Üdvözöljük!

Műanyag függönysín, mennyezeti karnis

Műanyag függönysín, mennyezeti karnis

Műanyag mennyzeti sínek, kiegészítők és karnistakaró díszlécek


Szeretné karnisát elrejteni? Nálunk a legjobb megoldást találja meg erre! Alábbi termékeink speciális, függönykarnis eltakarására alkalmas polisztirol díszlécek. Emellett kínálatunkban különböző szélességű, hosszúságú mennyezeti karnisok, függönysínek is elérhetőek. A karnistakaró stukkók nem csupán dekoratívak, de egyszerű beépíthetőségük miatt roppant praktikusak is.


Beépítési tippeket és bővebb információt a termékek alatt talál. Nézzen körbe és válassza ki az Önnek leginkább megfelelő díszlécet, mennyezeti sínt!


 

21 termék

Csökkenő irány beállítása
oldalanként

21 termék

Csökkenő irány beállítása
oldalanként

Műanyag mennyezeti sín, függönykarnis tartozékok

Mennyezeti sín / műanyag függönysín -  melyeket bárhol alkalmazhat

Nem meglepő, hogy a műanyag mennyezeti sínek nagy népszerűségre tettek szert manapság, hiszen kis méretüknek, diszkrét megjelenésüknek köszönhetően esztétkius megoldást nyújtanak otthonunkban. A kiváló minőségű, műanyag függönysínek bármilyen stílusú lakásban jól mutatnak! 

Tekintse meg függönykarnis kialakítását bemutató videónkat!

Videónkhoz hanganyag is társul. Kérem, hallgassa végig!

Függönysín, mennyezeti sín - ahol a funkció számít

A műanyag mennyezeti síneknél a funkció az elsődleges, beépítés tekintetében mindegy, hogy eleve rejtve kerülnek felszerelésre, vagy csak utána végzik el a mennyezeti sínek rejtését. Ezekkel a polisztirol díszléceinkkel tehát egyszerűen eltakarhatja a függönysíneket és otthonát még hangulatosabbá varázsolhatja. A karnistakaró stukkók pedig nem csupán dekoratívak, hanem roppant praktikusak is, hiszen beépítésük egyszerű.

 

    

Függönysín, mennyzeti karnis - Rejtse el egyedi megjelenésű, speciálisan karnisktakarásra kifejlesztett polisztirol díszléccel!

Polisztirol díszléc karnistakaró változatai annyiban térnek el sima polisztirol holkerlécek kialakításától, hogy hátoldaluk tömör. Apró különbség, ám annál fontosabb, hiszen a karnistakaró lécet csak a mennyezetre ragasztjuk, ezáltal nagyobb tapadási felületet szükséges. A stukkó tömör hátoldalának köszönhetően biztosított a karnistakaró holkerléc maximális tartása. Elhelyezésüket tekintve a függönysín elé ragasztjuk, ezzel megspóroljuk a drága karnisok árát, otthonunk pedig egységes, ízléses díszítést kap.

 

Műanyag mennyezeti sínek beépítésének lépései

Építse be egyszerűen a függönysíneket szakmai segítségünkkel!

Hogyan tudja könnyedén beépíteni a mennyezeti síneket?

- Mérje ki a falon, és jelölje ki a szükséges csavarok pontos helyét!

- A tipli átmérőjénél eggyel kisebb méretű fúrófejjel fúrja ki a tiplik helyét!

- Kalapács segítségével üsse be a tipliket a kifúrt lyukakba!

- A mennyezeti sínek rögzítéséhez a csavarokat helyezze a függönysín lyukaiba, majd a tiplibe, és erősen húzza meg őket! (Fontos, hogy gipszkarton mennyezet esetén ne húzza túl a csavarokat!)

- A csavarfejek eltüntetéséhez használjon furattakaró gombokat az esztétikus megjelenés érdekében!

- Szerelje fel a csipeszeket, vagy az akasztókat a mennyezeti sínre!

- Zárja le a sín két végét a hozzá tartozó végelemmel!

- Már fel is akaszthatja függönyét!

 

Műanyag mennyezeti sín méretek - a megfelelő méret kiválasztásához

Kiváló minőségű mennyezeti karnisaink háromféle szélességben érhetőek el: 1-soros, 2-soros és 3-soros. Mindhárom szélességben kaphatóak az alábbi hosszúságú mennyezeti sínek: 120 cm, 150 cm, 180 cm, 200 cm. A mennyezeti sínek keretsztmetszeti képét, továbbá a pontos méreteket a kék hátterű termékképeken találja. Válassza ki az Ön számára megfelelő függönykarnist!

 

Függönykarnis, műanyag mennyezeti sín kiegészítői - Csúszka csipesszel vagy akasztóval, toldóelem, végelem

A függönyök felakasztásához két típusú csúszkát kínálunk Önnek: Függönyei rögzítéséhez válassza az akasztós, vagy a csipesszel ellátott csúszkákat! Bármelyik mellett dönt, 10 cm-ként egy darabra lesz szüksége a görgőkből a függöny rögzítéséhez. Mind az akasztós, mind a csipeszes csúszkát 20 darabos kiszerelésben kínáljuk.

A mennyezeti sínek végeit mindenképpen szükséges lezárni, hiszen a görgők könnyen kicsúszhatnak a sínből. Erre egy egyszerű megoldást kínálunk: Webshopunkban mindhárom szélességű függönysínhez talál speciális, műanyag végelemeket, melyek alkalmazásával megakadályozhatja a kicsúszást, és nem mellékesen megoldhatja velük a mennyezeti sínek esztétikus lezárását.

Webshopunkban található műanyag mennyezeti sínek négyféle hosszúságban kaphatóak: 120 cm, 150 cm, 180 cm, 200 cm. Amennyiben rövidebb függönysínre van szüksége, egyszerűen a helyszínen fém, vagy aprófogazású fűrész, dekopírfűrész segítségével a megfelelő méretre vághatja. A vágás során keletkezett sorját csiszolópapírral lecsiszolhatja. 

Előfordulhat, hogy a megadott hosszúságú síneknél nagyobb a nyílászáró. Nem kell megijedni, erre is tudunk egy egyszerű megoldást! Például, ha 3 méter hosszú mennyezeti sínre van szüksége, akkor két 150 cm-es sínt kell vásárolni. Toldásuk speciális, műanyag toldóelem segítségével megoldható, ezek alkalmazása garantálja, hogy a görgők akadásmentesen csússzanak a toldott részen is.

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ. A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket.