Kérgesített polisztirol dísztégla, kváderkő dt-1 gérbevágott

A kérgesített, sima DT-1 dísztéglák gérvágással, polisztirolból készülnek és speciális kéreganyaggal vannak ellátva. Kváderkövek beépítésével egy lépésben valósíthatja meg az épület sarkainak díszítését és egyben védelmét is. A polisztirol dísztégla stukkóelemek mindemellett a hőhidak kialakulását is gátolják.

Ezek a dekoratív dísztéglák, a DT-1 és kisebb testvére DT-2, egy klasszikus homlokzat kialakítására alkalmasak. A gérbevágott dísztéglák találkozásánál 90 fokos díszítetlen külső sarok jön létre.

In stock
SKU
dt-1-kerg-huzott-ger-csoport
Grouped product items
Termék név Mennyiség
Kérgesített polisztirol dísztégla, kváderkő dt-1 gérbevágot

Cikkszám: dt-1-kerg-huzott-ger

1 877 Ft

db

Kérgesített polisztirol dísztégla, kváderkő dt-2 gérbevágott

Cikkszám: dt-2-kerg-huzott-ger

1 691 Ft

db

Kéreganyag 200 ml

Cikkszám: kéreganyag-200ml

914 Ft

db

Polisztirol stukkó ragasztó

Cikkszám: mester-diszlec-stukko-ragaszto

1 847 Ft

db

Vízálló akril tömítő

Cikkszám: akril-tomito

1 397 Ft

db

Szilikonpisztoly

Cikkszám: szilikonpisztoly

2 894 Ft

db

Ragasztóhab Soudal Soudabond EASY / 750 ml - IFBT/Lipcse

Cikkszám: soudal-purhab

3 894 Ft

db

PU-pisztoly fém

Cikkszám: pu-pisztoly-fem

11 160 Ft

db

PU-tisztító / 500ml

Cikkszám: pu-tisztito

2 547 Ft

db

Az árak az áfát tartalmazzák, a szállítási költség és adott esetben utánvételi díj külön fizetendő..
Minden méret milliméterben van megadva

Kérgesített polisztirol dísztégla, kváderkő dt-1 gérbevágott

 

Dísztéglák a modern homlokzatért

Már az ókorban is használták a kváderköveket a ház védelmére és díszítésére. Akkoriban főleg védelmi funkciót láttak el, később homlokzatdíszítést valósítottak meg velük és ma a kváderkövek mindkét feladatot teljesítik. A modern dísztéglák homlokzatdíszítésre és a ház sarkainak védelmére szolgálnak.

Ezeket a kváderköveket polisztirolból (EPS alapanyag) gyártjuk és egy sima, ütésálló bevonatot kapnak. A téglalap alakú DT-1 dísztéglák 340 mm hosszúak, 240 mm szélesek és 30 mm vastagok.

 

Kérgesített polisztirol dísztégla, kváderkő dt-1 gérbevágott

 

A felső él 3 oldalon 45 fokos szögben van elvágva. A 4. oldal a felső oldalon egyenes vonalban végződik. Az alsó oldalon egy 45 fokos gérvágás található. A 2 gérvágást egymás mellé helyezve 90 fokos, minta nélküli sarkot kapunk.

Kérgesített dísztgéla gérbevágva

 

Gérbevágott kérgesített polisztirol dísztégla

 

Gérbevágott kérgesített kváderkő

 

A DT-1 és DT-2 dísztéglák méretei összehangoltak és egymással nagyszerűen kombinálhatók. Ezekkel a dísztéglákkal a ház sarkait és a ház talapzatát is díszítheti.

Ütésálló, kérgesített sima DT-1 gérbevágott dísztégláink beépítésre kész homlokzati stukkóelemek. Ez azt jelenti, hogy nem igényel további felületkezelést! A beépítés után már csak vízbázisú festékkel szabad festeni! Nem szabad alapozni!

 

Kváderkő kérgesítve, gérbevágva

 

Hagyományos homlokzatdíszítés és a legmodernebb technológia párosítása

Hagyomány és a legmodernebb technológia egyesítése? Igen, a végeredmény a modern polisztirolstukkó, tehát polisztirol dísztégla.

DT-1 gérbevágott dísztégláinkat üzemünkben a legújabb technológiával állítjuk elő EPS alapanyagból. Ehhez számítógépvezérlésű gépeket alkalmazunk. Az általunk használt EPS alapanyag kiváló minőségű anyag, mely kifejezetten polisztirolstukkó gyártására lett kifejlesztve.

Polisztirol dísztégláink 4 előnye:

  • A polisztirol dísztéglák nagyon könnyűek. Ez azt jelenti, hogy a kváderkövek súlya töredéke a természetes kő súlyának.

  • A sima felületnek köszönhetően a dísztéglákat sokkal könnyebb beépíteni: polisztirolragasztóval egyszerűen felrögzítheti a polisztirolstukkót a pormentes házhomlokzatra.

  • A polisztirol dísztéglák a ház szigeteléséhez is hozzájárulnak, hiszen a polisztirol jó hőszigetelő képességgel rendelkezik. Így a díszköveket már csak a ház sarkaihoz vagy lábazatára kell ragasztani és egy lépésben teljesíti a hőszigetelést, a védelmet és a homlokzatdíszítést!

  • A polisztirol dísztéglát többféle módon lehet felületkezelni, kérgesíteni. A kéreganyaggal ellátott dísztéglák kemény felületüknek köszönhetően időjárásállóak, ezeket a helyszínen már csak egy oldószermentes festékkel kell lefesteni.

Egy esztétikus homlokzatdíszítést manapság modern és hagyományos stílusban is megvalósíthat – magas költségek és időigényes beépítés nélkül: Használja korszerű polisztirol dísztégláinkat közvetlenül a gyártótól!

 

Kérgesített polisztirol dísztégla, kváderkő gérbevágva

 

Homlokzatdíszítés ötletek az ütésálló, sima gérbevágott dísztéglákkal

Összeállítottunk néhány példát arra, hogy minden ház egyedi jelleget kap, ha stukkóval díszítik. Merítsen ötleteket és valósítson meg egy háza stílusához illő homlokzatot. Talán egészen új ötlete támad a kérgesített dísztéglák esztétikus beépítésére.

A nagyításhoz kattintson a képre!

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket