Natúr polisztirol dísztégla, kváderkő dt-2

A DT-2 dísztéglák polisztirol stukkóelemek egyedi homlokzatdíszítéshez, melyet Ön saját kezűleg kérgesíthet és díszíthet. Ezek a klasszikus stílusú polisztirol kváderkövek díszítik az épület sarkait és a hőszigetelésnél is igen nagy szerepet játszanak. Az egyszerűen beépíthető polisztirol DT-1 és DT-2 dísztéglákat változatosan variálhatja egymással

In stock
SKU
natúr-dísztégla-dt2-csoport
Grouped product items
Termék név Mennyiség
Natúr polisztirol dísztégla, kváderkő dt-2

Cikkszám: natúr-dísztégla-dt2

471 Ft

db

Natúr polisztirol dísztégla, kváderkő dt-1

Cikkszám: natúr-dísztégla-dt1

659 Ft

db

Polisztirol stukkó ragasztó

Cikkszám: mester-diszlec-stukko-ragaszto

1 847 Ft

db

FBS Szilikon Ragasztó csempe, fém, üveg, fafelületre

Cikkszám: fbs-szilikon-stukkó-ragasztó

5 837 Ft

db

Szilikonpisztoly

Cikkszám: szilikonpisztoly

2 894 Ft

db

Az árak az áfát tartalmazzák, a szállítási költség és adott esetben utánvételi díj külön fizetendő..
Minden méret milliméterben van megadva

Natúr polisztirol dísztégla, kváderkő dt-2

Már évszázadokkal ezelőtt is használták a kváderköveket a homlokzat védelmére és díszítésére. Akkoriban főleg védelmi funkciót láttak el, ma a kváderkövek elsősorban homlokzatdíszítő feladatot teljesítenek.

Polisztirol DT-2 kváderköveink kocka alakúak, méretük 240 mm x 240 mm, melyet Ön saját kezűleg kérgesíthet és egyénileg díszíthet. Az egyes díszkövek vastagsága 34 mm.

 

Natúr dísztégla

 

A DT-1 és DT-2 dísztéglák méretei összehangoltak, egymással nagyszerűen kombinálhatók, és egy esztétikus homlokzatdíszítést tesznek lehetővé.

A kültérben beépített dísztéglákat mindig kéreganyaggal kell bevonni, hogy felületük a mechanikai sérülésekkel és az időjárással szemben ellenálló legyen.

Dísztéglák az esztétikus homlokzatért

Hagyomány és a legmodernebb technológia egyesítése? Igen, a végeredmény a modern polisztirolstukkó, tehát polisztirol dísztégla.

 

Dísztégla natúr

 

DT-2 dísztégláinkat üzemünkben a legújabb technológiával állítjuk elő XPS alapanyagból. Ehhez számítógépvezérlésű gépeket alkalmazunk. Az általunk használt XPS alapanyag egy polisztirol, mely a kiváló minőségű polisztirolstukkó előállítására alkalmas.

Polisztirol dísztégláink 4 előnye:

  • A polisztirol dísztéglák nagyon könnyűek. Ez azt jelenti, hogy a kváderkövek súlya töredéke a természetes kő súlyának.

  • A sima felületnek köszönhetően a dísztéglákat sokkal könnyebb beépíteni: polisztirolragasztóval egyszerűen felrögzítheti a polisztirolstukkót a pormentes házhomlokzatra.

  • A polisztirol dísztéglák a ház szigeteléséhez is hozzájárulnak, hiszen a polisztirol jó hőszigetelő képességgel rendelkezik. Így a díszköveket már csak a ház sarkaihoz vagy lábazatára kell ragasztani és egy lépésben teljesíti a hőszigetelést, a védelmet és a homlokzatdíszítést!

  • A polisztirol dísztéglát többféle módon lehet felületkezelni, kérgesíteni. Polisztirol lapragasztóval rétegezve és még nedves állapotban egy bőrhengerrel díszítve kváderköve természetes kő hatását kelti.

Egy esztétikus homlokzatdíszítést manapság modern és hagyományos stílusban is megvalósíthat – magas költségek és időigényes beépítés nélkül: Használja korszerű polisztirol dísztégláinkat közvetlenül a gyártótól!

Polisztirol dísztéglák beépítése

A kész kérgesített polisztirol dísztéglák felragasztására 2 lehetősége van: A kváderköveket polisztirolragasztóval vagy polisztirol lapragasztóval tudja rögzíteni. Fontos, hogy a felület tiszta és pormentes legyen.

  • Beépítés polisztirol lapragasztóval: Keverje el a polisztirol lapragasztót a csomagoláson előírtak szerint és vigye fel a díszkő hátoldalára a ragasztót. Rögzítse a dísztéglát az Ön által elképzelt mintában a vakolt homlokzatra. Ismételje meg a folyamatot a következő polisztirol díszkővel. A ragasztás folyamatát megtekintheti az előző videóban. A polisztirol lapragasztó minden barkácsáruházban elérhető.

  • Beépítés polisztirolragasztóval: A polisztirol kváderkő felragasztása polisztirolragasztóval még egyszerűbb, hiszen a polisztirolragasztót használatra készen vásárolja meg. Vigye fel a polisztirol díszkő hátoldalára a ragasztót középen hullámos, a széleken egyenes vonalban. Ragassza fel a dísztéglát az arra kijelölt helyre. Ismételje meg a folyamatot, míg az összes díszkő a vakolt homlokzatra kerül.

Végül fesse le egy vízbázisú festékkel a homlokzati stukkót! Kész!

Homlokzatdíszítés ötletek dísztéglákkal

Összeállítottunk néhány példát arra, hogy minden ház egyedi jelleget kap, ha stukkóval díszítik. Merítsen ötleteket és valósítson meg egy háza stílusához illő homlokzatot. Talán egészen új ötlete támad a kérgesített dísztéglák esztétikus beépítésére.

A nagyításhoz kattintson a képre!

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket