Üdvözöljük!

Design lámpa, mennyezeti lámpasziget világítás nélkül

Design lámpa, mennyezeti lámpasziget világítás nélkül

Mennyezeti lámpaszigetek világítás nélkül


Otthonunk meghittségének kialakításában a fények és a megvilágítás kiemelt szerepet játszik. Design lámpaszigeteinket széles választékban
- a klasszikustól akár a modern megjelenésűig - kínáljuk Önnek.

A lámpaszigetek nem tartalmazzák a fényforrásokat, így a kész lámpaszigetekbe Ön egyedi elképzelése szerint rakhat spot lámpákat, LED szalagot vagy akár a kettőt együttesen is. Ennek köszönhetően otthona még egyedibb és stílusosabb megjelenést kaphat.

 

Lentebb tekintheti meg mennyezeti design lámpasziget kínálatunkat, valamint a kialakításhoz szükséges segédeszközöket.

 

21 termék

Csökkenő irány beállítása
oldalanként

21 termék

Csökkenő irány beállítása
oldalanként

Polisztirol lámpasziget kínálatunk mennyezeti led világítás kialakításához

LED világítás kialakítása led spotok beépítésére alkalmas lámpasziget termékeinkkel

Szériatermékként 12 lámpaszigetet talál webshopunkban, melyek segítségével a spotos led világítás kiépítése gyerekgyerekjáték. A polisztirolból gyártott lámpaszigetbe Ön a helyszínen építheti be a kiválasztott led spotokat vagy led mélysugárzót. Szpotok és a lámpasziget segítségével könnyedén tud otthonában irányított led világítást kialakítani, mely praktikus, esztétikus és energiatakarékos is egyben. Lámpasziget termékeinket, melyekbe a helyszínen építhető be direkt led fényforrás, azaz led spot, ügyfeleink legtöbbször a konyhában, dolgozószobában illetve az étkezőben használják.

 

Led spotokkal beépített lámpasziget

Led spotok nélküli lámpasziget

Spotos LED világítás kiépítésére alkalmas lámpasziget termékeinkről itt tudhat meg többet.

LED világítás kialakítása led spotok és led szalag beépítésére alkalmas lámpasziget termékeinkkel

Amennyiben szeretné, hogy a led szpotok által biztosított direkt fény mellett a lámpasziget alkalmas legyen hangulatvilágítás, azaz indirekt led világítás kialakításra is, válasszon további 9 lámpasziget termékünkből! Ezekbe a lámpaszigetekbe a led szpotok mellett lehetősége van led szalagok beépítésére is. A szpotok által kibocsátott direkt led világítás mellett a led szalagok egy szórt, indirekt led világítást biztosítanak. Ügyfeleink körében igazán kedveltek a kombinált led világítás kiépítésére alkalmas lámpasziget termékeink, hiszen funkcionális és egyben dekoratív megoldást kínálnak mennyezeti világítás kialakítására.

 

Led spottal és szalaggal beszerelvényezett lámpasziget
Lámpasziget szerelvény nélkül

LED szpotok és szalagok beépítésére kifejlesztett lámpasziget termékeinket előszeretettel használják ügyfeleink mennyezeti lámpaként nappaliban, gyerekszobában és hálószobában.

Szpotokkal és led szalaggal kialakított LED világítás beépítésére alkalmas lámpasziget termékeinkről itt tudhat meg többet.

Mennyezeti világítás megoldások polisztirol lámpaszigettel

Polisztirolból készült lámpaszigeteinkkel Önnek nem kell kompromisszumokat kötnie a mennyezeti világítás tervezésekor. Ha nem találta meg szériatermékeink között az Önnek megfelelő fényforrással szerelt stukkólámpát vagy saját elképzelése alapján szeretné a világítótesteket elhelyezni a mennyezeti lámpaszigetben, akkor ez a termékünk a legjobb választás.

A lámpaszigetek egy praktikus és költséghatékony alternatívát biztosítanak a mennyezeti világítás kialakításához. Az előregyártott lámpaszigetekben ugyanis tetszőlegesen helyezheti el a led fényforrásokat, legyen az LED szalag vagy LED-es spotlámpa. A polisztirol lámpaszigetek számtalan megoldást kínálnak igényes és egyedi mennyezeti világítás kialakításához.

Szerencsére már elmúltak azok az idők, amikor választania kellett, hogy otthonát energiatakarékos vagy dekoratív mennyezeti lámpák díszítsék. Az elmúlt években végbement technológiai fejlődés eredményeképpen a led mennyezeti lámpák energiafelhasználása és hőtermelése minimális, így kiválóan alkalmasak arra, hogy polisztirol stukkóba építve egyedi design lámpákat alkossunk belőlük. Kérjük ügyeljen rá, hogy a polisztirolból készült lámpaszigetekbe kizárólag led fényforrások építhetők be! Halogén izzók nem alkalmasak erre s célra!

A mennyezeti világítás megoldások száma lámpaszigeteinknek köszönhetően határtalan, hiszen Ön dönti el, milyen fényforrást épít be a polisztirol stukkóba.

Előregyártott lámpaszigeteink a LED szpotok és LED szalagok helyszíni beépítése, valamint a kívánt színre festés után válnak az Ön lakásának esztétikus és praktikus lakberendezési darabjává. A polisztirol lámpaszigeteket könnyedén a kívánt színárnyalatra festheti egy vízbázisú festékkel.

Íves llámpasziget

Lámpasziget Nyíregyháza

Lámpasziget Budapest

Webshopunkban az alábbi termékeket kínáljuk mennyezeti világítás megoldásokhoz: lámpasziget led szpotok beépítésére és lámpasziget led szpot és led szalag egyidejű beépítésére. A továbbiakban részletesen bemutatjuk a lámpaszigetek felhasználásával kialakítható mennyezeti világítás megoldásokat.

I. Mennyezeti világítás megoldások: LED szpotok beépítésére alkalmas lámpaszigetek

Mennyezeti világítás megoldások kialakításához különböző mintájú, méretű és formájú lámpaszigetet talál kínálatunkban. A 12 lámpasziget mindegyikébe a helyszínen tudja beépíteni az Ön által kiválasztott led szpotokat vagy led mélysugárzót. A lámpasziget egy vízbázisú festékkel a kívánt színre festhető.

A polisztirolból készült lámpasziget termékek nagyon kedveltek ügyfeleink körében, akik a konyhába, dolgozószobába vagy éppen az étkezőbe keresnek mennyezeti világítás megoldásokat. Ezekben a helységekben ugyanis kimondottan fontos, a tiszta, irányított fény, mely led szpotok segítségével könnyedén kivitelezhető.

 

• Ha Önnek sem elegendő egy sablonos mennyezeti világítás megoldás…

• Ha szeretné saját elképzeléseit megvalósítani…

• Ha esztétikus és praktikus led világítás szeretne…

… akkor a lámpasziget az Önnek megfelelő termék!

A továbbiakban részletesen bemutatjuk a led spotok beépítésére alkalmas lámpasziget termékeinket.

Az Érd 10 elnevezésű termékcsalád szolid, letisztul mintájú lámpaszigeteket foglal magába. Ezek a mennyezeti világítás megoldások igen kedveltek ügyfeleink körében, akik minimalista stílusban rendezik be otthonukat.

A Dombóvár 14 termékcsalád lámpasziget termékei egy klasszikus, időtálló mintával rendelkeznek. Stílusukat tekintve ezek a mennyezeti világítás megoldások bármelyik otthonba illenek.

A Kecskemét 21 elnevezésű termékcsalád lámpasziget termékei elegáns, impozáns mintájúak. Méretüket tekintve ezek a mennyezeti világítás megoldások a legmagasabbak lámpaszigeteink között. A lámpaszigeteket gyakran vásárolják ügyfeleink modern stílusban berendezett otthonaikba.

LED világítás házilag – szpotok beépítése

Egy polisztirol lámpasziget, valamint led szpotok segítségével a LED világítás házilag is kivitelezhető. Webshopunkban a lámpasziget és a led szpotok mellett minden egyéb terméket, mint például led szpot beépítő keretet, foglalatot, led szalag vezetéket és vezetékösszekötőt is megtalál. Az alábbi képeken megmutatjuk, hogyan tudja a lámpaszigetbe a led szpotokat házilag beépíteni.

Kérem kattintson a képre nagyításhoz!

Led spot lámpa beépítéseSpot lámpatest beillesztéseSpot lámpa vezetékek kapcsolásaSpot izzó, gu-10 foglalatLed spot izzó beszereléseLed-es spot lámpákLed spot izzóLed spot lámpa beépítése polisztirol stukkóba

 

II. Mennyezetei világítás megoldások: led spot és led szalag beépítésére alkalmas lámpasziget

A led szpotok által biztosított direkt világítás mellett esztétikus és hangulatos indirekt világítás kialakítására is van lehetősége led szalag és lámpasziget segítségével. 9 olyan lámpaszigetet kínálunk Önnek szériatermékként, melyekbe led spotok mellett led szalag is beépíthető. A fényterápia szervezetünkre gyakorolt pozitív hatása bizonyított. Gondoljon csak bele, milyen fantasztikus lenne, ha mennyezeti világítás színét és erősségét Ön szabályozhatná otthonában!

design lámpák

A led szalagok beépítésére is alkalmas lámpasziget termékeinket több különböző méretben és formában gyártjuk. Mivel a led szalagok, ezáltal az indirekt világítás fényereje és színe kedvünknek, hangulatunknak megfelelően szabályozható, ezek a lámpaszigetek kedvelt mennyezeti világítás megoldások gyerekszobákban és nappalikban.

Mennyezeti világítás ötletek – lámpasziget egyedivé alakítása mennyezeti díszléccel

Szögletes formájú lámpaszigeteinkhez kiegészítő termékként ajánljuk Szigetvár 400 és Szigetvár 401 elnevezésű mennyezeti díszléceinket. A lámpa köré futtatott díszléc megtöri és elnyújtja a mennyezet és a lámpatest közötti átmenetet, ezáltal a stukkólámpa esztétikusan emelkedik ki a mennyezetből. Ezt a modern megjelenést és a szabadon variálható LED-es fényforrásokat kombinálva Ön is egyedi és stílusos mennyezeti világítás megoldásokat alakíthat ki saját kezűleg otthonában.

Ön döntheti el, hogy a szélesebb 287 mm-es vagy a keskenyebb 190 mm-es mennyezeti léccel szeretné körbe futtatni lámpaszigetét.

A lámpaszigetek keretezéséhez szükséges lécet méretre vágva szállítjuk Önnek, hogy a kivitelezés egyszerű és gyors legyen.

LED világítás ötletek kész stukkólámpával

LED világítás kialakításához további ötleteket mutatunk. Szériatermékként több különböző, led fényforrással – led spotokkal vagy akár led szalaggal is - készre szerelt stukkólámpát is talál webshopunkban.

Kérem kattintson a képre nagyításhoz!

Szerelvényezett stukkó design lámpaSzerelvényezett stukkó design lámpaSzerelvényezett stukkó design lámpaSzerelvényezett stukkó design lámpaSzerelvényezett stukkó design lámpaSzerelvényezett stukkó design lámpa

 

LED fényforrással készre szerelt stukkólámpáinkat és további LED világítás ötleteket itt tudja megtekinteni.

Mennyezet sziget kialakítása stukkóprofilokkal

Amennyiben a stukkólámpa mellett további, nagyobb mennyezet sziget kialakítását is tervezi, ajánljuk Önnek led spotok beépítésére alkalmas stukkóprofiljainkat. A direkt világítás kialakítására alkalmas díszléceinket L-alakú és U-alakú formában gyártjuk szériatermékként. Az L-profilok segítségével könnyedén alakítható ki mennyezet sziget az oldalfal mentén. Az U-profilokat elegendő csupán a mennyezetre rögzíteni és a kívánt mennyiségű led spotot beépíteni- máris kész az egyedi, Ön által tervezett mennyezet sziget led világítással!

Mennyezet sziget kialakítására alkalmas led spot díszléceinket itt tudja megtekinteni

Amennyiben a mennyezet sziget kialakításakor szeretné a spotok nyújtotta direkt fényt hangulatos, indirekt világítással is ötvözni, válasszon kombi stukkóprofiljaink közül! A kombi stukkóprofilok egyszerre teszik lehetővé a mennyezet szigetben a led spotok és led szalag beépítését!

Direkt és indirekt világítás kialakítására alkalmas mennyezet sziget profiljainkat itt tudja megtekinteni

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ. A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket.