Üdvözöljük!

Kváderkő dísztégla

Kváderkő dísztégla

Homlokzatdíszítés dísztéglával, kváderkő a ház dísze, kerete

A kváderkő a régi épületek sarkán, a falsíkból kiemelkedő vakolatlan díszkő. Ezek a szépen faragott kövek kötésbe rakva, kiemelkedve a vakolt felületből, jelentősen emelik az épület látványát. A kváderkő az épületen a ház sarok részét hivatott díszíteni és egy szép határozott oldalkeretet adni az épületnek.


A modern kor kihívásainak megfelelően a kváderkő ma már nem terméskőből, hanem polisztirolból készül. A kváderköveket műgyanta és kvarcszemcse bevonat védi  az esetleges sérülésektől. Így a modern dísztégla nem csupán ékes dísze háza homlokzatának, de védi is az épület homlokzatát.

 

Polisztirol stukkó, holker díszléc

 

Több mint stukkó! Díszítés és funkció egyben!

 

Ön webáruházunkban többet kap mint egy stukkóléc, egy rendszert, beépítésre kész komplett stukkóelemeket kap a pénzéért. 

Ebben a videóban megmutatjuk, hogyan és miben segítik termékeink Önt kültéri stukkódíszítési tervei megvalósításában: 

- ötleteket meríthet, tervezhet szabadon 

- biztos lehet a kivitelezés végeredményben, az Ön tervei valósulnak meg 

- időt takarít meg a kivitelezés során, a beépítésre kész előregyártott elemekkel

- pénzt takarít meg, miközben elkerüli a helyszíni barkácsolást

Most kérem nézze meg a videót és hasznosítsa mind azt az előnyt amit termékeink biztosítanak Önnek!


Dísztégláinkat bemutató videónkhoz hanganyag is társul!

 

 


Kültéri dekorációkültéri dekoráció, dísztéglahomlokzat dekorációhomlokzati burkolatokDíszítő elemek, homlokzati elemDísztéglahomlokzati díszek, kültéri stukkóhomlokzati burkolatok, házdíszítéskültéri dekorációhomlokzati díszek, kültéri díszlécDísztégla, hungarocell díszekpolisztirol dísz, kültéri dekorációépületdíszítés, ablakdíszítés


 

 

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ. A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket.