Üdvözöljük!

Díszléc ragasztó és rezsianyagok

Díszléc ragasztó és rezsianyagok

Stukkóragasztók, kiegészítő termékek polisztirol díszlécek, dekor elemek beépítéséhez

Az alábbi kategóriában megtalál minden olyan terméket, melyek a polisztirol lécek, stukkók, dekor elemek beépítéséhez szükségesek. Komplett megoldást nyújtunk Önnek azzal, hogy lehetőséget biztosítunk a nálunk már bizonyított rezsianyagok, kiegészítő eszközök megvásárlására. Tekintse meg oldalunkat és rendelje meg a díszlécek, stukkók, kiegészítő elemek beépítéséhez nélkülözhetetlen rezsi anyagokat!
Kiváló minőségű polisztirol termékeink, és megfelelő rezsi anyagok felhasználásával időt spórolva megkönnyítheti a helyszíni munkát. 

 

22 termék

Csökkenő irány beállítása
oldalanként

22 termék

Csökkenő irány beállítása
oldalanként

Rezsianyagok, kiegészítő termékek polisztirol díszlécek beépítéséhez

Ezen az oldalon találja azon termékeket, rezsianyagokat, kiegészítőket, melyek a polisztirol díszlécek felhasználásához, beépítéséhez szükségesek. Összegyűjtöttük Önnek azokat a termékeket, melyek már bizonyították hatékonyságukat, hogy ezzel is segítsük Önt az egyszerű kivitelezésben, beépítésben.

 

Stukkóragasztó, FBS Szilikonragasztó, Szilikonkinyomó, Spakli, Ecset

Polisztirol ragasztó, ismertebb nevén stukkó ragasztó segítségével gyorsan, szakszerűen ragaszthatja fel a díszléceket, stukkókat kiegészítőelemeikkel együtt szilárd, pormentes, zsírmentes felületre. Ajánlom figyelmébe szilikonkinyomó pisztolyunkat, alkalmazásával egyszerűen, könnyen lehet a kívánt mennyiségű ragasztót adagolni. Ha kifogy a tubus, bármikor könnyedén ki tudja cserélni egy új tubus ragasztóra, és akadálytalanul dolgozhat tovább. Az egykompontensű FBS ragasztó speciálisan fém, műanyag, üveg és fa felületekre alkalmazható. Így a stukkó ragasztó kiválasztása előtt mindenképpen vegye figyelembe, hogy a polisztirol díszlécet, kiegészítőket milyen felületre kívánja ragasztani. Spakli segítségével eloszlathatja, elsimíthatja a stukkó ragasztót, illetve a felesleget könnyen eltávolíthatja. 

 

 

 

Mérőszalag, gérláda és fűrész

Minden szoba egyedi méretekkel rendelkezik. Ahhoz, hogy a megfelelő mennyiségű polisztirol díszlécet meg tudja rendelni, fontos, hogy első lépésként lemérje a szobát. A helytakarékos mérőszalag használata könnyeddé, akár egyedül is elvégezhető teszi a szoba mérését. A díszlécek pontos szögbe vágásához a lehető legnagyobb segítséget nyújt a fából készült gérláda. A szükséges szögek, sarokelemek megvágásához használjon aprófogazású fűrészt, mely speciális fogazata miatt nem morzsolja a polisztirol díszlécek anyagát a vágás során.

 

  

Takarófólia, szike, ragasztószalag és védőruha

Valóban igaz, hogy a polisztirol díszlécek beépítése jóval gyorsabb, egyszerűbb, és kevesebb kosszal jár, mint a gipsz stukkóké. Mindezen előnyök mellett azonban teljesen szennyeződésmentesen nem lehet a kivitelezést végrehajtani. Mi erre is kínálunk Önnek megoldást! Takarófóliáink segítségével az esetleges festékcseppektől, ragasztó és glett anyagtól megóvhatja a padlót, illetve a bent maradt bútorokat. Takarófólia kínálatunkban talál vékony típusút, mely kimondottan tárgyak letakarására szolgál, továbbá járható kivitelt, mellyel a padló fedését oldhatjuk meg, illetve létrázható típust is. Utóbbi használatával nem kell tartania a létrázástól, hiszen a fólia meggátolja a létrázás okozta fólia szakadást, padlókarcolást. A fóliákat szike segítségével könnyedén vághatjuk a kívánt méretre, ragasztószalag segítségével pedig rögzíthetjük. A ragasztószalagokat háromféle szélességben kínáljuk (19mm, 30mm, 38mm), hosszuk egységesen 50 méter. Ragasztószalagjaink előnye, hogy könnyen, sérülésmentesen eltávolíthatóak a falról, padlóról. Azok számára, akik ritkán végeznek ilyen típusú munkát ,ezért nincs megfelelő munkaruhájuk, több méretben kínálunk védőruhát is.

 

Tekintse meg beltéri díszléceinket! >>>

 

 

 

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ. A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket.