Üdvözöljük!

Design lámpa, mennyezeti led lámpa

Design lámpa, mennyezeti led lámpa

Design lámpa, mennyezeti LED-lámpa

Mennyezeti lámpáink igazán egyediek és szemet gyönyörködtetőek, hiszen a spot izzó és a LED-világítás minden fantasztikus előnyét ötvöztük bennük.

Direkt fény és hangulatvilágítás egyben
A lámpa közepén található LED-spot izzó szolgáltatja a direkt fényt, ami elegendő mennyiségű és kiváló minőségű fénnyel borítja be bármelyik szobát. A lámpát körülölelő LED-szalag pedig indirekt fényként szolgál, és igazán kellemes hangulatot varázsol az Ön otthonába. Stukkólámpáinkba szerelt LED szalagok 12 Volt feszültségről működnek, míg a szpot lámpák, illetve a mélysugárzók 220 Volt feszültségről. Kérem, ezt vegyék figyelembe a beépítésnél, továbbá kérjék szakértő segítségét!

 

20 termék

Csökkenő irány beállítása
oldalanként

20 termék

Csökkenő irány beállítása
oldalanként

Több mint stukkó! Díszítés és funkció egyben!

Ön webáruházunkban többet kap mint egy stukkóléc, egy rendszert, beépítésre kész komplett stukkóelemeket kap a pénzéért.

Ebben a videóban megmutatjuk, hogyan és miben segítik termékeink Önt beltéri stukkódíszítési tervei megvalósításában:

- ötleteket meríthet, tervezhet szabadon

- biztos lehet a kivitelezés végeredményben, az Ön tervei valósulnak meg

- időt takarít meg a kivitelezés során, a beépítésre kész előregyártott elemekkel

- pénzt takarít meg, miközben elkerüli a helyszíni barkácsolást

Most kérem nézze meg a videót és hasznosítsa mind azt az előnyt amit termékeink biztosítanak Önnek!


Design lámpa, mennyezeti LED-lámpa
direkt_indirekt_vilagitas_led_spot_lampa

Egyedi mennyezeti polisztirol LED lámpa melyet LED szalag ölel körbe. Kedvelt hálószoba, gyerekszoba világítás, mely a LED szalagnak köszönhetően hangulatos fénnyel tölti meg a teret.

 

Mennyezeti lámpa, Design lámpa

Mennyezeti lámpáink egyediek és szemet gyönyörködtető látványt nyújtanak, hiszen a spot izzó és a LED-világítás minden fantasztikus előnyét ötvöztük bennük. Ennek eredményeképpen pedig sikerült létrehoznunk ezeket a teljesen egyedi fejlesztésű design kombinált LED-lámpáinkat, ami körül egy LED-szalag fut körbe.

Direkt fény és hangulatvilágítás egyben

A lámpa közepén található LED-spot izzó szolgáltatja a direkt fényt, ami elegendő mennyiségű és kiváló minőségű fénnyel borítja be bármelyik szobát. A lámpát körülölelő LED-szalag pedig indirekt fényt bocsát ki, kellemes hangulatot varázsolva ezzel az Ön otthonába.
Egy ilyen csodaszép mennyezeti LED-lámpa kitűnő választás a hálószobába, hiszen amellett, hogy biztosítja a szükséges fénymennyiséget, a LED-szalagnak köszönhetően nem csupán idilli hangulatot képes teremteni, de akár színterápiás eszközként is funkcionálhat. Így egy fárasztó nap után hozzásegítheti Önt ahhoz, hogy kellemesen ki tudjon kapcsolódni a megnyugtató fények segítségével.
De ugyanilyen remekül alkalmazható ez a mennyezeti LED-világítás a gyerekszobában is, hiszen a gyerekek módfelett imádják a különféle színű világításokat, így bizonyára őket is elvarázsolja majd ez az egyedi varázslatos színpompás mennyezeti lámpa.

 

 

mennyezeti Led lámpamennyezeti Led lámpadesign lámpák

 

Kérem kattintson a képekre a nagyításhoz!

RGB led szalag, spot lámpaRGB led szalag, polisztirol lámpapolisztirol lámpa spot izzóval, led világítássalspot lámpa RGB led szalagpolisztirol led lámpa, spot izzóstukkó lámpa, spot égőpolisztirol stukkó lámpa, spot izzó és led fénnyelRGB led szalag és spot izzós lámpaRGB led mennyezeti lámpa

Exkluzív lámpák számtalan előnnyel

Ezek a LED mennyezeti lámpák modern és stílusos megjelenést biztosítanak. Így bármelyik szobába is építi be, az biztos, hogy az adott helyiség éke lesz, és igazán kellemes hangulatot képes teremteni az Ön és a családja számára. Természetesen az alapvető funkcióját is kitűnően látja el, tehát minden igényt kielégítően világítja be az adott teret a kiváló minőségű fényének köszönhetően. Így bátran helyezhet el ilyen mennyezeti LED-világítást olyan szobákba is, ahol egyébként nincs túl sok természetes fény.
Ráadásul, mint minden LED-világítás, így ez is roppant energiatakarékos, ezért a használatukkal nem csak kiváló minőségű fényforrást kap, hanem még a villanyszámláján is jókora összegeket spórolhat meg. Mindemellett pedig egy ilyen LED-lámpa élettartama rendkívül hosszú, aminek köszönhetően Ön nagyon sokáig élvezheti ennek az impozáns design mennyezeti lámpának minden fantasztikus előnyét.
Tekintse hát meg ezeknek a különleges LED mennyezeti design lámpáknak a széles választékát a lámpa webshopunkban, mert biztosan megtalálja majd közöttük azt, amelyik az Ön otthonába is páratlanul csodás hangulatot varázsol!


A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ. A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket.