Üdvözöljük!

Ablak stukkó

Ablak stukkó

Ablak stukkó, ablakstukkó

Komplett ablak stukkóinkat a kávaszélesség alapján alkategóriákba csoportosítottuk, hogy Ön könnyebben megtalálja a háza homlokzatához méretben és mintában leginkább illő kültéri stukkót.


A komplett ablak stukkóinkat 570 és 1520 mm közötti kávaszélességhez kínáljuk szériatermékként 5 centiméteres méretlépcsőkben.


A kérgesített homlokzati díszeket 3 formában  - íves, háromszög és egyenes alakban - is megtalálja kültéri stukkó kínálatunkban, több különböző mintázattal.

Homlokzatdíszítés, kültéri dekoráció stukkóval és homlokzati díszléccel

3+1 rövid videó, melyben 4 perc alatt bemutatjuk a stukkó felrakását 

Kérem, tekintse meg ezt a kis ízelítőt a kültéri stukkóinkkal készült homlokozati dekorációról 

Videóinkhoz hanganyag is társul. Kérem, hallgassa végig!

fenti 3+1 videóban lépésről lépésre mutajuk be a homlokzatdíszítés menetét kültéri stukkóval és homlokzati díszítőelemekkel. Kültéri stukkóink és díszléceink extrudált polisztirolhabból (XPS) készülnek; majd a hungarocell díszléceket és homlokzati elemeket üzemünkben több rétegben kérgesítjük. A műgyanta és kvarchomok bevonat által a homlokzati díszek, a hungerocell díszlécek és kültéri stukkók ellenállóak az időjárás viszontagságai, valamint a mechanikai sérülésekkel szemben. A kültéri dekorációként használt díszlécek és homlokzati díszítőelemek további óriási előnye, hogy a felhasznált alapanyagnak és az említett műgyanta-homok-bevonatnak köszönhetően megakadályozzák az ablakok körüli hőhidak kialakulását. Ráadásul, ahogyan videóinkon is látja, a komplett homlokzati stukkók szakember segítsége nélkül is könnyedén, percek alatt beépíthetőek. 

kültéri dekoráció, timpanonablakdísz, kültéri dekorációablak stukkó, ablak díszítésépületdíszítésablakstukkóablakdísztimpanon, ablakdísz, kültéri dekorációablakdísz, kültéri dekoráció, díszítő elemekablakdíszítés, kültéri dekorációkültéri stukkó, timpanonablakdíszítés, timpanondíszítő elemek, kültéri dekorációtimpaon, épület dekoráció
 

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ. A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket.