Üdvözöljük!

Led rejtett világítás, Led szalag, hangulatvilágítás

Led rejtett világítás, Led szalag, hangulatvilágítás

Exkluzív led világítás, rejtett világítás, led indirekt világítás, led szalag beépítésével

Indirekt világítás kiépítéséhez, három különböző mintájú rejtett világítás díszléc, rejtett világítás stukkó található ajánlatunkban, két különböző méretben.
Rejtett világítás stukkó stílusát tekintve klasszikus és minimalista dizájnt képviselő rejtett világítás díszléc választására ad Önnek lehetőséget.
Led rejtett világítás kiépítéséhez szükséges Led szalag könnyedén beépíthető rejtett világítás díszléc használatával. Kérem, válasszon rejtett világítás díszléc kínálatunkból ízlésének, egyéniségének megfelelő stílusú stukkót.

 

32 termék

Csökkenő irány beállítása
oldalanként

32 termék

Csökkenő irány beállítása
oldalanként

Több mint stukkó! Díszítés és funkció egyben!

Ön webáruházunkban többet kap mint egy stukkóléc, egy rendszert, beépítésre kész komplett stukkóelemeket kap a pénzéért.

Ebben a videóban megmutatjuk, hogyan és miben segítik termékeink Önt beltéri stukkódíszítési tervei megvalósításában:

- ötleteket meríthet, tervezhet szabadon

- biztos lehet a kivitelezés végeredményben, az Ön tervei valósulnak meg

- időt takarít meg a kivitelezés során, a beépítésre kész előregyártott elemekkel

- pénzt takarít meg, miközben elkerüli a helyszíni barkácsolást

Most kérem nézze meg a videót és hasznosítsa mind azt az előnyt amit termékeink biztosítanak Önnek!

Led rejtett világítás, Led szalag, hangulatvilágítás

Kérem kattintson a képekre a nagyításhoz!

Led rejtett világítás, Led szalag, hangulatvilágításLed rejtett világítás, Led szalag, hangulatvilágításLed rejtett világítás, Led szalag, hangulatvilágításLed rejtett világítás, Led szalag, hangulatvilágításLed rejtett világítás, Led szalag, hangulatvilágításLed rejtett világítás, Led szalag, hangulatvilágításLed rejtett világítás, Led szalag, hangulatvilágításLed rejtett világítás, Led szalag, hangulatvilágítás

 

Led rejtett világítás kiépítése, rejtett világítás díszléc és Led szalag vagy RGB Led szalag használatával

Led rejtett világítás más néven indirekt világítás kiépítésével egy nagyon kellemes, szemet pihentető Led világítás hozható létre. A modern világítástechnika egyik nagy találmánya a Led szalag, illetve Led szalagok. Ezek a fantasztikus Led szalagok az Ön otthonában beépítve egy kellemes lágy fényt hoznak létre!

A speciálisan led világításra tervezett, a legapróbb részletekig átgondolt és legyártott rejtett világítás díszléc és családtagjainak, azaz a kiegészítő stukkó elemek beépítésével, biztos lehet az egyszerű és gyors kivitelezésben valamint a tökéletes végeredményben.

nappali_indirekt_vilagitas

A fény előállításához szükséges fényforrás, vagyis a LED-szalag egyaránt lehet meleg fehér, hideg fehér vagy színes LED-szalag is. Ezek a tulajdonságok jelölik a kibocsátott színt, valamint meghatározzák a színhőmérsékletet is.

 

Led rejtett világítás

A LED-szalag, RGB Led szalag élettartama rendkívül magas, így biztos lehet benne, hogy hosszú-hosszú időn keresztül élvezheti a pompás és hangulatos LED-világítás előnyeit az otthonában.

 

Led világítás

Minden termékünket megtalálja itt az oldalunkon, ráadásul a beépítésükhöz segítséget nyújtó videóval együtt, amely bizonyára nagy hasznára lesz a kivitelezés során.
Így tehát bátran válogathat, biztosan meg fogja találnia azt a LED-világítást, amely minden tekintetben megfelel az Ön ízlésének és igényeinek.

uj

Új termék, új kibővült lehetőségek a kínálatunkban: Direkt és indirekt hangulatvilágítás Led stukkó használatával

 

Kérem tekintse meg 1 perces vidónkat, ahol bepillantást nyerhet a gyors és könnyű munkálatokról illetve a végeredményről.
Videóinkhoz hanganyag is társul. Kérem, hallgassa végig.


Az indirekt világítás kiépítésére tervezett rejtett világítás díszléc úgy lett tovább fejlesztve, hogy az képes legyen direkt fények kibocsátására alkalmas spot lámpa, Led spot, Led spotok egyszeru, könnyu beépítését biztosítani. Kérem nézze meg mennyire átgondolt, jól megtervezett lehetoséget alkalmazhat, ha részleteiben is megismeri ezeket a termékeket.

led_vilagitas


Elore gyártott elemekkel biztosítjuk Önnek az egyszeru, gyors beépítést akár spot lámpa akár Led szalag beépítését tervezi.
Gondoljon bele mekkora lehetoség: egy kivitelezéssel megoldja a szoba stukkózását, miközben kialakít egy kellemes rejtett világítást és speciális direkt világítást is.

Kérem kattintson a képekre a nagyításhoz!

mennyezet_vilagitas_led_spotmennyezet_vilagitas_led_spot_izzomennyezeti_led_spotindirekt_direkt_mennyezeti_vilagitasspot_izzo_led_mennyezet_vilagitasmennyezeti_vilagitas_megoldas_stukko

Tovább a kombinált világítás, led szalag és spot lámpa kiépítéséhez >>>
 Fontos info


Fontos információ indirekt világítás kiépítéséhez!

3 nyomós ok, amiért érdemes a reflektorlécet beépíteni az indirekt világításhoz

Most egy nagyon fontos kiegészítő terméket mutatok be Önnek, a rejtett világítás díszléc beépítéséhez tervezett és gyártott reflektor lécet,
melynek három nagyon fontos tulajdonsága indokolja a beépítését a rendszerbe. Kérem, ismerje meg ezt a három hasznos, műszaki és esztétikai szempontot.

A reflektor léc alumínium lemezből készült a belső felülete foncsorozott ezt a foncsorozott felületet egy védőfólia takarja, védi a sérülésektől..

Ezt a fóliát beépítés előtt le kell húzni a lécről, kérem ezt ne felejtse el!

A beépítése nagyon egyszerű győződjön meg róla videónkon >>>

A „jó” nem elég, törekedjünk a tökéletesre!

Véleményünk szerint a jó nem a végcél, csak kezdet! Használjunk reflektorlécet a tökéletes végeredményért! 
 

1. Dupla fényerő

A foncsorozott felületnek köszönhetően a Led szalag fényereje megduplázódik, ezért egy kisebb fogyasztás mellett is egy hatékony fényt kapunk.

Kérem kattintson a képekre a nagyításhoz!

ReflektorlécLed fényerősítő lécLed világítás, Led fényerősítésLed világítás, Led stukkó

rejtett világítás készítése
 

2. Led szalag tökéletes hűtése

A reflektor léc anyaga alumínium ennek köszönhetően jó hővezető. A beépítendő Led szalagot a reflektorlécre ragasztjuk, ezzel a Led szalag tökéletes hűtése biztosított.

Kérem kattintson a képekre a nagyításhoz!

Led szalag beépítése, Led hűtésLed hűtés, alumínium L profilReflektorléc elhelyezése, Led szalag, Led hűtésLed fényerősítő léc, Led szalag beépítése, Led szalag hűtés

 rejtett világítás díszléc
 

3. Esztétikus megvilágítás

A Led szalag a Led díszlécbe építve átvilágítja azt, ezáltal átvilágított stukkó, egy nemkívánatos színt vesz fel. Ez a nem kívánatos fény a Led stukkó mintázatát eltűnteti, a rejtett világítás használata közben. Megjegyzem, hogy ez rontja az esztétikai élményt. A reflektor léc megakadályozza ezt a kellemetlen jelenséget.

Kérem kattintson a képekre a nagyításhoz!

Led szalag világítás reflektorléc használata nélkülLed világítás, led szalag reflektorléccelIndirekt világítás, alumínium L profil, reflektorléc használatával

Led szalag világítás 
 

Hasznos info hangulatvilágítás

A gipszkarton rejtett világítás készítésének ideje lejárt. Korunk sikertörténete a rejtett világítás készítése polisztirol díszléccel

A gipszkarton rejtett világítás kora lejárt ezt az állításomat szeretném indokolni illetve érvekkel alátámasztani.
Hangulatvilágítás, illetve rejtett világítás kiépítése korábban gipszkarton beépítésével volt megoldható. A gipszkarton rejtett világítás kiépítése egy igen költséges megoldás volt. A kiépítése speciális szerszámokat igényelt és képzett szakembert. A kivitelezés fúrás, vágás, csiszolás során sok por keletkezett. A magas költségek és körülményes kivitelezés miatt kevésbé terjed el az átlag lakásokban.
A világítástechnika rohamos fejlődésének köszönhető a Led világítás lehetővé tette, hogy ma nagyon egyszerűen, olcsón bárki kiépítheti a rejtett világítást.

Korunk sikertörténete a rejtett világítás készítése rejtett világítás díszléc használatával

Indirekt világítás kiépítésére tervezett rejtett világítás díszléc fejlesztésekor alaposan átgondoltuk a beépítés miden fázisát. Most a világítás tervezés előtt kérem Önt, ismerje meg ezeket a műszakilag nagyon fontos világítástechnikai megoldásokat.

Led szalag párhuzamos kötéséhez a vezeték elrejtése

Hosszabb Led szalag bekötéséről bővebben még fogok írni, most egyelőre csak annyit szeretnék kiemelni, hogy a hosszabb Led szalagot két végén kell megtáplálni. A hosszabb Led szalagot, Led szalagokat párhuzamos kötéssel kell bekötni a feszültségesés illetve teljesítmény vesztés elkerülése érdekében.

A Led világítás díszléc természetesen úgy lett megtervezve és legyártva, hogy erre a célra egy horonyt képeztünk ki. Így Ön a Led szalag bekötését szakszerűen elvégezheti, miközben a vezeték elrejtéséről könnyedén tud gondoskodni Led stukkó használatával.

Kérem, nézze meg ezt a megoldást képgalériánkban.

vilagitas_tervezes

Kérem kattintson a képekre a nagyításhoz!

Indirekt világítás, LED rejtett világításStukkó beépítés, indirekt világításRejtett világítás, LED világításLED szalag, LED világítás stukkó

 


Led trafó megtápláló vezeték beépítése vésés nélkül

 

Led szalagot egy megfelelő teljesítményű Led trafóval kell megtáplálni. Ehhez egy kapcsolt 220 V-os vezetéket kell elvezetni a Led szalag megtápláló trafóhoz.

A Led stukkó mögött vésés nélkül elrejtheti ezt a vezetéket. Kérem, nézze meg ezt a megoldást képgalériánkban.

vilagitastechnika

Kérem kattintson a képekre a nagyításhoz!

  Vezetékek rögzítéseVezeték rögzítéseStukkó ragasztásaRejtett világítás led spot

LED rejtett világítás, LED-szalag, hangulatvilágítás

Ha Ön a rejtett LED-világítás, vagyis az indirekt világítás mellett dönt, akkor egy páratlanul kellemes, lágy és egyenletes fény fogja beragyogni otthonát.

Természetesen Ön nem csupán az otthonában építheti ki ezeket a remek LED- világításokat, hanem akár az irodájában vagy az üzletében is bátran alkalmazhatja őket.

indirekt_vilagitas_led

Merítsen ötleteket referencia képeinkről

Kérem kattintson a képekre a nagyításhoz!

Direkt fényIndirekt világítás, led világításIndirekt fény, led világításLed szalag, led világítás

Indirekt világítástechnika Led szalag használatával

Kérem kattintson a képekre a nagyításhoz!

Led, spot lámpaVilágítástechnika, fényforrás

Ízelítő kínálatunkból

Egyesítettük az elegáns formákat és az indirekt világítás funkcióit 

Az indirekt világítás kiépítéséhez három különböző mintázatú polisztirol rejtett világítás stukkó közül választhat, melyet két méretben kínálunk Önnek.
A rejtett világítás stukkó stílusát tekintve klasszikus és minimalista dizájnt képviselő rejtett világítás díszléc választására ad Önnek lehetőséget.
A LED rejtett világítás kiépítéséhez szükséges LED-szalag könnyedén beépíthető a rejtett világítás díszléc használatával.   
Bátran válogasson tehát az általunk tervezett és gyártott, indirekt világítás megvalósítására szolgáló LED-díszléc termékeink között.

Modern és klasszikus díszlécek az indirekt világítás megvalósításához

Rejtett világítás díszléc a Budapest 202 és a Veszprém 203

indirekt_vilagitas_lecled_vilagítaskarnistakaro_indirekt_vilagitas

Kérem kattintson a képekre a nagyításhoz!

vilagitas_tervezeshangulat_vilagitasled_vilagitas_nappalibaled_fenyforrasled_szalag_vilagitasled_spotlampaled_spot_lampafenyforras

 

Rejtett világítás készítése a Debrecen 205 és az Eger 206 Led díszlécekkel

rejtett_vilagitas_stukkorejtett_vilagitas_stukkoled_szalag_karnistakaro_eger206

Kérem kattintson a képekre a nagyításhoz!

led_spot_vilagitasrejtett_vilagitas_stukkoled_vilagitas_karnistakaromennyezeti_vilagitas_megoldasled_spot_lampakarnistakaros_led_vilagitasvilagitas_megoldas_led_spot_izzomennyezeti_vilagitasled_szalag_karnistakarospot_led_vilagitas

Győr 209 és Kaposvár 210 Led díszléc rejtett világítás építéséhez

led_rejtett_vilagitas_diszlecrejtett_vilagitas_stukkoled_szalag_vilagitas

Kérem kattintson a képekre a nagyításhoz!

led_csik_vilagitasled_szalag_megvilagitasmegoldas_led_szalagindirekt_vilagitas_otletekledes_indirekt_vilagitaskombinalt_led_spot_vilagitasled_vilagitas_otletek

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ. A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket.