Kérgesített polisztirol dísztégla, kváderkő dt-1

A kérgesített DT-1 dísztéglák polisztirolból készülnek, valamint többrétegű műgyanta és homokszórt felülettel vannak ellátva. A homokkő megjelenésű kváderkövek díszítik az épület sarkait és a hőszigetelésnél is igen nagy szerepet játszanak. Ezek a dekoratív műgyanta és homokszórt felületű dísztéglák DT-1 és kisebb testvére DT-2 a klasszikus homlokzat kialakítására alkalmasak.

Ezek a dekoratív dísztéglák, a DT-1 és kisebb testvére DT-2, egy klasszikus homlokzat kialakítására alkalmasak. A váltakozva beépített dísztéglák egy esztétikus látványt eredményeznek.

In stock
SKU
dt-1-kerg-huzott-csoport
Grouped product items
Termék név Mennyiség
Kérgesített polisztirol dísztégla, kváderkő dt-1

Cikkszám: dt-1-kerg-huzott

2 455 Ft

db

Kérgesített polisztirol dísztégla, kváderkő dt-2

Cikkszám: dt-2-kerg-huzott

1 653 Ft

db

Polisztirol stukkó ragasztó

Cikkszám: mester-diszlec-stukko-ragaszto

1 026 Ft

db

FBS Szilikon Ragasztó csempe, fém, üveg, fafelületre

Cikkszám: fbs-szilikon-stukkó-ragasztó

4 469 Ft

db

Szilikonpisztoly

Cikkszám: szilikonpisztoly

2 548 Ft

db

Ragasztóhab Soudal Soudabond EASY / 750 ml - IFBT/Lipcse

Cikkszám: soudal-purhab

2 982 Ft

db

PU-pisztoly fém

Cikkszám: pu-pisztoly-fem

8 189 Ft

db

PU-tisztító / 500ml

Cikkszám: pu-tisztito

1 951 Ft

db

Az árak az áfát tartalmazzák, a szállítási költség és adott esetben utánvételi díj külön fizetendő..
Minden méret milliméterben van megadva

Kérgesített polisztirol dísztégla, kváderkő dt-1

 

Dísztéglák a modern homlokzatért

Már az ókorban is használták a kváderköveket a ház védelmére és díszítésére. Akkoriban főleg védelmi funkciót láttak el, később homlokzatdíszítést valósítottak meg velük és ma a kváderkövek mindkét feladatot teljesítik. A modern dísztéglák homlokzatdíszítésre és a ház sarkainak védelmére szolgálnak.

Ezeket a kváderköveket polisztirolból (EPS alapanyag) gyártjuk és egy sima, ütésálló bevonatot kapnak. A téglalap alakú DT-1 dísztéglák 340 mm hosszúak, 240 mm szélesek és 30 mm vastagok. A kváderkövek mind a 4 éle 45 fokos szögben van levágva.

 

Kérgesített polisztirol dísztégla, kváderkő dt-1

 

A DT-1 és DT-2 dísztéglák méretei összehangoltak és egymással nagyszerűen kombinálhatók. Ezekkel a dísztéglákkal a ház sarkait és a ház talapzatát is díszítheti.

Ütésálló, kérgesített sima DT-1 gérbevágott dísztégláink beépítésre kész homlokzati stukkóelemek. Ez azt jelenti, hogy nem igényel további felületkezelést! A beépítés után már csak vízbázisú festékkel szabad festeni! Nem szabad alapozni!

 

Kváderkő

 

Hagyományos homlokzatdíszítés és a legmodernebb technológia párosítása

Hagyomány és a legmodernebb technológia egyesítése? Igen, a végeredmény a modern polisztirolstukkó, tehát polisztirol dísztégla.

DT-1 dísztégláinkat üzemünkben a legújabb technológiával állítjuk elő EPS alapanyagból. Ehhez számítógépvezérlésű gépeket alkalmazunk. Az általunk használt EPS alapanyag kiváló minőségű anyag, mely kifejezetten polisztirolstukkó gyártására lett kifejlesztve.

Polisztirol dísztégláink 4 előnye:

  • A polisztirol dísztéglák nagyon könnyűek. Ez azt jelenti, hogy a kváderkövek súlya töredéke a természetes kő súlyának.

  • A sima felületnek köszönhetően a dísztéglákat sokkal könnyebb beépíteni: polisztirolragasztóval egyszerűen felrögzítheti a polisztirolstukkót a pormentes házhomlokzatra.

  • A polisztirol dísztéglák a ház szigeteléséhez is hozzájárulnak, hiszen a polisztirol jó hőszigetelő képességgel rendelkezik. Így a díszköveket már csak a ház sarkaihoz vagy lábazatára kell ragasztani és egy lépésben teljesíti a hőszigetelést, a védelmet és a homlokzatdíszítést!

  • A polisztirol dísztéglát többféle módon lehet felületkezelni, kérgesíteni. A kéreganyaggal ellátott dísztéglák kemény felületüknek köszönhetően időjárásállóak, ezeket a helyszínen már csak egy oldószermentes festékkel kell lefesteni.

Egy esztétikus homlokzatdíszítést manapság modern és hagyományos stílusban is megvalósíthat – magas költségek és időigényes beépítés nélkül: Használja korszerű polisztirol dísztégláinkat közvetlenül a gyártótól!

Gépi kérgesített dísztégla

Homlokzatdíszítés ötletek az ütésálló, sima dísztéglákkal

Összeállítottunk néhány példát arra, hogy minden ház egyedi jelleget kap, ha stukkóval díszítik. Merítsen ötleteket és valósítson meg egy háza stílusához illő homlokzatot. Talán egészen új ötlete támad a kérgesített dísztéglák esztétikus beépítésére.

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket