Üdvözöljük!

Kváderkő dísztégla

Kváderkő dísztégla

Homlokzatdíszítés dísztéglával, kváderkő a ház dísze, kerete

A kváderkő a régi épületek sarkán, a falsíkból kiemelkedő vakolatlan díszkő. Ezek a szépen faragott kövek kötésbe rakva, kiemelkedve a vakolt felületből, jelentősen emelik az épület látványát. A kváderkő az épületen a ház sarok részét hivatott díszíteni és egy szép határozott oldalkeretet adni az épületnek.


A modern kor kihívásainak megfelelően a kváderkő ma már nem terméskőből, hanem polisztirolból készül. A kváderköveket műgyanta és kvarcszemcse bevonat védi  az esetleges sérülésektől. Így a modern dísztégla nem csupán ékes dísze háza homlokzatának, de védi is az épület homlokzatát.

 

 
 

 


Kültéri dekorációkültéri dekoráció, dísztéglahomlokzat dekorációhomlokzati burkolatokDíszítő elemek, homlokzati elemDísztéglahomlokzati díszek, kültéri stukkóhomlokzati burkolatok, házdíszítéskültéri dekorációhomlokzati díszek, kültéri díszlécDísztégla, hungarocell díszekpolisztirol dísz, kültéri dekorációépületdíszítés, ablakdíszítés


 

 

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ. A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket.