísz, kültéri dekoráció, díszítő elemekablakdíszítés, kültéri dekorációkültéri stukkó, timpanonablakdíszítés, timpanondíszítő elemek, kültéri dekorációtimpaon, épület dekoráció

Amint videónkon is látja, a kopett abalak stukkó felrakása valóban percek alatt elvégezhető - különösebb szaktudás nélkül is. 
Gondolja csak végig, mennyi időt és energiát spórolhat ezzel a beépíésre kész, méretre gyártott ablak stukkóval! Ha a  kültéri díszléceket  2 méteres szálakban vásárolná meg, a helyszínen kellene a homlokzati díszléceket méretre vágni és egymáshoz illeszteni, majd összeragaszatni. Csak ezután következne még a homlokzati ablak stukkó elemek helyszíni kérgesítése, mely időigényes, aprólékos folyamat. A száradási időről pedig még nem is beszéltünk...

 

Ha házunk homlokzatát az emberi archoz hasonlítjuk, úgy az ablak a szem, az ablak stukkó pedig a szemöldök. Mind az ablak, mind az ablak stukkó a homlokzat karakterének tehát meghatározó eleme. Ahogy egy szemöldök meghatározza az emebri arc jellegét, úgy befolyásolja az ablak stukkó háza megjelenését.
Webáruházunkban jelenleg 19 méretben kínálunk különboző formájú ablak stukkó elemeket. Az egyenes és háromszög alakú timpanon ablak stukkók mellett kínálatunkban íves ablak stukkó elemeket is talál, így biztosan megtalálja háza homlokzatához és az Ön egyéniségéhez stílusban leginkább illő homlokzati díszítő elemet.

 

Komplett ablak stukkó elemeinket extrudált polisztirol habból (XPS) gyártjuk. Az alapanyag zárt cellaszerkezetének köszönhetően a kültéri stukkó nem vesz fel nedvességet. Az ablak stukkó elemeket üzemünkben ezután több rétegben műgyantával és kvarchomokkal krégesítjük. Ez a bevonat megvédi a kültéri stukkó elemeket a mechanikai sérülésektől. 

Méretre gyártott ablak stukkó elemeinket beépítés után ez vízbázisú festékkel a kívánt színre kenheti. Ugye milyen egyszerű?
Spóroljon időt és pénzt méretre gyártott kültéri stukkó elemeinkkel! 

 

 

2. A homlokzatdíszítés nélkülözhetetlen eleme: komplett ablakpárkány

 

 

Az idő pénz - biztos vagyok benne, hogy Ön is ismeri ezt a mondást.

ablakpárkány, ablakstukkó

Kérem kattintson a képekre a nagyításhoz!

 Ablakpárkány beépítésablakstukkóablak díszablakdíszítéskültéri párkányablakpárkányokablakpárkány


Tekintese meg teljes ablakpárkányunkat >>>

 

 

3. 

  ablakdísz, ablakdíszítés

Kérem kattintson a képekre a nagyításhoz!

Ablakdísz, ablakpárkányAblakdísz, díszítő elemek, kültéri stukkóAblakkeret készítés, ablak stukkókültéri ablakdíszekAblakdísz, ablakkeret készítésKültéri ablakdíszek, díszítő elemek

 

 

  kültéri díszléc, kültéri stukkó, kvarchomokkal kérgesítve

 

 

 

  kültéri stukkó, homlokzati díszléc

 
 

 
kültéri polisztirol díszléc, kültéri stukkóKezelt felületű, kültéri díszléc, kültéri polisztirol stukkó

 


  Homlokzati burkolatok, ablakdíszítés


 Dísztégla, kültéri dekoráció

Kérem kattintson a képekre a nagyításhoz!

Kültéri dekorációkültéri dekoráció, dísztéglahomlokzat dekorációhomlokzati burkolatokDíszítő elemek, homlokzati elemDísztéglahomlokzati díszek, kültéri stukkóhomlokzati burkolatok, házdíszítéskültéri dekorációhomlokzati díszek, kültéri díszlécDísztégla, hungarocell díszekpolisztirol dísz, kültéri dekorációépületdíszítés, ablakdíszítés

 

 

 

  Oszlop, pillér

 

  Homlokzati burkolatok

 


 
Cégtábla készítés, habbetű, logó

 

 


 

 

  Schritt 2: Schneiden und Kleben
Zum Schneiden der Styropor Fassadenprofile brauchen Sie entweder eine Handsäge oder einen stärkeren Cuttermesser. Die einzelne Stuckelemente müssen immer mit dem Systemkleber verklebt werden. Die Fassadenprofile selbst sollen aber mit dem Flexkleber an die Wand verklebt werden. Der Flexkleber soll über eine quarkartige Konsistenz verfügen. Ansätze zwischen zwei Fassadenprofile oder Eckelementen müssen immer mit dem Systemkleber verklebt werden. Benutzen Sie eher etwas mehr aus dem Systemkleber, es kann sogar ausquellen. Den Rest können Sie mit dem Negativprofil einfach entfernen. Zu jedem Fassadenprofil ist der passende Negativprofil erhältlich. Falls der Putzer die Fassadenprofile mit dem Flexkelebr zuenander kleben will, seien Sie hartnäckig! Es ist keine Spachtelarbeit! Ansätze der Styropor Fassadenprofile müssen mit dem speziellen Systemkleber verklebt werden. So kommen mit der Zeit weder Putzschäden, noch Risse vor! Bestehen Sie auf der Verwendung vom Systemkleber!

 
 

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ. A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket.