Mennyezeti függönysín, műanyag karnis, egysoros 120 cm

Az egysoros műanyag függönykarnist a mennyezetre rögzítheti. Ez a függönysín 1,2 m hosszú. A következő terméktáblázatban a függönysín alatt számos kiegészítőelemet talál, melyek méretben és formában az egysoros függönykarnishoz illenek.

Mennyezeti sín méretei: 1200 x 36 x 16 mm (hossz x szélesség x magasság)

Íves lezáró méretei: 168 x 156 x 16 mm (hossz x szélesség x magasság)

In stock
SKU
egysoros-fuggonysin-120-cm-csoport
Grouped product items
Termék név Mennyiség
Mennyezeti függönysín, műanyag karnis, egysoros 120 cm

Cikkszám: egysoros-fuggonysin-120-cm

1 640 Ft

db

Műanyag mennyezeti függönysín végzáró elem egysoros 2db

Cikkszám: egysoros-fuggonysin-vegzaro-elem

320 Ft

db

Műanyag mennyezeti függönysín egysoros toldó elem 2db

Cikkszám: egysoros-fuggonysin-toldo

165 Ft

db

Műanyag mennyezeti függönysín egysoros ív lezáró elem

Cikkszám: egysoros-fuggonysin-iv-zaro

2 475 Ft

db

Műanyag mennyezeti függönysín akasztó csúszka, 20 db

Cikkszám: muanyag-fuggonysin-csuszka-akaszto

385 Ft

db

Műanyag mennyezeti függönysín csipesz, 20 db

Cikkszám: muanyag-fuggonysin-csipesz

1 090 Ft

db

Műanyag mennyezeti furattakaró gomb 20 db

Cikkszám: mennyezeti-sín-furattakaró-gomb

385 Ft

db

Az árak az áfát tartalmazzák, a szállítási költség és adott esetben utánvételi díj külön fizetendő..
Minden méret milliméterben van megadva

Mennyezeti függönykarnis és kellékei

Műanyag függönysín – mindenütt beépíthető

Nem véletlen, hogy a műanyag függönykarnisok az utóbbi időben egyre népszerűbbek. Kis mérete és diszkrét megjelenése hozzájárul ahhoz, hogy a műanyag karnis mindenütt használható.

VIDEO stukkómunkákról: karnistakaró díszlécek beépítése

 

 

Karnistakaró díszléc és függönysín – a funkció számít

A mennyezeti karnis elsősorban könnyű felszerelhetősége miatt kedvelt. A mennyezeti függönykarnis könnyen elrejthető. Egy mennyezetre szerelt karnistakaró stukkóval a vékony, fehér rejtett karnis egyszerűen és stílusosan eltakarható.

A karnistakaró díszlécet egyszerű beépíteni akkor is, ha csak egy ragasztási felület (mennyezet) áll rendelkezésre. A karnistámasz beépítésénél az a probléma, hogy a második ragasztási felület (fal) hiányzik. Ezért szélesítettük ki a stukkó felső ragasztási felületét. Így a karnistakaró díszlécet éppolyan gyorsan és egyszerűen beépítheti, mint a holkerlécet.

Mennyezeti függönykarnis elrejtése polisztirol díszléccel

Rejtse el a mennyezeti sín vagy úgynevezett rejtett függönykarnis látható részeit egy esztétikus polisztirol díszléccel. A diszkrét megjelenésű mennyezeti karnis egy stukkóval egyszerűen burkolható.

A mennyezeti karnis egyszerű beépítése

  • Tartsa a rejtett karnist a mennyezethez és jelölje be a csavarok helyeit

  • Fúrógéppel fúrja ki a lyukakat. Használjon a tipli átmérőjénél egy mérettel kisebb fúrószárat!

  • Egy kalapáccsal üsse be a tipliket.

  • Tartsa a mennyezeti karnis sínét a mennyezetre, tekerje a csavart a rejtett függönykarnis kifúrt lyukain keresztül a tiplibe és húzza meg óvatosan a csavart. (Kérem, legyen óvatos a gipszkarton tiplivel! A csavarokat nem szabad túl erősen meghúzni!)

  • Helyezze a lyukakra a furattakaró gombokat.

  • Húzza a mennyezeti sínbe az akasztó csúszkát és helyezze be a végzáró elemeket.

  • Függessze fel a függönyt a csipeszre vagy csúszkára.

Függönysínek mérete – a helyes függönykarnis kiválasztása

Kiváló minőségű mennyezeti karnisainkat két szélességben kínáljuk: egysoros és kétsoros. Minden függönysín a következő hosszban elérhető: 120 cm, 150 cm, 180 cm és 210 cm. A termékek képein láthatja az adott függönykarnis keresztmetszetét. Válassza ki a megfelelő függönysínt!

Mennyezeti karnis kellékei – mennyezeti függönykarnis és függönysín akasztó csúszka vagy csipesz, végzáró elem és toldó elem

A függöny felakasztásához két lehetőséget kínálunk Önnek: mennyezeti karnishoz választhat akasztó csúszkákat vagy csipeszeket. Mindegy, hogy csúszkákat vagy csipeszeket rendel, 10 cm-enként szüksége van egy függönytartó elemre. A mennyezeti karnis kellékei, a csúszkák és csipeszek egységes mennyisége csomagonként 20 db.

A mennyezeti függönykarnis mindkét végét zárja le végzáró elemekkel. Ez megakadályozza, hogy a csúszka vagy csipesz a műanyag függönysínből kicsússzon. A végzáró elemek továbbá a mennyezeti karnis végeinek esztétikus takarásáról is gondoskodnak.

A mennyezeti függönykarnisok a következő hosszúsággal érhetők el: 120 cm, 150 cm, 180 cm és 210 cm. Amennyiben az ablaknyílás rövidebb, vágja méretre a rejtett karnist. A műanyag függönysín egy kézi fűrésszel vagy egy dekopírfűrésszel könnyedén vágható. A levágott peremet csiszolópapírral kell átdörzsölni.

Amennyiben hosszabb rejtett függönykarnisra van szüksége, pl. 3 m hosszúra, rendeljen 2 db 150 cm-es rejtett karnis elemet. A két mennyezeti karnis egy csatlakozó elemmel összekapcsolható. A csatlakozó elem biztosítja a csúszkák és csipeszek a toldásban történő zavartalan mozgását.

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket