Üdvözöljük!

Beltéri díszléc, polisztirol díszléc

Ön most, a stukkó webáruház beltéri stukkó főkategória oldalán van, melyet négy alkategória oldalra osztottunk.

Lehetősége van választani az alkategóriák között, a holker díszléc, vagy oldalfali díszléc termékei közül. Külön alkategóriában találja rozetta kínálatunkat és a beépítéshez elengedhetetlen polisztirol díszléc ragasztó, stukkó ragasztó kínálatunkat és a rezsianyagokat. Minden termékünket megtalálja weboldalunkon, a beépítésükhöz segítséget nyújtó videóval együtt, amely bizonyára nagy hasznára lesz a kivitelezés során.

Ha Ön felújítás vagy építkezés előtt áll, és szeretne egy olyan otthont, mely minden nap ünneplőben van, akkor bizony nem bízhatja a megtervezését a véletlenre - mi segítünk ebben.
Válasszon egy jól megtervezett rendszert, egy termékcsaládot, amellyel Ön biztos lehet a tökéletes végeredményben!

Ezt Ön imádni fogja

Ezt Ön imádni fogja, ha Ön kreatív és maximalista, de szereti, az egyserű praktikus megoldásokat.

Kérem, ismerje meg holker díszléc mint beltéri díszléc nyújtotta óriási lehetőségeit. Ha Ön szeretne többet kihozni a beltéri stukkó termékekből, mint amit a holker díszlécléc alapból tud akkor ez a két rövid infó fontos lesz, kérem, ismerje meg a lehetőségeit beltéri díszléc választása előtt.

stukko24.hu

A maximalista holker díszléc!

Led világítás kiépítése egyszerűen Led spot és Led díszléc alkalmazásáva, illetve a  beltéri díszléc egy új dimenzióban Önnek!

Videóinkhoz hanganyag is társul. Kérem, hallgassa végig!

A stukkó profilok amellett, hogy dekoratív díszítőelemei otthona bármely részének, LED világítással tovább fokozhatja előnyeit. A gondos tervezésnek köszönhetően a holkerlécek lehetővé teszik a direkt világítás kiépítését. A LED spot lámpák és a polisztirol lécek felhasználásával megalkottuk, a mennyezet világítás stukkó profiljainkat.

Direkt fény kiépítése spot lámpa és mennyezeti stukkó profil felhasználásával

Kérem, kattintson a képekre a nagyításhoz!

spot_lampa_konyhadirekt_spot_megvilagitas_konyhamennyezeti_spot_megvilagitas_konyha

A stukkók energiatakarékos, minőségi fény, úgynevezett direkt fény kiépítését teszik lehetővé, mely alkalmas akár konyhapult, folyosó, íróasztali világításnak is. Mintázatuk a holkerlécekével megegyező, egységes megjelenést biztosítva ezzel otthonának.

spot-lampa  direkt-vilagitas  holker díszléc

Direkt mennyezeti világítás profilok kiépítése semmivel sem nehezebb, mint a holker díszlécek felragasztása. Erről videón keresztül is meggyőződhet. Az Ön által kiválasztott direkt világítás kiépítésére lehetőséget adó stukkó profil termékoldalán, betársítva megtalálja a mintában és méretben megyegyező lécet, minden kiegészítő termékével együtt. Ezáltal keresgetés nélkül, könnyedén, gyorsan megtalálhatja a díszléc beépítéshez szükséges tartozékokat, kiegészítőket.

Tekintse meg direkt spot világítás kiépítésére alkalmas stukkó profiljainkat >>>


stukko

Karnistakaró díszléc szerepe, függöny karnis takaró stukkó

helyiség egységes megjelenése érdekében a polisztirol holkerlécek mellé, karnistakaró díszléceket is kínálunk Önnek. Stukkók beépítésével hangulatos otthont varázsolhat, melyek praktikus megoldást is jelentenek Ön számára, hiszen karnistakaró díszlécek használatával egységes, dekoratív megjelenést kölcsönöz otthonának.

Videóinkhoz hanganyag is társul. Kérem, hallgassa végig!

Karnistakaró, polisztirol díszléc felrakása

Kérem, kattintson a képekre a nagyításhoz!

Karnistakaró díszlécStukkó díszléc felragasztásaDíszléc, karnistakaró
 

Polisztirol díszléc karnistakaró holkerlécek ragasztó felületét kiszélesítettük, hiszen a karnistakaró lécet csak egy ponton, a mennyezetre tudja ragaszani. A széles ragasztó felület, biztosítja a karnistakaró díszléc maximális tartását.

Modern karnis, karnistakaró  Függönykarnis, rejtett karnis  Függöny ötletek, karnis

A karnistakaró díszléc az Ön által kiválasztott holkerléc termékoldalán található betársítva minden kiegészítő termékkel együtt, mint pl.: belső és külső sarkok, profilsimító. Ezáltal keresgetés nélkül, könnyedén, gyorsan megtalálhatja a díszléc beépítéshez szükséges tartozékokat, kiegészítőket.

Tekintse meg karnistakaró díszléc és a hozzájuk tartozó holker díszléc kínálatunkat >>>

 
 
 

Polisztirol stukkó, holker díszléc

A polisztirol holker díszléc tulajdonságai

A stukkók extrudált polisztirolból, azaz XPS polisztirol anyagból készülnek. Az anyag fő jellemzője, a zárt cellaszerkezet, ezáltal vízfelvétele szinte egyenlő a nullával, így bátran alkalmazható kültérre, fürdőszobában és konyhában is egyaránt. A polisztirol stukkókat beépítés után vízbázisú festékkel le kell festeni, ugyanis tartós ultraibolya sugárzás ( pl. napfény) hatására az anyag felszíne megsárgulhat! A díszléc festése vízbázisú festékréteggel töténjen. Felvitelével megvédi a léceket a sugárzástól, így meggátolja, ezt a nem kívánt folyamatot.

Beépítési és esztétikai megoldásokkal, ötletekkel gazdagodhat ezen kategória oldalunkon. Termékeink alatt részletesen bemutatunk és leírunk mindent amit tudnia kell a holkerlécek, polisztirol díszléc felrakásáról és meg is mutatjunk ezeket képek és videók formájában Önnek.
A polisztirol holkerléc között egyszerű, minimalista, klasszikus, mintázatú polisztirol stukkókat talál, különböző szélességben. A holker díszlécek könnyed polisztirolból készülnek, ezáltal a holkerlécek könnyen felragaszthatóak, méretre vághatóak, fehér anyaguknak köszönhetően pedig, bármilyen színre festhetőek.

Polisztirol díszléc

A polisztirol stukkó, holker díszlécekhez előre gyárott belső és külső sarok elemeket, kínálunk a beépítés megkönnyítése céljából. Belső sarokok a szoba sarkai, külső sarokok, melyek a szoba sarkaival ellentétesek. Külső sarkok például a karnistakaró sarkai vagy a falból kiálló kandalló kéményénél lévő sarkok.

Az Ön által kiválasztott holker díszléc kategóriában találja a karnistakaró díszlécet. Ezeket a díszléchez tartozó kiegészítőket mi, a díszléc családtagjainak nevezzük. A díszléc családtagjait, így a sarkokat, karnistakaró lécet, profilsimítót, a termék oldalán, felsorolva találja. Ezáltal keresgetés nélkül megtalálhatja a holker díszléc beépítéshez szükséges tartozékokat, kiegészítőket. Mi valóban egy komplett megoldást kínálunk Önnek otthona díszítésére.

Díszléceinkkel nem csak mennyezeti dekorációt, hanem fali polcot is készíthet. Polisztirol díszlécek falhasználása széleskörű, engedje szabadjára fantáziáját!

Holkerléc
Díszléc, beltéri stukkóBeltéri stukkóPolisztirol díszléc, hungarocell díszléc

Polisztirol holkerléc, mennyezeti léc, oldalfali díszléc beépítéséhez szükséges eszközök:

  •     Csapózsinór, a díszléc helyének gyors, pontos kijelöléséhez
  •     Gérvágó láda, a polisztirol díszléc sarkainak kialakításához nyújt segítséget. Kérem, tekintse meg az Ön által kiválasztott holkerléc, oldalfali léc, mennyezeti díszléc termék oldalát, hiszen a termékhez társítva megtalálja a beépítését könnyítő, mintázatához passzoló, előre gyártott sarkokat és íveket.
  •     Apró fogazatú fűrész, a polisztirol stukkó méretre vágásához
  •     Ragasztópisztoly, a stukkó ragasztó kinyomásához
  •     Polisztirol stukkó ragasztó, a díszléc felragasztásához, melyek közül a Mester stukkó ragasztó használatát javasoljuk

Holker díszléc, polisztirol díszléc felrakása, beépítés lépései:

  1.     Nyomja a polisztirol stukkó ragasztót a díszléc oldalára és mindkét végére.
  2.     A stukkót ragassza fel a fal és mennyezet felületére, majd finoman nyomja rá a tapadási felületekre.
  3.     Ragasztózza be a következő díszlécet és illesze az előző polisztirol díszléc végéhez. Nem baj, ha a stukkó alatt, fölött vagy az illesztésnél kibuggyan a ragasztó.
  4.     Az elemek illesztésénél a stukkó profiljához tartozó profilsimítóval, a mennyezet és a fal felületéről pedig, nedves újjal távolítsa el a fölösleges ragasztót.
  5.     Amennyiben nem folyt ki ragasztó, esetleg kialakultak rések a stukkó és fal menti illesztéseknél, nyomjon a résekhez egy kis ragasztót, majd az ujjával húzza simára a felületet.

Karnistakaró, polisztirol díszléc felrakása

 stukkó felrakásaPolisztirol díszléc felrakásaStukkó ragasztásaPolisztirol díszléc ragasztása

 

Mennyezeti díszléc és oldalfali polisztirol díszléc

Ezen az alkategória oldalon találja meg a mennyezet és oldalfal díszítésére gyártott polisztirol díszléceket. Fali díszléc és mennyezeti stukkó beépítésével hangsúlyozhatja otthona stílusát és hangulatosabbá is teheti azt. Számos méretben és mintázatban kínálunk Önnek polisztirol oldalfali díszléc és mennyezeti díszléc termékeket, oldalfalak, mennyezetek dekorálása céljából. Hatalmas díszléc választékunkban minden stílus kedvelője megtalálhatja az otthonához leginkább illő díszlécetA díszléceket használhatja színelválasztónak, keretbe foglalhatja kedvenc képét a falon vagy oldalfali, mennyezeti világítását. Mennyezeti díszléc használata lehetővé teszi tükörplafon kialakitását, vagy egyedi rozettát is készíthet. 

Fali díszléc
A polisztirol díszlécek lehetőséget adnak Önnek, hogy ízlésének megfelelő díszítéseket készítsen otthonában. Ráadásul a mennyezeti díszlécekoldalfali stukkók használatával és a színek játékával növelheti vagy akár csökkentheti optikailag a szoba méretét.Mint ahogy holker léceinknél mintában megegyező, előre gyártott sarkokat, úgy a fali díszléc és mennyezeti díszléc esetében előre gyártott íveket kínálunk egyszerű és díszes kivitelben. Ezeket az íveket az Önnek tetsző termék oldalán találja betársítva, hogy Önnek ne kellen időt és energiát fordítania keresésükre. Mennyezeti díszléc és oldalfali díszléc kategória oldalunkon dekorációs ötletekkel és hasznos  beépítési útmutatóval látjuk el Önt. Mennyezeti stukkó, rozetta
Mennyezeti stukkóPolisztirol oldalfali díszléc, fali díszlécMennyezeti díszléc, fali díszléc

 

Rozetta, rozetták

A rozetták rendkívül elterjedt dekorációs elemei az otthonoknak már évszázadok óta. A polisztirol rozetták a mennyezeti lámpák köré építve díszítik mennyezetét, melyek segítségével kiemelheti csillára szépségét, mely koronaként ragyog otthonában. Rozettáink között talál több évszázados és modern motívumokkal díszített darabokat. Rozetták mintázatát tekintve az egyszerű minimalista és a klasszikus stílus kedvelői is megtalálják az otthonukhoz leginkább illő díszítőelemet. A rozetták elterjedt dekorációs elemek oldalfalak, mennyezeti díszlécek köré építve is. Különböző méretű és formájú rozetták széles választékával várjuk ezen kategória oldalunkon.

Rozetta
 RozettákOldalfali léc, mennyezeti díszléc, rozettaPolisztirol rozetta
 
 
 
 

Kombinált világítás kiépítése spot izzó és Led szalag használatával

 
Kombinált világítás stukkóink egyszerre teszik lehetővé a spot lámpa használatával, a direkt világítás kiépítését, LED szalag használatával pedig az indirekt világítás kiépítését. A spot lámpák számát, a helyiség funkciója függvényében könnyedén és gyorsan kiszámolhatja, a honlapunkon található kalkulátor segítségével.
 

Kérem, tekintse meg 1 perces videóinkat, ahol bepillantást nyerhet a gyors és könnyű munkálatokról, illetve a végeredményről! 

Videóinkhoz hanganyag is társul. Kérem, hallgassa végig.


Indirekt világítás, direkt fény Led rejtett világításMennyezet világítás
 
 

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ. A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket.