Kérgesített polisztirol dísztégla, kváderkő dt-1

A kérgesített DT-1 dísztéglák polisztirolból készülnek, műgyanta és homokszórt felülettel vannak ellátva három rétegben. Ezek a homokkő megjelenésű kváderkövek díszítik az épület sarkait és a hőszigetelésnél is igen nagy szerepet játszanak. A dekoratív, műgyanta és homokszórt felületű dísztéglák, a DT-1 és kisebb testvére a DT-2, beépítésével egy igazán esztétikus homlokzatdekorációt hozhatunk létre.

In stock
SKU
kérgesített-polisztirol-dísztégla-dt1-csoport
Grouped product items
Termék név Mennyiség
Kérgesített polisztirol dísztégla, kváderkő dt-1

Cikkszám: kérgesített-polisztirol-dísztégla-dt1

1 161 Ft

db

Kérgesített polisztirol dísztégla, kváderkő dt-2

Cikkszám: kérgesített-dísztégla-dt2

828 Ft

db

Polisztirol stukkó ragasztó

Cikkszám: mester-diszlec-stukko-ragaszto

1 026 Ft

db

FBS Szilikon Ragasztó csempe, fém, üveg, fafelületre

Cikkszám: fbs-szilikon-stukkó-ragasztó

4 469 Ft

db

Szilikonpisztoly

Cikkszám: szilikonpisztoly

2 548 Ft

db

Ragasztóhab Soudal Soudabond EASY / 750 ml - IFBT/Lipcse

Cikkszám: soudal-purhab

2 982 Ft

db

PU-pisztoly fém

Cikkszám: pu-pisztoly-fem

8 189 Ft

db

PU-tisztító / 500ml

Cikkszám: pu-tisztito

1 951 Ft

db

Az árak az áfát tartalmazzák, a szállítási költség és adott esetben utánvételi díj külön fizetendő..
Minden méret milliméterben van megadva

Kérgesített polisztirol dísztégla, kváderkő dt-1

Dísztéglák a modern homlokzatért homokkő megjelenéssel

Már az ókorban is használták a kváderköveket a ház védelmére és díszítésére. Akkoriban főleg védelmi funkciót láttak el, később homlokzatdíszítést valósítottak meg velük és ma a kváderkövek elsősorban homlokzatdíszítő feladatot teljesítenek. Kár, mert a dísztéglák többet is tudnak!

Ezeket a kváderköveket polisztirolból (XPS alapanyag) gyártjuk. A téglalap alakú DT-1 dísztéglák 340 mm hosszúak, 240 mm szélesek és 34 mm vastagok. A DT-1 és DT-2 dísztéglák méretei összehangoltak és egymással nagyszerűen kombinálhatók, így számtalan lehetőséget kínálnak a homlokzatdíszítés során.

 

Kültéri kérgesített dísztégla

 

Kérgesített DT-1 dísztégláinkat műgyanta és homokszórt felülettel látjuk el. A kérgesített homlokzati stukkóelemeket beépítésre készen kapja, ez azt jelenti, hogy nem igényel további felületkezelést! A beépítés után már csak vízbázisú festékkel szabad festeni! Nem szabad alapozni!

Hagyományos homlokzatdíszítés és a legmodernebb technológia párosítása

Hagyomány és a legmodernebb technológia egyesítése? Igen, a végeredmény a modern polisztirolstukkó, tehát polisztirol dísztégla.

Kültéri kézzel kérgesített dísztégla

 

DT-1 dísztégláinkat üzemünkben a legújabb technológiával állítjuk elő XPS alapanyagból. Ehhez számítógépvezérlésű gépeket alkalmazunk. Az általunk használt XPS alapanyag egy polisztirol, mely a kiváló minőségű polisztirolstukkó előállítására alkalmas.

Polisztirol dísztégláink 4 előnye:

  • A polisztirol dísztéglák nagyon könnyűek. Ez azt jelenti, hogy a kváderkövek súlya töredéke a természetes kő súlyának.

  • A sima felületnek köszönhetően a dísztéglákat sokkal könnyebb beépíteni: polisztirolragasztóval egyszerűen felrögzítheti a polisztirolstukkót a pormentes házhomlokzatra.

  • A polisztirol dísztéglák a ház szigeteléséhez is hozzájárulnak, hiszen a polisztirol jó hőszigetelő képességgel rendelkezik. Így a díszköveket már csak a ház sarkaihoz vagy lábazatára kell ragasztani és egy lépésben teljesíti a hőszigetelést, a védelmet és a homlokzatdíszítést!

  • A polisztirol dísztéglát többféle módon lehet felületkezelni, kérgesíteni. A műgyanta és homokszórt bevonat homokkő megjelenést kölcsönöz dísztéglájának.

Egy esztétikus homlokzatdíszítést manapság modern és hagyományos stílusban is megvalósíthat – magas költségek és időigényes beépítés nélkül: Használja korszerű polisztirol dísztégláinkat közvetlenül a gyártótól!

Homlokzatdíszítés ötletek dísztéglákkal műgyanta és homokszórt felülettel

Összeállítottunk néhány példát arra, hogy minden ház egyedi jelleget kap, ha stukkóval díszítik. Merítsen ötleteket és valósítson meg egy háza stílusához illő homlokzatot. Talán egészen új ötlete támad a kérgesített dísztéglák esztétikus beépítésére.

A nagyításhoz kattintson a képre!

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket