Üdvözöljük!

Ablakstukkó, ajtóstukkó

Ablakstukkó, ajtóstukkó

L-formájú ablak stukkó, ajtó stukkó, homlokzatdíszítő elemek kávatakarással

Ebben a kategóriában kínáljuk Önnek az L-formájú ablak stukkó, ajtó stukkó, homlokzatdíszítő elemeinket, amely a kávatakarását is szolgálja.
A kávatakarós kültéri díszléceinket kávamélység szerint alkategóriákba soroltuk 95mm-205 mm közötti kávamélységhez.
Ön minden kávamélységhez 3 különböző mintázattal talál kávatakarós ablak stukkót szériatermékként.


Most kérem, válasszon Önnek megfelelő kávamélység szerinti alkategóriát!

.

Hasznos_info

Homlokzatdíszítés, kültéri díszléc azaz kültéri stukkó beépítésével

Kérem, tekintse meg homlokzatdíszítés videónkat, melyben bemutatjuk az ablak stukkó, ablakpárkány, kültéri díszléc beépítését.

Videóinkhoz hanganyag is társul. Kérem, hallgassa végig!

A fenti 3+1 videóban lépésről lépésre mutajuk be Önnek, homlokzatdíszítés menetét kültéri stukkó és homlokzati díszítőelemek beépítését. A kültéri stukkó és kültéri díszléc extrudált kemény polisztirolhabból (XPS) készül; majd a hungarocell díszlécek és homlokzati elemeket, üzemünkben több rétegben kérgesítjük. A műgyanta és kvarchomok bevonatnak köszönhető, hogy a homlokzati díszek, a hungerocell díszlécek és kültéri stukkók ellenállóak az időjárás viszontagságai, valamint a mechanikai sérülésekkel szemben. A kültéri dekorációként használt díszlécek és homlokzati díszítőelemek további óriási előnye, hogy a felhasznált alapanyagnak és az említett műgyanta-homok-bevonatnak köszönhetően megakadályozzák az ablakok körüli hőhidak kialakulását. Ráadásul, ahogyan videóinkon is látja, a komplett homlokzati stukkók szakember segítsége nélkül is könnyedén, percek alatt beépíthetőek.

 
 

 

Ablakdísz, ablakpárkányAblakdísz, díszítő elemek, kültéri stukkóAblakkeret készítés, ablak stukkókültéri ablakdíszekAblakdísz, ablakkeret készítésKültéri ablakdíszek, díszítő elemek

 

 

 

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ. A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket.