Üdvözöljük!

Ablakpárkány

Ablakpárkány

Ablakpárkány

Annak érdekében, hogy Ön könnyen eligazodjon kültéri ablakpárkány kínálatunkban, az ablakpárkányok méret szerint alkategóriákba lettek csoportosítva.

Kérem, először válassza ki a megfelelő kávaszélességet. Kínálatunkban 570 és 1520 mm közötti kávaszélességhez illő ablakpárkányok találhatók szériatermékként.

A kávaszélesség kiválasztása után az alkategóriában 4 különbözű mintájú ablakpárkány található, mindegyiket 3 külonböző kávamélységgel.  A kiválasztott ablakpárkány termékoldalán további, méretben és mintázatban passzoló, kültéri stukkó és díszléce található társított termékként - így Önnek nem kell keresgélnie a webáruházban, meliyk stukkó termékek illenek össze.

A kategória termékeinek szállítását csak a rendelés beérkezése után 14-20 nappal később tudjuk garantálni!

 

Homlokzatdíszítés, kültéri dekoráció stukkóval és homlokzati díszléccel

3+1 rövid videó, melyben 4 perc alatt bemutatjuk a stukkó felrakását 

Kérem, tekintse meg ezt a kis ízelítőt a kültéri stukkóinkkal készült homlokozati dekorációról 

Videóinkhoz hanganyag is társul. Kérem, hallgassa végig!

fenti 3+1 videóban lépésről lépésre mutajuk be a homlokzatdíszítés menetét kültéri stukkóval és homlokzati díszítőelemekkel. Kültéri stukkóink és díszléceink extrudált polisztirolhabból (XPS) készülnek; majd a hungarocell díszléceket és homlokzati elemeket üzemünkben több rétegben kérgesítjük. A műgyanta és kvarchomok bevonat által a homlokzati díszek, a hungerocell díszlécek és kültéri stukkók ellenállóak az időjárás viszontagságai, valamint a mechanikai sérülésekkel szemben. A kültéri dekorációként használt díszlécek és homlokzati díszítőelemek további óriási előnye, hogy a felhasznált alapanyagnak és az említett műgyanta-homok-bevonatnak köszönhetően megakadályozzák az ablakok körüli hőhidak kialakulását. Ráadásul, ahogyan videóinkon is látja, a komplett homlokzati stukkók szakember segítsége nélkül is könnyedén, percek alatt beépíthetőek.

 
 
 

 

 

Ablakpárkány beépítésablakstukkóablak díszablakdíszítéskültéri párkányablakpárkányokablakpárkány
 

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ. A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket.