Üdvözöljük!

LED világítás, LED stukkó

Led világítás kiépítését tervezi?

Spóroljon a világításra fizetendő számláján 90%-ot, erre ad megoldást a Led, a Led világítás!
Led világítás, igen kigondolni nagyon egyszerű, de megvalósítani?
Oldalainkon Ön Led világítás kiépítéséhez talál egyszerű könnyen megvalósítható teljes megoldásokat.

Több mint stukkó! Díszítés és funkció egyben!

Ön webáruházunkban többet kap mint egy stukkóléc, egy rendszert, beépítésre kész komplett stukkóelemeket kap a pénzéért.

Ebben a videóban megmutatjuk, hogyan és miben segítik termékeink Önt beltéri stukkódíszítési tervei megvalósításában:

- ötleteket meríthet, tervezhet szabadon

- biztos lehet a kivitelezés végeredményben, az Ön tervei valósulnak meg

- időt takarít meg a kivitelezés során, a beépítésre kész előregyártott elemekkel

- pénzt takarít meg, miközben elkerüli a helyszíni barkácsolást

Most kérem nézze meg a videót és hasznosítsa mind azt az előnyt amit termékeink biztosítanak Önnek!

Led, led világítás az Ön otthonában!

Gratulálok Önnek!

Gratulálok, azért mert jelenleg korunk legmodernebb és legköltséghatékonyabb világításának azaz Led világítás, kiépítésének lehetőségeivel foglalkozik! Biztos vagyok benne, hogy a csúcsra fejlesztett Led világítás tökéletes fényerőssége, hosszú élettartama és nem utolsósorban nagyon kicsi fogyasztása sok örömet okoz Önnek és családjának. 

Bátorítani szeretném indirekt és direkt Led világítás kiépítésének megvalósítására, de nem csak bátorítani, hanem minden segítséget megadni Önnek.
Most mindent elmondok, sőt megmutatok Önnek, amit tudni lehet a Led alkalmazásáról, azaz a Led világítás kiépítését szolgáló termékeinkről és családtagjaikról ahhoz, hogy elképzelését egy könnyen kivitelezhető tökéletes megvalósítás kövesse.


Kérem tekintse meg 1 perces vidónkat, ahol bepillantást nyerhet a gyors és könnyű munkálatokról illetve a végeredményről.

Videóinkhoz hanganyag is társul. Kérem, hallgassa végig!

Led izzó alkalmazása, azaz spot lámpa, mint beltéri világítás lehetőségei napjainkban

Videóinkhoz hanganyag is társul. Kérem, hallgassa végig!

 

I. Led rejtett világítás, Led szalag, hangulatvilágítás

Led rejtett világítás más néven indirekt világítás kiépítésével egy nagyon kellemes, szemet pihentető Led világítás hozható létre.
A Led világítás egyik nagy találmánya a Led szalag, illetve Led szalagok, erről még fogok írni Önnek oldalunkon. Ezek a fantasztikus Led szalagok az Ön otthonában beépítve egy kellemes lágy fényt hoznak létre!
Gondolatébresztésnek egyenlőre ennyit, de bővebben még ezen az oldalon olvashat az indirekt világítás kiépítésének lehetőségeiről.
Bővebben a Led rejtett világításról itt >>>
világítás megoldások, indirekt világítás 
 

uj


II. Direkt fényforrás és indirekt világítás spot izzó, Led szalag használatával

Az indirekt világítás kiépítésére tervezett rejtett világítás díszléc úgy lett tovább fejlesztve, hogy az képes legyen direktfények kibocsátására alkalmas spot lámpa, Led spot, Led spotok egyszerű, könnyű beépítését biztosítani.

Ezekkel a termékekkel korlátlan lehetőséget biztosítunk Önnek, korunk legenergiatakarékosabb és leghosszabb élettartamú spot azaz led spot világításának kiépítésére.

Kérem nézze meg mennyire átgondolt, jól megtervezett lehetőséget alkalmazhat, ha részleteiben is megismeri ezeket a termékeket. Előre gyártott elemekkel biztosítjuk Önnek az egyszerű, gyors beépítést akár spot lámpa akár Led szalag beépítését tervezi.

Gondoljon bele mekkora lehetőség: egy kivitelezéssel megoldja a szoba stukkózását, miközben kialakít egy kellemes rejtett világítást és speciális direkt világítást is. Tovább a kombinált világítás, led szalag és spot lámpa kiépítéséhez >>>

spot lámpa, Led szalag
   
 

uj


III. Közvetlen fényforrás spot lámpa, led izzó használatával

A spot lámpa megfelelő alkalmazásával egy koncentrált jól irányított fényt állítunk elő, ennek a fénynek köszönhetően egy nagyon jól megvilágított területet kapunk.

A Led spot használata óriási energia megtakarítást eredményez direktvilágítás kialakításánál. A Led spotok, azaz a direktfények használata mellet nem szükséges a fővilágítást használni így Ön fantasztikus megtakarítást érhet el.

Led izzó és így a Led spot minimális a hőt termel és mi ezt a nagyon fontos tulajdonságát használjuk ki.

Bővebben a spot lámpa, led izzó világítástechnika kiépítéséről itt >>>

konyhai_vilagitas 
 

IV. Design lámpa, mennyezeti led lámpa

Egyedi mennyezeti led lámpa melyet led szalag ölel körbe. Kedvelt hálószoba, gyerekszoba világítás, mely a led szalagnak köszönhetően hangulatos fénnyel tölti meg a teret.

Tovább a design spot lámpa, led mennyezeti lámpa kiépítéséhez>>>

led_lampa 
   


Kérem kattintson a képekre a nagyításhoz!

mennyezet_vilagitas_led_spotmennyezet_vilagitas_led_spot_izzomennyezeti_led_spotindirekt_direkt_mennyezeti_vilagitasspot_izzo_led_mennyezet_vilagitasmennyezeti_vilagitas_megoldas_stukko

Indirekt világítástechnika led szalag használatával

Kérem kattintson a képekre a nagyításhoz!

Direkt fényIndirekt világítás, led világításIndirekt fény, led világításLed szalag, led világítás

Merítsen ötleteket referencia képeinkről

Kérem kattintson a képekre a nagyításhoz!

Led, spot lámpaVilágítástechnika, fényforrás

 

 

I. Led rejtett világítás, Led szalag hangulatvilágítás - Led rejtett világításról bővebben.

Indirekt világítás, azaz indirekt fény:

 • Az indirekt világítás rendkívül lágy és egyenletes fényt biztosít.
 • Az indirekt világítás egy reflektáló felületről visszavert fény.
 • Az indirekt világítás, azaz indirekt fény, árnyékot nem vet.

Mindezek a kellemes és igen hasznos tulajdonságok alapján egyértelműen kimondhatjuk, hogy érdemes tervezni és kiépíteni az indirekt világítást, hogy élvezhesse Ön és családja a kellemes indirekt fény előnyeit.

Led szalag
 

Kérem, ismerje meg a világítás tervezés előtt a világítástechnika, azaz a Led világítástechnika nyújtotta lehetőségeket!

A világítás tervezés előtt Önnek ismerni kell a világítástechnika, azaz a Led világítástechnika nyújtotta lehetőségeket. Az építkezés, felújítás során a világítás tervezésének és megvalósításának nagyon specifikusnak kell lennie. 

Most az indirekt világítás kiépítéséhez szeretnék segítséget nyújtani Önnek, kérem ismerje meg az indirekt világítás kiépítésének lehetőségét.

Elsődleges fényforrás - Led fényforrás

Az indirekt fény előállításához szükséges eszköz a Led szalag. A led szalag által előállított fényt nevezzük elsődleges fényforrásnak.

Másodlagos fényforrás

A Led szalag által előállított fényt, mint elsődleges fényforrás fényét egy reflektáló felületre irányítjuk és az erről a felületről visszaverődött fény a másodlagos fényforrás.
Másodlagos fényforrás alkalmazására van szükségünk, a hangulatvilágítás, vagy más néven rejtett világítás kiépítéséhez.

Fény előállítása Led szalag vagy RGB Led szalag alkalmazásával

A fény előállításához szükséges fényforrás, azaz a Led szalag lehet meleg fehér Led szalag, hideg fehér Led szalag és RGB Led szalag. Ezek a fontos jelzők a Led szalag által előállított színt illetve színhőmérsékletet határozzák meg.

fenyforasRGB Led szalag

Indirekt led világítás kiépítése

Oldalunkon számos megoldást talál arról, hogyan valósíthatja meg otthonában könnyedén, olcsón és gyorsan a led világítás kiépítését.
Kérem, ismerje meg az általunk tervezett és gyártott, indirekt világítás megvalósítására szolgáló led díszléc termékeinket.
Évek alatt műszakilag, esztétikailag és építészetileg is tökéletesre formáltuk a led világítás kiépítését szolgáló led stukkóinkat.

 

Rejtett világítás Rejtett világítás díszléc alkalmazásával

Lehetősége van arra, hogy kiépítse otthonában, irodájában, üzletében a led világítás nyújtotta lágy, kellemes energiatakarékos világítást!

Rejtett világítás díszléc a tökéletes végeredményért

A speciálisan led világításra tervezett, a legapróbb részletekig átgondolt és legyártott rejtett világítás díszléc, és ezek családtagjainak, azaz kiegészítő stukkóelemek beépítésével, biztos lehet az egyszerű és gyors kivitelezésben valamint a tökéletes végeredményben.

Kérem kattintson a képekre a nagyításhoz!

Hangulat világításIndirekt világítás led szalagIndirekt világítás led szalaggalIndirekt világitás


Közvetett indirekt világítás, rejtett világítás stukkó

Az indirekt világítás kiépítéséhez három különböző mintázatú polisztirol rejtett világítás stukkó közül választhat, melyet két méretben kínálunk Önnek.

Amikor a fény a mennyezetről vagy a falról visszaverődik, indirekt világításról beszélünk.
Az indirekt led szalag koronaként ragyogja be a helyiséget.

Ha Ön a klasszikus stílus kedvelője válassza, a Budapest 202 vagy a Veszprém 203-as díszlécünket.

Indirekt világítás díszléc Budapest 202 és Veszprém 203

indirekt_vilagitas_lecled_vilagitasled_stukko

Kérem kattintson a képekre a nagyításhoz!

vilagitas_tervezeshangulat_vilagitasled_vilagitas_nappalibaled_fenyforrasled_szalag_vilagitasled_spotlampaled_spot_lampafenyforras

 

Amennyiben Ön a klasszikus formavilágot szereti, az indirekt fény kiépítéséhez a Debrecen 205, és az Eger 206 díszléceinket ajánlom.

Indirekt led világítástechnika a Debrecen 205 és az Eger 206 díszléccel

rejtett_vilagitas_diszlecrejtett_vilagitas_stukkoled_vilagitas_diszlec

Kérem kattintson a képekre a nagyításhoz!

led_spot_vilagitasrejtett_vilagitas_stukkoled_vilagitas_karnistakaromennyezeti_vilagitas_megoldasled_spot_lampakarnistakaros_led_vilagitasvilagitas_megoldas_led_spot_izzomennyezeti_vilagitasled_szalag_karnistakarospot_led_vilagitas


Ha az Ön otthonában a minimál stílusirányzat dominál, bátran ajánlom Önnek a Győr 209 és a Kaposvár 210-es indirekt világítás díszlécet.

Rejtett világítás díszléc Győr 209 és Kaposvár 210

led_rejtett_vilagitas_diszlecled_rejtett_vilagitas_lecindirekt_vilagitas_diszlec

Kérem kattintson a képekre a nagyításhoz!

led_csik_vilagitasled_szalag_megvilagitasmegoldas_led_szalagindirekt_vilagitas_otletekledes_indirekt_vilagitaskombinalt_led_spot_vilagitasled_vilagitas_otletek

 

fontos_informacio

 

 


Led szalagjaink, led izzóink megfelelnek a műszaki követeléseknek. Figyelem, indirekt világítás kiépítéséhez, a polisztirol díszlécekben csak led izzókat használhat.

      Kizárólag az Ön ízlésén múlik, melyik világítási formát választja.

led_szalag
 

Különleges indirekt led világítás díszléc, led szalag, led izzók

Világítástervezés fontos, hogy jól átgondolt folyamat legyen.

Szeretném, hogy Ön kellő motivációt és információt kapjon ahhoz, hogy rejtett világítás díszléc alkalmazása mellett döntsön.
A mi léceinkkel könnyen, gyorsan, egyszerűen kiépítheti indirekt fényforrását.

Az összes termékünket megtalálja az oldalunkon, melyek használatához, beépítéséhez videón keresztül nyújtunk segítséget Önnek.


vilagito_led_szalag
 

Indirekt led világítását Ön is elkészítheti

A led szalagok és led spotok beépítéséhez kérje villanyszerelő segítségét.

led_szalag_beepitese
 

Indirekt világítás kategóriái itt. >>>


praktikus_led_vilagitas

II. Kombinált világítás, direkt fényforrás és indirekt világítás spot izzó, Led szalag használatával

Közvetlen spot izzó és közvetett ledszalag világítás, rejtett világítás díszléc használatával

 

esztetikus_led_fenyforraspraktikus_indirekt_direkt_fenyindirekt_direkt_megvilagitas

Rejtett világítás díszléc profilok kombinált világítás megvalósításához

Kombinált stukkó profilok direkt és indirekt fényforrás kiépítésére

Legkedveltebb termékeink közé tartozik az indirekt világítás és a direkt fény együttes kombinációját megalkotó led lámpa.

A lámpa aljába beépített led spot izzók közvetlen direkt fényt, míg a polisztirol stukkó oldalába végigvezetett led csík indirekt fényt bocsát ki.

Kérem, ismerje meg erre a célra készült profiljainkat, melyeket három méretben kínálunk Önnek.

 

Budapest 202 direkt és indirekt rejtett világítás díszléc

A Budapest 190+202 és a 190+2x202-es polisztirol profil 190 mm-es felületet biztosít a led spot lámpák beépítésére.

polisztirol_diszlec_indirekt_es_direkt_vilaggitashoz_190_202indirekt_direkt_vilagitas_190_2_202

A 270+202 és a 270+2x202 Budapest profil, 270 mm-es felületet biztosít a led izzók beépítésére.  

indirekt_direkt_lecindirekt_direkt_vilagitas_270_2_202

 Legnagyobb felülettel az Budapest 400+202 és a 400+2x202-es profil rendelkezik, mely 400 mm-en teszi lehetővé a spotok behelyezését.
indirekt_400_202led_stukko_400_2_202

Kérem kattintson a képekre a nagyításhoz!

led_szalag_spot_izzo_kombinalvaindirekt_megvilagitasszines_led_spot_vilagitasmennyezeti_led_spotmennyezeti_vilagitas_led_spot_izzospot_mennyezeti_vilaggitas:led_szalaggalledes_spotos_mennyezeti_vilagitasmennyezet_led_vilagitas_spot_izzoled_feny_spot_vilagitas

Debrecen 205 rejtett világítás stukkó

Kombinált stukkó profilok direkt és indirekt világítás kiépítésére

A lámpa aljába beépített led spot izzók közvetlen direkt fényt, míg a polisztirol stukkó oldalába végigvezetett led csík indirekt fényt bocsát ki.

A klasszikus mintázatú Debrecen 190+205 és a 190+2x205 díszléc 190 mm-es felületet biztosít spot lámpa beépítésére.

indirekt_direkt_190_205indirekt_feny_190_2_205

A Debrecen 270+205 és a 270+2x205, 270 mm szélességű felületet biztosít a led spotok elhelyezésére.

indirekt_lec_270_205rejtett_vilagitas_270_205

Legnagyobb szélességű felülettel a Debrecen 400+205 és a 400+2x205 profil rendelkezik, mely 400 mm-t biztosít ledes spot izzók behelyezésére.
direkt_indirekt_stukko_400_205indirekt_lec_400_2_205

Kérem kattintson a képekre a nagyításhoz!

led_spot_izzo_lampaled_feny_spot_izzo_megvilagitasdirekt_feny_kombinacio

Kérem kattintson a képekre a nagyításhoz!

led_spot_lampa_mennyezetrebelteri_spot_led_vilagitas_otletmennyezet_vilagitas_spot_feny

Kombinált megvilágítás Győr 209 rejtett világítás díszléc profillal   

Kombinált stukkó profilok direkt és indirekt fény kiépítésére

 

A lámpa aljába beépített spot izzók közvetlen direkt fényt, míg a stukkó oldalába végigvezetett led szalag indirekt fényt bocsát ki.

A Győr 190+209 és 190+2x209-es kombinált polisztirol stukkó 190 mm-es felületet biztosít a direkt fény beépítésére.  

diszlec_190_209led_stukko_190_2_209

A minimál stílusú Győr 270+209 és a 270+2x209, 270 mm mélységet biztosít a led égők elhelyezésére.

led_stukko_270_209indirekt_stukko_270_2_209

A legnagyobb mélységet a 400+209 és a 400+2x209 stukkó teszi lehetővé, mely 400 mm-es felületet nyújt spot beépítésre. 
led_vilagitas_400_209vilagitas_diszlec_400_2_209

Kérem kattintson a képekre a nagyításhoz!

vilagitas_leddel_spottalspot_izzo_feny_led_lampakombinalt_led_szalag_spot_izzospot_vilagitas_leddel_mennyezetrespotos_vilagitasspot_izzo_feny_led

Kérem kattintson a képekre a nagyításhoz!

mennyezeti_vilagitas_spot_led_fenyegyedi_vilagitas_spot_fenyspot_feny_egyedi_led_vilagitasspot_lampa_fenyrejtett_led_spot_hangulatvilagitasmodern_mennyezet_vilagitas_spot_feny

Direkt és rejtett világítás megvalósításáról bővebben >>> 

III. Led izzó alkalmazása, azaz spot lámpa, mint beltéri világítás lehetőségei napjainkban

A Led izzó korunk nagy találmánya, a világítástechnika fejlődésének köszönhetően számtalan lehetőséget kínál Önnek beltéri világítás kiépítésére.
A Led izzó számtalan formában megjelenik a gyártók kínálatában ezért a világítástechnika korlátlan lehetőséget biztosít Önnek a világítás tervezés területén. A Led világítás kiépítésének lehetőségei közül, most az egyik legkedveltebb fényforrás a spot lámpa, pontosabban a Led spotlámpa alkalmazásának lehetőségeiről és a Led spot nyújtotta számtalan előnyeiről szeretnék infót adni.

Spot lámpa Led spot alkalmazásának lehetőségei beltéri világítás megoldások

Számtalan helyen alkalmazzunk helyi világítást min direkt világítást, beltéri világítás megoldására. Ezek közül csak néhány fontos területet említenék, meg amelyekre tökéletes megoldás a Led spot beépítése.

 • Konyhai világítás, azaz konyhai Led világítás kiépítésére a Led spot használata kiválóan alkalmas, mint munkapult világítás. Előkészítő asztal vagy az étkező asztalt is Led égők, Led spotok, Led lámpák világíthatják meg. Kérem, nézze meg erről a lehetőségekről készült képeinket és videónkat!
konyhai Led világítás Konyhai világításLed izzó
 • Fürdőszoba lámpa is lehet egyedi lámpa, mint mennyezeti Led lámpa. Led lámpa fővilágításnak beépítve, mint design lámpa. RGB Led szalag és Led spot alkalmazásával az oldalunkon megtalálható formában, kiváló lehetőséget mutatok Önnek nemcsak világítás megoldására.

  Mint tudjuk az RGB Led tökéletes megoldás fényterápiás fények előállítására ezzel Ön a napszaknak megfelelőén reggel élénkítő és este nyugtató fényeket tud alkalmazni a fürdőszoba lámpa segítségével.
  A Fürdőszoba világítás kiépítésének lehetősége még messzemenőkig nem merült ki, fürdőszoba tükör világítás megoldására is fantasztikus lehetőségeket mutatok Önnek.
  A Led világítás fürdőszobába nagyon fontos és speciális feladat, de még sohasem volt ennyire egyszerű kivitelezni, mint most a rejtett világítás díszléc alkalmazásával.
 Fürdőszoba világításFürdőszoba lámpaRGB Ledfürdőszoba tükör világítás
 • Led világítás nappaliba az indirekt fényről már korábban beszéltünk most a spot lámpa, Led spotlámpa, mint helyi világításról ennek hasznosságáról és kiépítésének lehetőségéről szeretnék ötleteket adni.
  Led spot lámpa kiépítésével kialakíthattuk egy jól megvilágított területet még akkor is, ha a beltéri világítás fővilágítást szolgáló lámpája nem világít. Konkrétan arra gondoljuk, hogy egy olvasósarok vagy egy munkakuckó tökéletes világításához nem lesz szükségünk helyet igénylő álló vagy asztali lámpára. A nappaliban szeretnénk, egy festményt vagy egy tárgyat szobrot kiemelni mindezt megtehetjük Led spot lámpa segítségével.


 Kérem kattintson a képekre a nagyításhoz!

spot_lampa_konyhadirekt_spot_megvilagitas_konyhamennyezeti_spot_megvilagitas_konyha

 

Led spotlámpa, Led izzó óriási előnyei

Led izzó néhány nagyon pozitív tulajdonsága ismert, beszéljünk ezekről az igen fantasztikus pozitív tulajdonságokról.

 • A spot lámpa megfelelő alkalmazásával egy koncentrált jól irányított fényt állítunk elő, ennek a fénynek köszönhetően egy nagyon jól megvilágított területet kapunk.

 • A Led spot használata óriási energia megtakarítást eredményez direktvilágítás kialakításánál. A Led spotok, azaz a direktfények használata mellet nem szükséges a fővilágítást használni így fantasztikus megtakarítást érünk el.

 

 • Led izzó óriási fénykibocsátásra képes a világítástechnika rohamos fejlődésének köszönhetően.

 

 • Led izzók családjába tartozó Led spot fantasztikusan hosszú élettartammal rendelkezik.

 

 • Led izzó és így a Led spot minimális a hőt termel és mi ezt a nagyon fontos tulajdonságát használjuk ki.


Led világítás kiépítése egyszerűen Led spot és Led díszléc, Led stukkó alkalmazásával

A Led spot lámpák beépítéséhez mi a minimális hőtermelés előnyét kihasználva fejlesztettük ki ezeket a speciális Led stukkókat és családtagjait. Korábban a hagyományos spot világítás kiépítéséhez egy nagyon macerás és igen költséges megoldás volt lehetséges. Konkrétan előre megépített fogadó rendszert kellett építeni falazatból vagy utólag gipszkartonból a spot lámpa, spot lámpák, fogadó felületének mindez utólag igen macerás és költséges megoldás volt.  

A Led világítás alkalmazásánál nincs hőtermelés illetve minimális a hőtermelés ezért az általunk gyártott Led stukkó, Led díszléc lehetővé teszi a Led világítás olcsó és gyors beépítését.

A Led világítás kiépítéséhez Led díszléc nagyon hasznos funkciót képes megoldani a legapróbb részletekig átgondolt és megtervezett fejlesztésnek köszönhetően.

 


Direkt világítás, led világítástechnika


A stukkó profilok amellett, hogy dekoratív díszítőelemei otthona bármely részének, led világítással tovább fokozhatja előnyeit. 

A stukkó profil teste U alakú, melynek oldalát az Ön számára legszebbnek vélt mintázatú díszléc csíkkal fedjük be. Amennyiben azt szeretné, hogy a fal mentén spot világítás fénye keretet adjon a helyiségének, ezzel a profillal egyszerűen és gyorsan megvalósíthatja. Mint ahogy a képeken látja, az U alakú profil aljába süllyeszthető a led spot izzó, dekoratív megjelenést kölcsönözve ezzel a helyiségnek.
Ezt az egyszerű, közvetlen, direkt megoldást választják leggyakrabban, konyhákban, étkezőkben, irodákban, ahol a led spot világítás fénye mellett kiemelkedő szempont a praktikusság és a dekoratív megjelenés.

 

 

led_lec_400_14direkt_vilagitas_spot

 Kérem kattintson a képekre a nagyításhoz!

spot világítás beépítésspot stukkó beépítéscsatlakozó elemek használataelemek illesztésebeépítésmennyezeti stukkó elemeinek illesztésespot mennyezeti lámpa beépítéskonyhai spot világítás beépítésemennyezeti spot világítás beépítésprofilsimító használatamennyezeti spot világítás konyhakonyhai spot világítás beépítvekonyhai spot világításmennyezeti ledes spot lampaspot világítás íves megoldással konyhai megvilágítás


Falhoz, sarkokhoz illeszkedő direkt fényű stukkó profilok led spot lámpákkal

Közvetlen, direkt világítás 

Szeretné a nappalijában a dohányzóasztalt, vagy konyhájában a reggeliző pultot megvilágítani?
Erre is tudunk megoldást kínálni az Ön számára.


A polisztirol stukkó profil teste U alakú, melynek mindkét oldalát az Ön számára legszebbnek vélt mintázatú díszléc csíkkal fedjük be, végelemnek pedig választhat kerek vagy szögletes profiljaink közül.

Folyamatosan bővülő kínálatunk, rendszeresen frissítésre kerül honlapunkon.

 

A következő képeken stukkó kínálatunk legkedveltebb terméke a Dombóvár 14-es profil látható.
A 400+14-es termék lehetőséget ad arra, hogy a fal mentén építhesse ki spot világítását, míg a 400+2x14-es profil egy konkrét felület megvilágítását teszi lehetővé.

spot_lampa_400_2_14spot_lampa_konyhai_vilagitas

led_lec_400_14spot_lampa_400_2_14

polisztirol_diszlec

  Kérem kattintson a képekre a nagyításhoz!

Mennyezet világítás kiépítésevilágítás kiépítésemennyezeti világítás kiépítési folyamatalámpatest illesztéslámpatest felhelyezésepolisztirol lámpaelemek illesztéseled lámpák helyének kimérésespot izzok behelyezeseÖsszekötésvégelem felhelyezésespot lámpák behelyezésemennyezeti világítás spot izzókkal

Spot lámpa, direkt világítás

Az Érd 10-es polisztirol holker díszléc egy egyszerű letisztult forma, mely a modern lakások kedvelt mintázata. Két kicsi lépcsőzetes minta között egy nagyobb homorú görbület fut végig a díszlécen ez által nagyon dekoratív díszítőelem.

A 400+10-es termék lehetőséget ad arra, hogy a fal mentén építhesse ki spot világítását, míg a 400+2x10-es profil egy konkrét felület megvilágítását teszi lehetővé.

 

spot_izzo_400_10direkt_feny

 

Az Érd 10-es polisztirol holker díszléc egy egyszerű letisztult forma, mely a modern lakások kedvelt mintázata. Két kicsi lépcsőzetes minta között egy nagyobb homorú görbület fut végig a díszlécen ez által nagyon dekoratív díszítőelem.

A 400+2x10-es profil lehetővé teszi egy konkrét felület megvilágítását .

 

spot_lampa_400_2_10spot_lampa_konyhai_vilagitas

spot_izzo_400_10spot_lampa_400_2_10

holker_diszlec

spot_direkt_fenyspot_vilagitas

A kategóriában megmutatjuk a spot lámpa közvetlen világítását, különböző dekorációs ötleteket valamint megtekintheti videónkat a spot lámpák kiépítési folyamatáról.


Közvetlen led világításról bővebben itt >>>

 

IV. Design lámpa, mennyezeti led lámpák

vilagitastechnika_indirekt_direkt_feny

 

Vásárlóink kérésének eleget téve, a spot izzó és led világítás előnyeit ötvözve megalkottuk egyedi design mennyezeti kombinált lámpánkat.


A lámpa közepén található led spot izzó a direkt fényt, míg a lámpát körülfutó led szalag a hangulat világítás élményét varázsolja otthonába.

 

 

ledes_lampaspot_lampafenyforras


 

Kérem kattintson a képekre a nagyításhoz!

 

RGB led szalag, spot lámpaRGB led szalag, polisztirol lámpapolisztirol lámpa spot izzóval, led világítássalspot lámpa RGB led szalagpolisztirol led lámpa, spot izzóstukkó lámpa, spot égőpolisztirol stukkó lámpa, spot izzó és led fénnyelRGB led szalag és spot izzós lámpaRGB led mennyezeti lámpa

Kérem kattintson a képekre a nagyításhoz!

 

Spot mennyezeti lámpa, led szalag világítássalegyedi lámpa spot és led világítássalEgyedi spot izzós és led lámpaRgb led világítás, spot lámpávalEgyedi spot lámpa led világítássalDesign lámpák, led lámpa

Tekintse meg ajánlatunkat!

Tovább a design spot lámpákhoz >>>

 

 

Indirekt megvilágítás LED

Led szalag, led kiegészítők.

Honlapunkon megtalálja, a leddel kapcsolatos információkat, termékleírásokat, és segítséget nyújtunk Önnek a beépítési folyamatokban is.

Számos terméket kínálunk led áruházunkban, ahol a termékek megismerése mellett meg is vásárolhatja az Ön számára leginkább megfelelő árucikket.

rgb_led_szalag

Tovább az online led áruházba >>>

 

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ. A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket.