Üdvözöljük!

Mennyezeti díszléc, oldalfali díszléc

Mennyezeti díszléc, oldalfali díszléc

Mennyezeti díszléc, oldalfali stukkó

Mennyezeti stukkó, oldalfali díszléc használatával hangsúlyozhatja otthona stílusát, hangulatosabbá teheti azt.

A díszlécek alkalmasak mennyezeten tükörplafon készítésére, oldalfalon pedig a fal bizonyos részeinek kiemelésére, keretezésére - pl.: falikarok, kép, tükör - kerettel történő hangsúlyozására.

A díszlécek között egyszerű, minimalista és klasszikus, díszített mintázatú stukkókat is talál, melyeket különböző szélességben kínálunk. Minden mennyezeti polisztirol stukkó termék mellé mintában megegyező íveket is vásárolhat.

Válassza ki, az Ön ízlésének, otthona sítlusának megfelelő polisztirol mennyezeti díszléc, fali díszléc stukkóját kínálatunkból!

 

Mennyezeti díszléc és oldalfali polisztirol díszléc

Ezen az oldalon találja meg a mennyezet és oldalfal díszítésére gyártott polisztirol díszléceket.

Díszléceinkhez mintában és méretben pontosan passzoló kiégészítő elemeket kínálunk. Ezeket a díszléchez tartozó kiegészítőket mi, a díszléc családtagjainak nevezzük.
A díszléc családtagjait, így a sarkokat, íveket, a mennyezeti díszléc, oldalfali díszléc termék oldalán, felsorolva találja. Ezáltal keresgetés nélkül, könnyedén, gyorsan megtalálhatja a a fali díszléc vagy mennyezeti díszléc beépítéshez szükséges tartozékokat, kiegészítőket.
Felhasználásuk sokrétű, hiszen dekorálhatja vele a mennyezetet, oldalfali lámpát, esetleg a szoba festésének színét teheti változatossá, valamint a tükörplafon kialakításának is kedvelt díszítőeleme.
A mennyezet vagy oldalfal dekoráció céljait szolgáló polisztirol díszlécek kiváló elemei otthonunk széppé varázsolásnak. Használhatja színelválasztónak, keretbe foglalhatja oldalfali, mennyezeti világítását vagy ízlésének megfelelő díszítéseket készíthet otthonában. Ráadásul a mennyezeti díszlécek, oldalfali stukkók használatával és a színek játékával növelheti vagy akár csökkentheti optikailag a szoba méretét.

 

Mennyezeti díszlécPolisztirol mennyezeti díszlécOldalfali díszléc, vakablak

Polisztirol mennyezeti léc, oldalfali díszléc beépítéséhez szükséges eszközök:

  • Csapózsinór, a díszléc helyének gyors, pontos kijelöléséhez
  • Gérvágó láda, a díszléc sarkainak kialakításához nyújt segítséget. Kérem, tekintse meg az Ön által kiválasztott oldalfali léc, mennyezeti díszléc termék oldalát, hiszen a termékhez társítva megtalálja a beépítését könnyítő, mintázatához passzoló, előre gyártott íveket, egyszerű és díszes kivitelben.
  • Apró fogazatú fűrész, a polisztirol oldalfali léc méretre vágásához
  • Ragasztópisztoly, a stukkó ragasztó kinyomásához
  • Polisztirol stukkó ragasztó, az oldalfali díszléc, mennyezeti díszléc felragasztásához, melyek közül a Mester stukkó ragasztó használatát javasoljuk

stukkó felrakásaPolisztirol díszléc felrakásaStukkó ragasztásaDíszléc felrakása

Ezen a képsorozaton karnistakaró lécek beépítését láthatja, melynek lépései nem térnek el a mennyezeti, oldalfai léc beépítésétől.

Polisztirol mennyezeti díszléc, oldalfali léc ragasztása, beépítés lépései

Jelölje ki, a mennyezeti stukkó vagy oldalfali léc helyét a mennyezeten ill. az oldalfalon. Ezt a legpontosabban és legegyszerűbben csapózsinór használatával tehet meg.

A ragasztást, érdemes először a fali díszléc, mennyezeti díszléc sarkainál kezdeni. Gérláda segítségével vágja meg a sarkokat. Nyomjon polisztirol stukkó ragasztót az ívek, sarkok hátoldalára és ragassza a kijelölt oldalfali vagy mennyezeti felületre.

Mérje le a felragasztott sarkok közötti távolságot és apró fogazatú fűrész segítségével vágja méretre a díszlécet.

Nyomjon polisztirol stukkó ragasztót a fali díszléc hátoldalára és mindkét végére.

A díszlécet ragassza fel a fal vagy a mennyezet felületére.

Ragasztózza be a következő polisztirol oldalfali díszlécmennyezeti díszléc hátoldalát és illesze a már felragasztott stukkóhoz. Az elemek illesztésénél kibuggyanó ragasztót, ujjal vagy vizes szivaccsal törölje le.

Oldalfali léc használata esetén a léc és az oldalfal, mennyezeti díszléc beépítése esetén a mennyezet és a stukkó közötti réseket stukkó ragasztóval fugázza, majd ujjával simítsa el.

A ragasztó kötése után, fesse le a polisztirol díszléc felületét, vízbázisú festékkel.

 

Fontos információ

Különbség a holkerléc és az oldalfali díszléc, mennyezeti díszléc között

A holkerlécnek két ragasztási felülete van. Egy ragasztási felület a mennyezeten, egy pedig az oldalfal felületén rögzíti a lécet. Az oldalfali díszlécek, mennyezeti díszlécek ragasztási felülete, maga a díszléc hátoldala.

 

Dekorációs ötletek, polisztirol oldalfali díszléc használatával


Számos méretben és mintázatban kínáljuk polisztirol oldalfali díszléc termékeinket, oldalfalak dekorálása céljából. Hatalmas díszléc választékunkban minden stílus kedvelője megtalálhatja az otthonához leginkább illő díszlécet.

polisztirol léc alkalmazásával megoszthatja a helyiség falfelületeit, lehetőséget adva ezzel, akár több szín, vagy struktúra használatára is. Ahogy képünkön láthatja, oldalfali polisztirol díszléc használatával lakása dekoratív elemévé tehet egy átjárást biztosító szabadnyílást , akár látványos oszlopkialakítással egybekötve Keszthely 99 oldalfali léc segítségével.


Oldalfali díszléc

 

Kép vagy fali lámpa köré építve, a polisztirol oldalfali díszléc és mintázatában méretében passzoló díszes íveink használatával fokozhatja a látványt, hangulatosabbá teheti szobáját.
Oldalfalra lámpa, festmény köré a keskenyebb oldalfali lécek használatát javasoljuk, mivel méretükből adódóan ezek a díszlécek kiemelik az az általuk keretezett tárgy látványát.

Fali díszléc használata esztétikailag és optikailag is kedvezően megváltoztathatja egy túl nagy belmagasságú helyiség arányait.

Az oldalfali díszlécek felhasználása széleskörű, engedje szabadjára fantáziáját!Polisztirol stukkó, oldalfali díszléc Mintás oldalfali díszléc Oldalfali díszléc, polisztirol stukkó Oldalfali díszléc, fali díszléc

Polisztirol díszlécek felhasználása, mennyezeti díszléc dekoráció céljából


A polisztirol díszlécek nem csak oldalfali dekoráció, hanem mennyezeti dekoráció céljából is megállják a helyüket. Amennyiben mennyezeti díszléc akalmazása mellett dönt a mennyezeti lámpa dekorálásához, polisztirol díszléceinkhez tartozó díszes ívvel akár egyedi rozettát is építhet. A rozetták a mennyezeti lámpák köré építve díszítik mennyezetét. Rozetták segítségével kiemelheti a csillár szépségét, mely koronaként díszíti otthonát.

Mennyezeti díszléc beépítésével megtörheti a mennyezet egyhangúságát, amennyiben pedig eltérő színeket használ optikailag növeliheti a belmagasságot is. Polisztirol mennyezeti díszléc termékcsaládok, melyekhez díszes ívek tartoznak: Balatonfüred 50, Ózd 59

Mennyezeti díszléc Mennyezeti stukkó, mennyezeti megoldások Polisztirol stukkó, mennyezeti stukkó

 

 

 

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ. A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket.